Ayrılık

Ayrılık

Son dakika ayrılık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayrılık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayrılık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayrılık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayrılık gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.598 ayrılık haberi bulunmuştur. Tüm ayrılık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıkladılar, imzayı atacak
Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıkladılar, imzayı atacak Süper Lig ekibi Antalyaspor'da Başkan Vekili Alkan Evren, gelecek sezon takımın başında Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın olacağını açıkladı.
18.05.2024 Süper Lig
Beşiktaş'tan Thomas Tuchel bombası! Hasan Arat görüştü
Beşiktaş'tan Thomas Tuchel bombası! Hasan Arat görüştü Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Thomas Tuchel, Almanya'da bir araya geldi.
18.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! 3 yıldıza birden yakın markaj
Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! 3 yıldıza birden yakın markaj Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde final biletini kapan Borussia Dortmund’un 3 önemli ismine kilitlendi! Başkan Hasan Arat’ın, yakın süre içerisinde ikinci kez Almanya’ya gidip; temaslarda bulunacağı öğrenildi. İşte Beşiktaş'ın Dortmund çıkarmasına dair tüm detaylar...
16.05.2024 Beşiktaş
İrem Derici Gökhan Fırat hakkında konuşmak istemedi! 'Kalbim kırık'
İrem Derici Gökhan Fırat hakkında konuşmak istemedi! 'Kalbim kırık' İrem Derici ile Gökhan Fırat'ın, yedi aylık ilişkileri sona erdi. Derici, birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırmış ve yönetmeni de takipten çıkmıştı. Ayrılık iddialarının ardından Gökhan Fırat’tan romantik bir paylaşım gelmişti. Hayranları ikilinin tekrar bir araya gelip gelmediğini merak ederken Derici, Fırat ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı.
16.05.2024 Magazin
Evlerinde uyuşturucu satan 2 kardeşe 15'er yıl hapis
Evlerinde uyuşturucu satan 2 kardeşe 15'er yıl hapis Adana'da evlerinde uyuşturucu sattığı iddia edilen kardeşler Mert Ç. (23) ile Muhammed Ç. (29), 15'er yıl hapis ve 30'ar bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
14.05.2024 Adana
Ali Koç'un sözleri İsmail Kartal'ı kırdı! Yüzüne karşı kararı açıkladı: Seni istemiyoruz
Ali Koç'un sözleri İsmail Kartal'ı kırdı! Yüzüne karşı kararı açıkladı: Seni istemiyoruz Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Ali Koç'un Konyaspor beraberliği sonrası İsmail Kartal ile ayrılık kararı aldığı belirtildi. Ali Koç'un İsmail Kartal ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.
14.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık açıklaması! 'Kalma ya da gitme planım yok'
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık açıklaması! 'Kalma ya da gitme planım yok' Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk etti. Sarı-Lacivertli ekip, Kayseri ekibi karşısında 3-0'lık skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından konuşan İsmail Kartal, yollarına devam ettiklerinin altını çizerken Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. Kartal, geleceğine yönelik de konuştu.
13.05.2024 Şampiy10
Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Yeni dizi Kimler Geldi Kimler Geçti kaç bölüm?
Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Yeni dizi Kimler Geldi Kimler Geçti kaç bölüm? Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger ve Boran Kuzum'un başrolde olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi, Netflix'te yayınlandı. 8 bölüm birden yayınlanan diziyi izleyenler dizinin 2. Sezonun olup olmayacağını araştırıyor. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı?
11.05.2024 Yaşam
Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama
Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Aliye Uzunatağan'dan açıklama 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari ile kendisi gibi oyuncu Edip Tepeli, 2017 yılında nikâh masasına oturmuştu. Katıldığı ödül töreninde usta oyuncu Aliye Uzunatağan’a, kızı ve damadı hakkında çıkan 'ayrılık' haberleri de soruldu.
4.05.2024 Magazin
Ali Koç dahil kimsenin umurunda değil! İsmail Kartal'a dayanamadılar, 4 ayrılık birden!
Ali Koç dahil kimsenin umurunda değil! İsmail Kartal'a dayanamadılar, 4 ayrılık birden! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de herkes Trendyol Süper Lig’de kalan dört maça odaklanırken, Teknik Direktör İsmail Kartal öğrencilerini uyardı. Öte yandan sarı lacivertli ekipten ayrılacak 4 yıldız belli oldu. İşte detaylar...
3.05.2024 Fenerbahçe
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi
'İnci Taneleri'nde Anadolu Ateşi sürprizi Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin bu akşamki bölümünde Anadolu Ateşi Kıvılcım Çocuk Dans Topluluğu yer alıyor.
2.05.2024 Magazin
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yolların ayrıldı.
29.04.2024 Şampiy10
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Milyon eurodan vazgeçip gelmişti, İsmail Kartal artık istemiyor
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Milyon eurodan vazgeçip gelmişti, İsmail Kartal artık istemiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun planları da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için ayrılık kararı alındı.
26.04.2024 Fenerbahçe
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024 Magazin
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Akrep Dolunayı krizi getiriyor: Nefret dolu sözlerle kapıyı vurup gidecek burçlar..."
Akrep Dolunayı krizi getiriyor: Nefret dolu sözlerle kapıyı vurup gidecek burçlar..." Bugün Akrep Burcunda Dolunay var. Türkiye saati ile 01:46'da yaşanacak Dolunay, hayatlarımızda da ilginç bir değişimi beraberinde getirebilir. Bazı burçları yoğun şekilde etkileneceği bu doluanyda dikkat edilmesi gereken adımlar olabilir. Gizli kalmış şeylerin ortalığa çıkmasını sağlayabilecek bu dolunayda krizü nefret ve ayrılık da yaşanabilir. Astrolog Dinçer Güner, 24 Nisan Akrep Dolunayı'nı 12 burç için tek tek yorumladı. İşte burç burç dolunay etkileri...
24.04.2024 Astroloji
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Kritik puan kaybı sonrası 3 yıldız isimle yollar ayrılıyor. Ali Koç yönetiminden oyuncuya kendine 'kulüp bul' talimatı geldi. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Emre Mor, Lincoln'nün peşinden gitti! Fenerbahçe'ye haber gönderdi: Geri döneceğim
Emre Mor, Lincoln'nün peşinden gitti! Fenerbahçe'ye haber gönderdi: Geri döneceğim Miguel Crespo, Fenerbahçe'ye dönecek mi? Ayrılık sebebini açıkladı. Kış transfer döneminde Fenerbahçe'den La Liga ekipleri Rayo Vallecano'ya kiralanan Miguel Crespo, Portekiz basınına ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı Sarı-Kırmızılılar'ın Belçikalı yıldız geçtiğimiz günlerde Napoli idmanını izlemişti. Dries Mertens, efsanesi olduğu eski takımından neden ayrıldığını ilk kez açıkladı.
20.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş, genç futbolcuyla yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip resmen açıkladı.
20.04.2024 Beşiktaş
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müziğin efsane grubu İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi ise izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonra gözler, ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğine çevrildi.
19.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayrılık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayrılık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.