Diyarbakır

Diyarbakır

Son dakika DİYARBAKIR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DİYARBAKIR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DİYARBAKIR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyarbakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyarbakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.410 diyarbakır haberi bulunmuştur. Tüm diyarbakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul için uyarılar peş peşe geldi! Meteoroloji ve AKOM saat vererek açıkladı: Sağanak yağışlar geliyor
İstanbul için uyarılar peş peşe geldi! Meteoroloji ve AKOM saat vererek açıkladı: Sağanak yağışlar geliyorSon dakika uyarıları AKOM ve Meteoroloji'den geldi. AKOM'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda megakent için saat verilerek sağanak yağışın il genelinde etkili olacağı ve Cumartesi günü akşam saatlerine kadar görüleceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Edirne, Kırklareli hariç), İç Ege, Akdeniz, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneybatısı ile İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Sinop çevreleri ve Diyarbakır'ın kuzeykesimleri, Kastamonu kıyıları ile Afyonkarahisar’ın doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de kuzey yönlerden 40-60 km/saat) kuvvetli esmesi tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise hava durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede gelecek hafta için tahminini paylaştı.
20.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde amca Salim Güran ve işçi R.A arasındaki konuşma deşifre edildi
Narin Güran cinayetinde amca Salim Güran ve işçi R.A arasındaki konuşma deşifre edildiDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan amca Salim Güran ve işçisi olduğu öğrenilen R.A'nın (15) olay günü cep telefonu ile Kürtçe yaptıkları konuşma deşifre edildi.
20.09.2024Gündem
Narin'in ölüm tarihi belli oldu! Otopsi raporu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı
Narin'in ölüm tarihi belli oldu! Otopsi raporu ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktıDiyarbakır’da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın yaşadığı Tavşantepe Mahallesi’ndeki çocukların durumlarına ilişkin psikososyal destek ekibince hazırlanan ön rapor tamamlandı. Raporda dikkat çeken detaylar yer aldı. Öte yandan Narin'in otopsi raporu ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Ölüm tarihi belli olan Narin ile ilgili Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren açıklama yaptı.
20.09.2024Gündem
Adli Tıp raporu tamamlandı! Narin'in kesin ölüm nedeni belirlendi
Adli Tıp raporu tamamlandı! Narin'in kesin ölüm nedeni belirlendiAdli Tıp Kurumu, Narin Güran'ın "ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı" olarak öldüğünü belirledi.
19.09.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Narin Güran açıklaması: Adalet tecelli edecek, hiç şüpheniz olmasın
Bakan Yerlikaya'dan Narin Güran açıklaması: Adalet tecelli edecek, hiç şüpheniz olmasınİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'ndan kentle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Kayapınar ilçesinde bulunan bir otelde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla şehit yakınları ve gazilerle için verilen akşam yemeğine katıldı. Bakan Yerlikaya, Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin soruya, “ Adalet tecelli edecek, bundan hiç şüpheniz olmasın” yanıtını verdi.
19.09.2024Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terör örgütlerine yönelik 35 bin 428 operasyon düzenlendi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terör örgütlerine yönelik 35 bin 428 operasyon düzenlendiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Tüm terör unsurlarına yönelik 35 bin 428 operasyon düzenlendi. Bu operasyonlar neticesinde 825 terörist etkisiz hale getirildi. 70 terör eylemini de engellendi” dedi.
19.09.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Teröristlerin inlerine giriyor, başlarını eziyoruz
Bakan Yerlikaya: Teröristlerin inlerine giriyor, başlarını eziyoruzİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır sokaklarında huzur içinde gezilemediği, esnafımızın dükkanlarını huzurla açamadığı o günlerde ne dedi Sayın Cumhurbaşkanımız? 'Kalemin silaha, birliğin tefrikaya, iyiliğin kötülüğe, huzurun teröre galip geldiği bir Türkiye için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.' Ve ekledi; 'Terörün belini kıracağız?' Kırdık mı? Bölücü terör örgütü artık son çırpınışlarını yaşıyor" dedi.
19.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde 18 dakikanın sırrı çözüldü! Katil zanlısından baldız itirafı!
