Çin

Çin

Son dakika Çin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çin gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.281 çin haberi bulunmuştur. Tüm çin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yok
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yok Putin Cuma günü Çin'e yaptığı ziyaret sırasında Kharkiv şehrini yeniden ele geçirme planlarının olmadığını söyledi.
18.05.2024 Dünya
Rusya, Ukrayna'nın Harkov kentini vurdu: 3 ölü
Rusya, Ukrayna'nın Harkov kentini vurdu: 3 ölü Rusya güçlerinin Ukrayna'nın Harkov kentine güdümlü bombalarla düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 28 kişi de yaralandı.
18.05.2024 Dünya
İsmail Kartal istedi diye geldi, Fenerbahçe'yi terk ediyor! Yıldız isim Çin'e gidiyor
İsmail Kartal istedi diye geldi, Fenerbahçe'yi terk ediyor! Yıldız isim Çin'e gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız isme sürpriz talip çıktı. EURO 24'te Ay-Yıldızlı formayı giymeyi hayal eden golcü oyuncu, turnuva öncesinde geleceğiyle ilgili karar vermek istiyor. 32 yaşındaki golcüye gelen teklif ve detaylar belli oldu...
16.05.2024 Fenerbahçe
Terminatör böcekler gal arısıyla mücadele için ormana salındı!
Terminatör böcekler gal arısıyla mücadele için ormana salındı! Ana vatanı Çin olan, Türkiye'de ilk kez 2014’te Yalova'da ortaya çıkan, halk arasında 'katil arı' ya da 'gal arısı' olarak bilinen 'Dryocosmus kuriphilus' türü böcekler Zonguldak ve Bartın'da görüldü. Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi'nde görevli Doç. Dr. Yafes Yıldız, "Biyoteknik mücadele kapsamında sarı malt özüyle kombine ettiğimiz sarı yapışkan tuzaklarımızı geçtiğimiz yıl bölgemizde kullanmaya başladık, bundan da başarılı sonuçları aldık" dedi.
15.05.2024 Gündem
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de  Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de yaşanacak!
15.05.2024 Şampiy10
Adana, Çin ile yarışıyor! Yaz ayının olmazsa olmazı, hasat başladı, kilosu 12 lira
Adana, Çin ile yarışıyor! Yaz ayının olmazsa olmazı, hasat başladı, kilosu 12 lira Dünyada Çin'den sonra en fazla üretim Adana'da yapılıyor. Türkiye'nin en önemli karpuz üretim merkezlerinden Adana’da tescilli turfanda karpuz hasadı başladı. Türkiye'den dünyanın dört bir yanına ihraç edilen karpuzların satış fiyatı da belli oldu. İşte detaylar...
11.05.2024 Adana
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu'nda New York City 1’inci sıradaki yerini korumayı sürdürüyor. Listede yer alan ilk 50 şehir arasında Amerika 11 şehriyle ülke olarak başı çekiyor.
8.05.2024 Ekonomi
Gelin erkek çıkınca nikah iptal oldu! Sağlık raporu almaya gittiler, şoku yaşadılar!
Gelin erkek çıkınca nikah iptal oldu! Sağlık raporu almaya gittiler, şoku yaşadılar! Akılalmaz olay Çin'de yaşandı. Evlenmek üzere olan genç çift, sağlık raporu almaya gittiklerinde şok yaşadılar. Gelinin biyolojik olarak erkek çıkması üzerine nikah iptal edildi.
8.05.2024 Gündem
Meyvesi Çin'den, kebabı Antep'ten geliyor! Lezzetini Osmanlı saraylarından alıyor: Faydaları saymakla bitmiyor
Meyvesi Çin'den, kebabı Antep'ten geliyor! Lezzetini Osmanlı saraylarından alıyor: Faydaları saymakla bitmiyor Tezgahlarda baharla birlikte yerini almaya başlayan meyveler ağız sulandırıyor. Malta eriği diye bilinir ancak halk arasında yeni dünya ismiyle anılır. Lezzetini Osmanlı saraylarından alan bu meyvenin faydaları da saymakla bitmiyor. İşte detaylar...
6.05.2024 Yaşam
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva Hünnap Çin tıbbının geleneksel bir unsuru olarak kabul edilen ve pek çok sağlık avantajı sunan bir bitkidir. Ayrıca Çin hurması ya da kırmızı hurma olarak da tanınır. Hünnap meyvesi uykusuzluk, öksürük, bağışıklık sistemi zayıflığı ve kabızlık gibi çeşitli hastalıkların ve sorunların tedavisinde kullanılır. Lif, potasyum ve C vitamini bakımından zengindir. Yüksek besin değeri sebebiyle insanları uzun süre tok tutar ve kilo verme sürecine destek olur. Hünnap ülkemizde en çok Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor. Dünyada ise Genellikle Doğu Asya'da, özellikle de Çin ve Kore'de yaygın olarak bulunuyor.
6.05.2024 Adana
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu!
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu! Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yapan Plastik Cerrah Prof. Dr. Süleyman Taş, üzenlediği bilimsel kursa 36 farklı ülkeden plastik cerrah katıldı.
2.05.2024 Magazin
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,1, ithalat yüzde 6,3 azaldı.
30.04.2024 Ekonomi
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Tarım ilacı olarak piyasaya sürülecekti! Yasaklı madde hilesi boşa çıkarıldı
Tarım ilacı olarak piyasaya sürülecekti! Yasaklı madde hilesi boşa çıkarıldı ‘Boya katkı maddesi ve kozmetikte kullanılacak’ beyanıyla Çin’den ithal edilen ancak şişelenerek bitki koruma ürünü haline getirilen 20 ton yasaklı maddeyi Tarım ve Orman Bakanlığı yakaladı
24.04.2024 Ekonomi
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Üflemeli çalgıların atası düdük nasıl icat edildi? İlk Çin’de kullanılmış, patentini alamadığından yaşamı yoksullukla sonlanmış
Üflemeli çalgıların atası düdük nasıl icat edildi? İlk Çin’de kullanılmış, patentini alamadığından yaşamı yoksullukla sonlanmış Tarih öncesi insanlar kabak veya daldan yaptıklarıyla ses çıkarabileceklerini keşfettiğinden beri düdük hayatımızda. Mısır'da küçük kabuklar düdük olarak kullanılırken, yerleşik hayata geçilmesiyle ise pişmiş toprak düdükler ortaya çıkar. Kim tarafından, ne zaman üretildiği belli olmayan düdüklere dair ilk kalıntılara MÖ 2000'li yıllarda Çin'de rastlanıyor. MÖ 1000'li yıllarda ise Avrupa’ya yayılıyor.
19.04.2024 Yaşam
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı?
Hava savunma sistemi nasıl çalışıyor? Hava savunma sistemi olan ülkeler hangileri, Türkiye’de var mı? İran, İsrail'e yaklaşık 290 füze ve kamikaze İHA ile saldırdı. İsrail'in hava savunma sistemleri çoğu saldırıyı önledi. Bu gelişmenin ardından Hava Savunma Sisteminin nasıl çalıştığı, hangi ülkelerde olduğu ve Türkiye’de olup olmadığına yönelik araştırmalar arttı.
14.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim"
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim" Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
9.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Çin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.