Bakan Bak

Bakan Bak

Son dakika bakan bak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan bak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan bak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Bak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan bak gelişmeleri de dahil olmak üzere 757 bakan bak haberi bulunmuştur. Tüm bakan bak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bak Kazakistan’da Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştü
Bakan Bak Kazakistan’da Cumhurbaşkanı Tokayev ile görüştüKazakistan’ın başkenti Astana’da 89 ülkeden 2 binden fazla sporcunun katıldığı 5. Dünya Göçebe Oyunları görkemli törenle açıldı. Açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katıldı. Bakan Bak, törende Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile birlikte Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile görüştü.
9.09.2024Gündem
KYK yurt sonuçları açıklandı! Bakan Bak açıkladı: Yeni bir rekora imza attık
KYK yurt sonuçları açıklandı! Bakan Bak açıkladı: Yeni bir rekora imza attıkKYK yurt sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Sevgili gençler, GSB Yurtları yerleştirme sonuçları açıklandı. Üniversite hayatınız boyunca yuva sıcaklığıyla hizmetinizde olacak yurtlarımıza şimdiden hoş geldiniz." diyerek duyurdu.
5.09.2024Gündem
Ali Öztürk'ten Paris 2024'te bronz madalya
Ali Öztürk'ten Paris 2024'te bronz madalyaParis 2024 Paralimpik Oyunları’nda mücadele eden Ali Öztürk, para masa tenisinde bronz madalya kazandı
3.09.2024Şampiy10
Bakan Bak duyurdu: Afetten etkilenen gençlere 70 milyon TL'lik proje desteği
Bakan Bak duyurdu: Afetten etkilenen gençlere 70 milyon TL'lik proje desteğiGençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, geçen yıl 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen afetten zarar gören gençlere yönelik proje hazırlayacak Sivil Toplum Kuruluşları ve Spor Kulüpleri için 70 milyon Liralık proje teklif çağrısına çıkıldığını duyurdu. Bakan Bak, proje desteğiyle depremden etkilenen illerde yaşamını sürdüren gençlerin sosyal, toplumsal, kültürel ve sportif alanlarda katılımını artırmayı amaçladıklarını söyledi.
29.08.2024Gündem
KYK yurt başvuruları başladı! Bakan Bak duyurdu
KYK yurt başvuruları başladı! Bakan Bak duyurduGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2024-2025 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvurularının başladığını duyurdu.
20.08.2024Gündem
Bakan Osman Aşkın Bak, Paris 2024’ü değerlendirdi: Verilen imkanları doğru kullanamayan federasyonlar bunun hesabını verecek
Bakan Osman Aşkın Bak, Paris 2024’ü değerlendirdi: Verilen imkanları doğru kullanamayan federasyonlar bunun hesabını verecekGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Devlet, imkân sağlar. Biz, Türkiye Cumhuriyeti olarak; spor federasyonlarımıza en üst düzey imkânları sunduk. Sağladığımız bu imkânlar, dünyanın pek çok ülkesinde yok. Buna rağmen; bu imkânları doğru ve verimli kullanamayan federasyonlar bunun hesabını verecektir” mesajını verdi.
12.08.2024Şampiy10
Canınız sağ olsun! Filenin Sultanları İtalya'ya mağlup oldu
Canınız sağ olsun! Filenin Sultanları İtalya'ya mağlup olduA Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları yarı final karşılaşmasında İtalya'ya 3-0 mağlup oldu. Filenin Sultanları, bronz madalya maçında 10 Ağustos Cumartesi günü Brezilya ile karşılaşacak.
8.08.2024Şampiy10
Buse Çavuşoğlu'ndan Paris 2024'te bronz madalya
Buse Çavuşoğlu'ndan Paris 2024'te bronz madalyaMilli güreşçimiz Buse Çavuşoğlu, kadınlar 68kg bronz madalya maçında Sol Gum Pak'ı 4-2 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.
