Güneş

Güneş

Son dakika güneş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güneş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güneş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güneş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güneş gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.314 güneş haberi bulunmuştur. Tüm güneş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı Adana’da Mayıs ayında hava sıcaklığının 31 derece, nemin ise yüzde 49 olması nedeniyle hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı.
19.05.2024 Adana
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında İstanbul ve tüm Türkiye'de konserler düzenlenecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında konser düzenlenecek yerlerden biri de Maltepe olacak. Pazar gününe denk gelen 19 Mayıs kutlamalarında İstanbul Maltepe etkinlik alanında ise Edis, Simge, Gülşen gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Peki, 19 Mayıs etkinlikleri nerede, kimler, hangi sanatçılar geliyor? Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024? İşte 19 Mayıs konserleri kapsamında Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
18.05.2024 Gündem
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilir
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilir Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır dedi.
18.05.2024 Adana
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor Yüzde yaşlanma karşıtı nazolabial dolguların yanı sıra, dudak ve burun dolgusunun da yaygınlaştığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, dolgu uygulamalarına dair merak edilenleri açıkladı. Ulusal, " Kırışık giderici enjeksiyonlar, termal dolgu maddeleri gibi malzemelerle gençleşme fikri yaygınlaşıyor. Üstelik bu işlemler, insanların günlük hayatına hızla dönmesini de sağlıyor. Dolgu uygulamaları ile gençliğe dönüş hayali gerçek oluyor" dedi.
17.05.2024 Gündem
Güneş temelli veri alınamayan bölgelerde veri alınan sistem geliştirildi
Güneş temelli veri alınamayan bölgelerde veri alınan sistem geliştirildi Çukurova Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kandırmaz, "Çalışmalarımız, yüzeye gelen güneş enerjisi, güneşlenme süresi, yüzey sıcaklığı, atmosferik nem gibi parametreleri Türkiye ya da dünyanın herhangi bir bölgesi için hesaplamanın mümkün olmadığı bölgelerde tahmin edilebilir hale getirmek" dedi.
17.05.2024 Yerel Haberler
Şenol Güneş imzayı atıyor! Resmi açıklama geldi
Şenol Güneş imzayı atıyor! Resmi açıklama geldi Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan bir yetkili, Şenol Güneş'in milli teknik direktörlüğüne getirilmesi için görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.
16.05.2024 Süper Lig
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Traktör sanayiye gitti! Su borusundan zehirli engerek yılanı çıktı..
Traktör sanayiye gitti! Su borusundan zehirli engerek yılanı çıktı.. Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bir traktörün römorkundaki su borularını indirirken birinin içinde zehirli engerek yılanı olduğunu fark etti. Kısa süreli paniğin ardından yılanı yakalayan Feridun Güneş, ""Büyük ihtimalle tarladan borunun içinde gelmiş bir yılandı. Köylü olduğum için alışığım. O nedenle yılandan korkmadım. Yakalamaktan da hiç çekinmedim" dedi.
15.05.2024 Galeri
Traktör sanayiye gitti! Su borusundan zehirli engerek yılanı çıktı..
Traktör sanayiye gitti! Su borusundan zehirli engerek yılanı çıktı.. Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bir traktörün römorkundaki su borularını indirirken birinin içinde zehirli engerek yılanı olduğunu fark etti. Kısa süreli paniğin ardından yılanı yakalayan Feridun Güneş, ""Büyük ihtimalle tarladan borunun içinde gelmiş bir yılandı. Köylü olduğum için alışığım. O nedenle yılandan korkmadım. Yakalamaktan da hiç çekinmedim" dedi.
15.05.2024 Vatan TV
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek..
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek.. Güneş patlamasının kuraklığa karşı olumlu etki yaratacağını söyleyen Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Isınmaya bağlı olarak da buharlaşma artar ve sonuçta yağmur artar. Kuraklığın en büyük çaresi, güneşteki patlamalardır” dedi.
15.05.2024 Gündem
Tavuk karası hastalığı hayatını kararttı: Gündüz az görüyor, gece hiç görmüyor
Tavuk karası hastalığı hayatını kararttı: Gündüz az görüyor, gece hiç görmüyor Gaziantep’te yaşayan ve 2 yıldır tavuk karası adı verilen göz hastalığıyla mücadele eden Hasan Hüseyin Güneş, gözlerini kaybetme riski ile karşı karşıya. Hastalığı nedeniyle gündüz az gören, gece ise neredeyse hiç görmeyen Güneş, eski sağlığına kavuşmak istiyor.
