Belçika

Belçika

Son dakika Belçika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Belçika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Belçika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belçika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belçika gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.267 belçika haberi bulunmuştur. Tüm belçika haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor! Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
15.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı.
11.05.2024 Gündem
Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!
Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalan Beşiktaş ve Trabzonspor'un kupayı müzesine götürmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!
10.05.2024 Süper Lig
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.++
8.05.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
8.05.2024 İddaa
Eurovision 2024 ne zaman, saat kaçta? Eurovision hangi kanalda yayınlanacak, Eurovision 2024 nereden izlenir?
Eurovision 2024 ne zaman, saat kaçta? Eurovision hangi kanalda yayınlanacak, Eurovision 2024 nereden izlenir? Dünya çapında büyük bir ilgiyle izlenen Eurovision 2024 İsveç Malmö şehrinde düzenleniyor. Bu sene yarı finalde 2003 yılında Türkiye'ye birincilik getiren Sertap Erener'de şampiyonluğu getiren şarkıyı seslendirecek. Peki, Eurovision 2024 ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Eurovision 2024 nereden izlenir?
7.05.2024 Gündem
Otomotiv ihracatı Nisan ayında arttı! 2,75 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı Nisan ayında arttı! 2,75 milyar dolar oldu Türkiye otomotiv endüstrisinin nisan ayı ihracatı yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolar oldu.
6.05.2024 Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
2.05.2024 İddaa
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu!
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu! Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yapan Plastik Cerrah Prof. Dr. Süleyman Taş, üzenlediği bilimsel kursa 36 farklı ülkeden plastik cerrah katıldı.
2.05.2024 Magazin
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi.
2.05.2024 Ekonomi
Barış Manço'nun otomobili Türkiye'ye getiriliyor! İşlemler tamamlandı
Barış Manço'nun otomobili Türkiye'ye getiriliyor! İşlemler tamamlandı Barış Manço’nun ölümünün ardından Belçika’da bir garajda bulduğu Honda Prelude marka arabasının Türkiye’ye getirilmesi için çalışmalara başlatan Doğukan Manço, babasının vefat ettikten sonra haczedilen tüm arabalarını bulup almaya çalışmak olduğunu açıkladı.
1.05.2024 Magazin
Barış Manço’nun arabası Türkiye’ye geldi mi? Doğukan Manço son durumu açıkladı
Barış Manço’nun arabası Türkiye’ye geldi mi? Doğukan Manço son durumu açıkladı Doğukan Manço, babası Barış Manço'nun vefatından önce Belçika'da satın aldığı otomobili Türkiye'ye getirmek istediğini ve harekete geçtiklerini açıklamıştı. Sosyal medyada annesi Lale Manço Ahıskalı ve kardeşi Batıkan Manço ile fotoğrafına yer veren Doğukan Manço arabayla ilgili son durumu paylaştı.
30.04.2024 Magazin
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı Göçmen kuş ölümlerinin yüzde 87'si insan kaynaklı olduğu belirtilmesi üzerine KuzeyDoğa Derneği Başkanı, Utah ve özel bir Üniversitenin Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu'nun katılımıyla 91 ülkede 161 bilim insanı, 2003-2021 yılları arasındaki 45 büyük göçmen kuş türüne yönelik ölümleri inceledi.
24.04.2024 Gündem
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
20.04.2024 İddaa
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Ülke puanı güncelledi, işte son durum Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek final heyecanı sona ererken Türkiye'nin UEFA ülke puanı klasmanında sezonu 9. sırada tamamlaması kesinleşti.
19.04.2024 Fenerbahçe
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Magazin
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başladı. Teknik direktör Okan Buruk da taleplerini yönetime iletti. İşte detaylar...
6.04.2024 Galatasaray
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Slot ile görüştü
Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Slot ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Toplantısı’na katılmak üzere gittiği Belçika’nın başkenti Brüksel’de Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü.
4.04.2024 Vatan TV
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı!
NATO’nun 75’inci kuruluş yıldönümü, Brüksel’de kutlandı! Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün (NATO) 75’inci yıldönümü, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda kutlandı. Kutlamaya, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Dışişleri Bakanları katılım gösterdi. Ayrıca kutlama kapsamında pasta kesildi.
4.04.2024 Vatan TV
Brüksel’de NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı
Brüksel’de NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı başladı NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı, Belçika’nın başkenti Brüksel’de başladı. Toplantıda Türkiye’yi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan temsil ediyor.
3.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Belçika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belçika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.