6.08.2024Şampiy10
Milli sporcu Yusuf Dikeç dünyada gündem oldu! İkonik pozuna yorum yağdı
Milli sporcu Yusuf Dikeç dünyada gündem oldu! İkonik pozuna yorum yağdıParis 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, atış şekli nedeniyle dünya gündemine oturdu.
1.08.2024Gündem
Bakan Bak'tan Paris Olimpiyatlarına hazırlanan sporculara destek ziyareti
Bakan Bak'tan Paris Olimpiyatlarına hazırlanan sporculara destek ziyaretiGençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi atletizm, yüzme ve cimnastik branşlarında temsil edecek olan milli sporculara destek ziyaretinde bulundu. Bakan Bak’ın, milli yüzücü Kuzey Tunçelli ve milli atlet Yasmani Copello ile olan diyaloğu renkli anlara sahne oldu.
14.07.2024Şampiy10
Bakan Bak Olimpiyatlara hazırlanan sporcuları ziyaret etti
Bakan Bak Olimpiyatlara hazırlanan sporcuları ziyaret ettiGençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na hazırlanan milli güreşçiler ve judocularla kamp yaptıkları Kastamonu’da bir araya geldi. Milli sporcuların antrenmanlarını izleyerek onlarla sohbet eden Bakan Bak, “Sizlere güveniyoruz. Güzel sonuçlar alacağınıza inanıyoruz. Allah yolunuzu açık etsin” diyerek başarı dileğinde bulundu.
11.07.2024Şampiy10
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmaz
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmazSpor camiası, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral ile ilgili cezasının ardından çok sayıda tepki paylaşımında bulundu.
5.07.2024Süper Lig
Seyahatsever başvuruları başladı! Detayları Bakan Osman Bak duyurdu
Seyahatsever başvuruları başladı! Detayları Bakan Osman Bak duyurduGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere GSB yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projesi için başvuruların başladığını duyurdu.
5.07.2024Gündem
Bakan Bak'tan 'Gençlik Yaz Okulları' müjdesi: Tamamen ücretsiz olacak
Bakan Bak'tan 'Gençlik Yaz Okulları' müjdesi: Tamamen ücretsiz olacakYaz tatili döneminde yüz binlerce genci Gençlik Kamplarında misafir eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, tamamen ücretsiz bir başka eğitim ve aktivite fırsatını, ‘Gençlik Yaz Okulları’nı bu yıl ilk kez hizmete sunuyor.
20.06.2024Şampiy10
Bakan Osman Aşkın Bak: Bekle bizi Almanya, Türkler geliyor!
Bakan Osman Aşkın Bak: Bekle bizi Almanya, Türkler geliyor!Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, yarın Almanya'da başlayacak EURO 2024 öncesi A Milli Takımımız'a ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
13.06.2024Süper Lig
Ampute Milli Futbol Takımı, üst üste 3'üncü kez Avrupa şampiyonu
Ampute Milli Futbol Takımı, üst üste 3'üncü kez Avrupa şampiyonuAmpute Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya'yı 3-0 yenerek üst üste 3'üncü kez mutlu sona ulaştı.
8.06.2024Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası bir tebrik mesajı yayınladı.
26.05.2024Gündem
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'deGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 il ve KKTC'den gelen temsilci gençler, Bakanlık personeli, federasyon temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
19.05.2024Gündem
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret ettiGençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024Gündem
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024Futbol
Bakan Bak'tan milli okçu Elif Berra Gökkır'a tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan milli okçu Elif Berra Gökkır'a tebrik mesajı!Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan milli okçu Elif Berra Gökkır'ı tebrik eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Almanya'da düzenlenen Okçuluk Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri'nde elde ettiği başarı neticesinde tebrik mesajı yayımladı.
6.05.2024Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulunduEski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonuFenerbahçe Alagöz Holding, Kadınlar EuroLeague finalinde Fransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 mağlup ederek üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu.
14.04.2024Basketbol
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamaktaGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024Şampiy10
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybettiBeşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Bak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan bak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.