15.05.2024 Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Adana'da kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verip açıkladı, uzmanlardan uyarı geldi
Adana'da kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verip açıkladı, uzmanlardan uyarı geldi Adana'yı son birkaç haftadır etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve beraberindeki yağmurlu hava, yerini mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak havaya bırakıyor.
16.05.2024 Adana
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden? Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum'un başrolü paylaştığı Kimler Geldi Kimler Geçti izleyici tarafından sevildi. Dizide en merak edilen ise Serenay Sarıkaya’nın takıları oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları ne?
11.05.2024 Magazin
Güneş patlaması 3 burca yarıyor! Astrolog Aygül Aydın: Burçlar kuşağında jeomanyetik fırtına alarmı var!
Güneş patlaması 3 burca yarıyor! Astrolog Aygül Aydın: Burçlar kuşağında jeomanyetik fırtına alarmı var! Ay İkizler burcunda ilerleyişine devam ediyor. Güneş patlamalarının yaşandığı şu günlerde tüm burçlar etkileniyor. Jeomanyetik fırtınalar tüm cihazları etkilerken duyguları görmezden geldiğini düşünmeyin. Astrolog Aygül Aydın, günlük burç yorumlarında 3 burç için karar vaktinin geldiğini belirtti. İşte Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
11.05.2024 Astroloji
Güneş patlaması sonrası Kuzey Işıkları Türkiye'de görüldü! Jeomanyetik fırtınaya dikkat: Bugün cep telefonları, internet çekmeyebilir
Güneş patlaması sonrası Kuzey Işıkları Türkiye'de görüldü! Jeomanyetik fırtınaya dikkat: Bugün cep telefonları, internet çekmeyebilir Güneş patlamaları Çarşamba gününden bu yana devam ediyor. Jeomanyetik fırtınanın sebep olabileceği etkiler ise vatandaşların gündeminde yerini aldı. Öte yandan güneşteki patlamalar sonrası Türkiye dahil Avrupa'nın pek çok ülkesinde Kuzey Işıkları görüldü.
11.05.2024 Gündem
Güneş patlaması nedir? Güneş patlaması neden olur?
Güneş patlaması nedir? Güneş patlaması neden olur? NASA'nın güneş patlaması ile ilgili yaptığı açıklama gündeme oturdu. Güneş yüzeyinde şiddetli bir jeomanyetik fırtına tespit ettiklerini açıklamasının ardından vatandaşlar konuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Dünya'daki internet, elektrik ve televizyon yayınları kesilebilir uyarısında bulundu. Peki, Güneş patlaması nedir? Güneş patlaması neden olur?
11.05.2024 Gündem
Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyecek! 19 yıl sonra bir ilk, cep telefonları ve internet çekmeyebilir
Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyecek! 19 yıl sonra bir ilk, cep telefonları ve internet çekmeyebilir Çarşamba gününden itibaren Güneş’te patlamalar olduğu, bu şiddetli jeomanyetik fırtınanın cep telefonu ağlarına, internete, GPS uydularına ve elektrik hatlarına zarar verebileceği bildirildi.
11.05.2024 Dünya
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyor
Semih Kılıçsoy'un değeri 46 kat arttı! Milyon eurolara gidiyor Beşiktaş'ın kötü geçen sezonunda göze çarpan en önemli isim Semih Kılıçsoy oldu. Genç yıldız 8 ay içinde müthiş bir performansa imza atarak değerine değer kattı. İşte tüm detaylar...
10.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da her yıl onlarca kişinin boğularak hayatını kaybettiği suluma kanallarında gençlerin tehlikeli serinliği sürüyor.
9.05.2024 Adana
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında?
Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Hıdırellez mayısın kaçında? 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece, birçok kişi ritüeller ve dualarla dileklerini sıraladı. Ünlü astrolog Nilay Dinç Hıdırellez gecesini kaçıranlar için yeni bir tarih verince, Hıdırellez 9 Mayıs mı, 9-10 Mayıs Hıdırellez mi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.05.2024 Yaşam
Hande Doğandemir kendini tutamadı: 'Önce terbiyeli olacaksın'
Hande Doğandemir kendini tutamadı: 'Önce terbiyeli olacaksın' 'Güneş'i Beklerken' dizisiyle popülerlik kazanan Hande Doğandemir, oyunculuğunun dışında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu son olarak kendisine gelen bir takipçi yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
6.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güneş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güneş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.