Aziz

Aziz

Son dakika aziz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aziz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aziz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aziz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aziz gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.782 aziz haberi bulunmuştur. Tüm aziz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum
Beşiktaş'tan Jose Mourinho hamlesi! İşte görüşmelerde son durum İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in İstanbul’da geçen ay bir araya geldikleri Portekizli teknik adama teklif yaptıklarını açıklaması siyah-beyazlıları heyecanlandırdı. Yönetimin yeni sezon için ilk hedefinin Jose Mourinho olduğu aktarıldı.
20.05.2024 Beşiktaş
İsmail Kartal 'yakışmaz' deyip Aziz Yıldırım'a fena giydirdi: Görür görmez iptal ettim
İsmail Kartal 'yakışmaz' deyip Aziz Yıldırım'a fena giydirdi: Görür görmez iptal ettim Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 37'nci haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı. Müsabakanın ardından konuşan İsmail Kartal, çok konuşulacak ifadeler kullandı ve Aziz Yıldırım'a da göndermede bulunmayı ihmal etmedi. İşte son dakika haberin detayları...
20.05.2024 Fenerbahçe
14 ilde 'Kalkan' operasyonu!  Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandı
14 ilde 'Kalkan' operasyonu! Bakan Yerlikaya: 40 organizatör yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen 'Kalkan-22 Operasyonları'nda 40 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.
20.05.2024 Gündem
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
19.05.2024 Gündem
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Esaretten özgürlüğe giden yolun ilk adımlarının atıldığı bu tarih milli tarihimiz için de önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.
19.05.2024 Gaziantep
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında önemli bir mesaj paylaştı.
19.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "19 Mayıs ruhu, bu milletin en büyük varlığı, en büyük sermayesidir. Zorluklara karşı durmanın, azimle, inançla, kararlılıkla hep beraber mücadele etmenin anlamı bu ruhta gizlidir." dedi.
19.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz MHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024 Gündem
Ali Koç'un hayalini süslüyor! Ne Mourinho ne de Stefano Pioli 15 milyon euroluk hoca geliyor
Ali Koç'un hayalini süslüyor! Ne Mourinho ne de Stefano Pioli 15 milyon euroluk hoca geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişken Ali Koç ve Aziz Yıldırım gelecek sezon takımın başına getirecekleri teknik direktörü belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho ve Stefano Pioli’nin ismi gündeme gelse de Ali Koç'un istediği teknik adam ortaya çıktı. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde görev yapan bir askerin silah kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.
17.05.2024 Gündem
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı! "Türkiye Cumhuriyeti’nin sembolüdür"
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı! "Türkiye Cumhuriyeti’nin sembolüdür" SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
17.05.2024 Gaziantep
Sadettin Saran'dan Ali Koç sözleri: Hiçbir şeye inanmayın
Sadettin Saran'dan Ali Koç sözleri: Hiçbir şeye inanmayın Fenerbahçe başkan adaylığından Ali Koç lehine çekilen Sadettin Saran'dan kendisi ve ekibi hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama geldi.
17.05.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'u zora sokacak! Aziz Yıldırım seçimlerde öne geçti, kimse bunu beklemesin
Ali Koç'u zora sokacak! Aziz Yıldırım seçimlerde öne geçti, kimse bunu beklemesin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışı sürerken, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın 9 Haziran'da yapılacak seçimler için hazırlıkları devam ediyor. Sarı lacivertli ekipte seçimi Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı kazanır? Usta isim Ali Koç'u zora sokacak deyip bombayı patlattı. İşte detaylar...
17.05.2024 Fenerbahçe
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları
Bakan Yerlikaya duyurdu! 77 ilde Mercek operasyonları Son 5 günde 77 ilde silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyan şahıslara yönelik Mercek-19 operasyonları düzenlendi.
17.05.2024 Gündem
Mourinho'nun ismini duyunca hepsine bir haller oldu! Dzeko, Tadic, Fred şimdi de karar değiştirdi
Mourinho'nun ismini duyunca hepsine bir haller oldu! Dzeko, Tadic, Fred şimdi de karar değiştirdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de hem Başkan Ali Koç hem de başkan adayı Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho’yu takımın başına getirmek için harekete geçmesi takımda işleri değiştirdi. İşte detaylar...