Narin Güran cinayetinde 18 dakikanın sırrı çözüldü! Katil zanlısından baldız itirafı!Diyarbakır'da 21 Ağustos günü kaybolduktan 19 gün sonra evinden 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğerdurmaz deresinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti 28 gündür esrarını koruyor. Narin'in kaybolduğu saat ile Nevzat Bahtiyar'ın dere kenarında aracının park halindeyken görülmesi arasındaki bilinmeyen 18 dakika da çözüldü. İşte cinayet ile ilgili dikkat çeken detaylar...
19.09.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Narin cinayetinde WhatsApp mesajları için META'yla görüşmeye devam ediyoruz
Bakan Uraloğlu açıkladı! Narin cinayetinde WhatsApp mesajları için META'yla görüşmeye devam ediyoruzUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Uraloğlu "(Narin Güran cinayeti soruşturması...) META şirketi WhatsApp mesajlarını kaydetmediğini söylüyor. META başta olmak üzere tüm sosyal medya mecralarıyla görüşmeye devam ediyoruz" dedi. Bakan Uraloğlu, "Her gün siber güvenlik anlamında 400'ün üzerinde saldırıyı önlüyoruz. Siber güvenlik noktasında ilk 10 ülke arasındayız." dedi.
18.09.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyorAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çelik, İsrail'in dijital saldırısıyla ilgili olarak, "Eninde sonunda katliam şebekesi uluslararası kamuoyunda mahkemeye çıkacaklar" dedi.
17.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! İtirafçının evinde arama
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! İtirafçının evinde aramaDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Nevzat Bahtiyar'ın (48) evinde arama gerçekleştirildi.
17.09.2024Gündem
Güneydoğu’nun 8 aylık hububat ihracatı 2,2 milyar dolar! Gelirler arttı
Güneydoğu’nun 8 aylık hububat ihracatı 2,2 milyar dolar! Gelirler arttıGüneydoğu Anadolu’nun en fazla ihracat gerçekleştiren sektörü hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri alanında bölgenin 8 aylık ihracatı 2,2 milyar dolar oldu.
17.09.2024Gaziantep
Ferit Kaya ile Yasemin Ceren evlendi! Barış Arduç'un çektiği halay gündem oldu
Ferit Kaya ile Yasemin Ceren evlendi! Barış Arduç'un çektiği halay gündem oldu'Çukur' dizisindeki 'Murtaza' karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Ferit Kaya, Yasemin Ceren Topçu Diyarbakır'da nikah masasına oturdu. Ünlü isimlerin katıldığı düğünde Barış Arduç'un halay çektiği anlar sosyal medyada gündem oldu.
17.09.2024Magazin
Kırmızı ve gri kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi
Kırmızı ve gri kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildiKırmızı kategoride aranan Sözde Amed Eyalet Sorumlusu Hebun Piro Amed adlı Zırav Taş ve gri kategoride aranan Botan adlı Fehmi Başkurt etkisiz hale getirildi.
17.09.2024Gündem
Narin'in ölüm nedeni belli oldu! Rapor ortaya çıktı: Ölüm sıvısı amcanın eline bulaşmış
Narin'in ölüm nedeni belli oldu! Rapor ortaya çıktı: Ölüm sıvısı amcanın eline bulaşmışDiyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, "İlk belirlemelere göre Narin’in boğazı sıkılarak yani boğulma suretiyle öldürüldüğü tespiti netleşmiş deniyor. Boğularak ölenlerin ağzından gelen sıvı olduğu ifade ediliyor. Amcanın arabasının ön koltuğunda, direksiyonunda bu sıvıya rastlanıldı. Narin’e ait amcanın arabasında bulunan DNA’nın da ölüm sonrası ağızdan çıkan sıvı olduğu anlaşıldı" ifadelerini kullandı.
17.09.2024Gündem
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladı
Okullar kayıt ücreti istiyor mu? Bakan Tekin açıkladıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda "kayıt ücreti" ya da "zorla ücret alındığı" ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.09.2024Gündem
Narin soruşturmasında yeni gelişme! Ağabey dava dosyasına dahil oldu
Narin soruşturmasında yeni gelişme! Ağabey dava dosyasına dahil olduDiyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran, Diyarbakır Barosu'na başvurarak, cinayetle ilgisi olan herkesin cezalandırılması için hukuki destek talebinde bulundu. Bunun üzerine Baro, Baran Güran’ı temsilen soruşturma dosyasına dahil oldu.