17.05.2024 Süper Lig
Mourinho gelecek derken ters köşe! Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladılar
Mourinho gelecek derken ters köşe! Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladılar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezonda İsmail Kartal ile yola devam etmeyecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürüyor. Başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde Jose Mourinho'yu getireceğini açıklarken, mevcut başkan Ali Koç da dünyaca ünlü teknik direktörü takımın başına geçirmek için harekete geçti. İşte detaylar...
16.05.2024 Fenerbahçe
Mourinho imzayı attı, ilk transferi bile yaptı! Aziz Yıldırım '10 numara' dünya yıldızını getiriyor
Mourinho imzayı attı, ilk transferi bile yaptı! Aziz Yıldırım '10 numara' dünya yıldızını getiriyor Fenerbahçe'nin yeni 10 numarasını Mourinho seçti. Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım, Mourinho'yla anlaştığını açıklayarak büyük bir yankı uyandırmıştı. Ardından, Portekizli menajerle 3 yıllık sözleşme imzalandığı iddia edilirken tecrübeli hocanın Fenerbahçe'ye gelirken yanında dünyaca ünlü yıldızı da getireceği aktarıldı. İşte detaylar....
16.05.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Aziz Yıldırım'a resti çekti! Mourinho'ya karşılık kupa canavarı hocayı getiriyor
Ali Koç, Aziz Yıldırım'a resti çekti! Mourinho'ya karşılık kupa canavarı hocayı getiriyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile görüştüğünü açıklamasının ardından Ali Koç'un teknik direktör adayı da ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'nin başına geçecek kupa canavarı dünyaca ünlü hoca...
16.05.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı?
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı? Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, resmen adaylığını açıkladı. Ali Koç'a Jose Mourinho çağrısı yapan Yıldırım, "Mourinho ile çalışmayı istiyorlarsa imzayı atsınlar. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahüt ediyorum." dedi.
15.05.2024 Şampiy10
Aziz Yıldırım, "Galatasaray benim dönemimde hikayeydi" dedi! Sarı kırmızılılardan cevap anında geldi
Aziz Yıldırım, "Galatasaray benim dönemimde hikayeydi" dedi! Sarı kırmızılılardan cevap anında geldi Fenerbahçe başkanlığına tekrar aday olan Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Galatasaraylıları kızdıracak söylemlerde bulunan Yıldırım'ın en çok konuşulan demeciyse, "Benim olduğum dönemde Galatasaray hikayeydi" oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan Aziz Yıldırım'ı eleştirdi.
15.05.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüşmesinin detaylarını açıkladı! Ali Koç'a bomba teklif: Yarısını ödeyeceğim
Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüşmesinin detaylarını açıkladı! Ali Koç'a bomba teklif: Yarısını ödeyeceğim Fenerbahçe'ye başkan adayı olarak Ali Koç'un karşısına çıkan Aziz Yıldırım, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Mourinho teklifi geldi.
15.05.2024 Fenerbahçe
Mourinho, Fenerbahçe'ye giderse çok şaşırırım! Suudi Arabistan bombası patladı
Mourinho, Fenerbahçe'ye giderse çok şaşırırım! Suudi Arabistan bombası patladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını koyan eski başkan Aziz Yıldırım, başkan seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımı başına getireceğini açıkladı.Tecrübeli çalıştırıcıyla ilgili Suudi Arabistan ayrıntısı ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024 Gündem
Aziz Yıldırım gelir gelmez 4 yıldızı birden kapı dışarı edecek!
Aziz Yıldırım gelir gelmez 4 yıldızı birden kapı dışarı edecek! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüştüğünü açıklamıştı. Sarı lacivertlilere yıldız isimleri transfer edeceğini işaret eden Yıldırım, Portekizli hoca ile birlikte gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. İşte Fenerbahçe'den ayrılacak ve sözleşmesi uzatılacak isimler...
15.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ortalık karışacak! Ali Koç'un hamlesi Aziz Yıldırım'ı çılgına çevirecek
Fenerbahçe'de ortalık karışacak! Ali Koç'un hamlesi Aziz Yıldırım'ı çılgına çevirecek Fenerbahçe'de yaşanan kötü sonuçlar sonrası moral bozukluğu yaşanıyor. Aziz Yıldırım'ın Mourinho ile görüştüğünü ve seçilirse onu getireceğini açıklaması büyük heyecan yarattı. Bu gelişmelerin ardından Ali Koç da harekete geçti. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Aziz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aziz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.