16.09.2024Gündem
Narin Güran'ın mezarı yapıldı! Başucuna Türk bayrağı dikilecek
Narin Güran'ın mezarı yapıldı! Başucuna Türk bayrağı dikilecekDiyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan, 8 Eylül'de cansız bedeni bulunup 9 Eylül'de defnedilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarı yapıldı. Vatandaşlar 8 gündür ziyaret etmeye devam ediyor.
16.09.2024Gündem
Narin'in annesinin haftalar sonra ortaya çıkan videosu: Kızım biliyor dayanamıyor!
Narin'in annesinin haftalar sonra ortaya çıkan videosu: Kızım biliyor dayanamıyor!Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın yeni ortaya çıkan bir görüntüsü kafaları karıştırdı. Arama çalışmalarının 3. gününde kayıp Gülistan Doku'nun ablasının Narin'in annesini ziyaret ettiği ortaya çıktı. O görüntülerde Narin'in tutuklanan annesinin, "Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor" diyerek ağlaması dikkatlerden kaçmadı.
16.09.2024Vatan TV
Güzel Aşklar Diyarı'nda Narin için özel tanıtım! ‘Narin’ türküsü damga vurdu
Güzel Aşklar Diyarı'nda Narin için özel tanıtım! ‘Narin’ türküsü damga vurduKanal D’nin yeni dizisi ‘Güzel Aşklar Diyarı’, ön izleme sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı ‘Zeynebim’ türküsünde geçen “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleri, izleyicileri duygulandırdı.
16.09.2024Magazin
24 ilde 'Siberağ' operasyonu: 46 şahıs yakalandı
24 ilde 'Siberağ' operasyonu: 46 şahıs yakalandı24 ilde siber suçlardan arananlara yönelik yapılan “Siberağ-7” operasyonlarında 46 şahıs yakalandı.
16.09.2024Gündem
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi! Yenge Hediye Güran ifadesi soruşturmanın yönünü değiştirebilir
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi! Yenge Hediye Güran ifadesi soruşturmanın yönünü değiştirebilirNarin Güran cinayetinde iki yeni gelişme yaşandı. Narin'in cansız bedenini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın, cesedi çuvala koyduğunu söylediği evi ile sakladığını belirttiği nokta arasındaki mesafe otomobil ile 7 dakikada gidildi. Narin’in en son saat 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yansıdığı, Bahtiyar’ın aracının da dere kenarına geliş saatinin 15.40 olarak tespit edildiği göz önünde bulundurulduğunda yolda harcanan zaman çıkarıldığında geriye kalan 18 dakikada ne olduğunun sorusu araştırılıyor. Öte yandan Narin’in yengesi Hediye Güran da adliyeye sevk edildi.
16.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Gözaltına alınan iki kişinin şoke eden planı ortaya çıktı
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Gözaltına alınan iki kişinin şoke eden planı ortaya çıktıDiyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarının "asılsız ihbarlarla ve yanlış ifadelerle sekteye uğratılmaya çalışıldığı" sulh ceza hakimliğinin tutuklama gerekçesinde kayıtlara geçti. Öte yandan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturmada, cinayetin işlendiği düşünülen dakikalarda eve girip çıktığı öne sürülen yenge Hediye Güran’ın gözaltı süresi uzatıldı. Gelen son dakika bilgisine göre iki kişi daha gözaltına alındı.
15.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinin ardından anne ve babanın davranışları ve beden dili ne anlatıyor?
Narin Güran cinayetinin ardından anne ve babanın davranışları ve beden dili ne anlatıyor?Diyarbakır'da kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran (8) cinayetine ilişkilin yürütülen soruşturmada yeni gelimeler ortaya çıkarken özellikle anne ve babanın soğukkanlılığı dikkat çekiyor.
15.09.2024Gündem
Kuzgun'un yıldızı Ferit Kaya evlendi! Barış Arduç düğünde halay çekti
Kuzgun'un yıldızı Ferit Kaya evlendi! Barış Arduç düğünde halay çektiOyuncu Ferit Kaya, sevgilisi Yasemin Ceren ile memleketi Diyarbakır'da hayatını birleştirdi. Barış Arduç'un halay çektiği anlar da gündem oldu.
15.09.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Diyarbakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyarbakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.