Aşk

Aşk

Son dakika aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.909 aşk haberi bulunmuştur. Tüm aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Caner Erkin yorumu kahkahaya boğdu! Ezgi Mola yine yaptı yapacağını
Caner Erkin yorumu kahkahaya boğdu! Ezgi Mola yine yaptı yapacağını Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından eski futbolcu olan eşi Caner Erkin ile romantik pozlarını yayınladı. Ünlü oyuncu Ezgi Molay, fotoğrafların altına yaptığı yorumla herkesi güldürdü. Mola ile yakın arkadaş olduğu bilinen Ovalı'da yoruma kayıtsız kalamadı.
19.05.2024 Magazin
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı!
Leonardo davasında İtalyan anneye kararı Yargıtay onadı! İtalya'da dünyaya gelen ve 5 yıl önce babası Demirbilek Yiğit'in İzmir'e getirdiği Leonardo Maximus Yiğit ile ilgili, anne Ilaria Alassondra Sassone'nin Urla 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı davada çocuğun, vatandaşı olduğu ülkeye iadesi kararı istinafın ardından Yargıtay'da da onandı.
17.05.2024 Gündem
Tuba Büyüküstün ile sevgili miydi? Murat Boz cevap verdi: Adı konmamış tuhaf bir enerji
Tuba Büyüküstün ile sevgili miydi? Murat Boz cevap verdi: Adı konmamış tuhaf bir enerji Oyuncu Aslı Enver'le ilişkisinin ardından birçok ünlü isimle adı anılan Murat Boz’a Tuğba Büyüküstün soruldu. 44 yaşındaki popçu, rol arkadaşı Tuba Büyüküstün'le haklarında çıkan aşk iddiası hakkında açıklama yaptı.
17.05.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde Cihan babasından kaçıyor, Azem'le Nehir aynı mekanda! Yine heyecan doruktaydı
İnci Taneleri'nde Cihan babasından kaçıyor, Azem'le Nehir aynı mekanda! Yine heyecan doruktaydı Kanal D’nin; çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri 15. Bölümüyle ekranlara geldi. Nehir babasına karşı Cihan'ı uyarırken, Azem defalarca telefonla arayarak oğluyla konuşmak istedi ancak Cihan telefonu açmadı. Necmi çektiği aşk acısına dayanamayarak Aleyna'nın yanına gitti. Zahir, Dilber'le arayı düzeltmek için otelde oda tuttu. Öte yandan Nehir ile Azem aynı mekana geldi.
17.05.2024 Magazin
Hatice’den olay yaratan itiraf! 'Sevgilimi bir kadınla yatakta görsem bile asla aldattığına inanmam!'
Hatice’den olay yaratan itiraf! 'Sevgilimi bir kadınla yatakta görsem bile asla aldattığına inanmam!' Ali Kemal Sarı (35) ile aşk yaşayan Hatice (45), 'Gel Konuşalım' programına katıldı. Sevgilisiyle uzun süredir görüşemediğini belirten ünlü şarkıcı, Sarı'nın kendisini asla aldatmayacağına inandığını söyledi.
14.05.2024 Magazin
Kate Moss Türkiye'de! Kendinden 23 yaş küçük şarkıcıyla el ele görüntülendi
Kate Moss Türkiye'de! Kendinden 23 yaş küçük şarkıcıyla el ele görüntülendi Dünyaca ünlü süper model Kate Moss, efsane şarkıcı Bob Marley’in torunu Skip Marley'nin konseri için Bodrum'a geldi. Konserde heyecanlanarak sahneye doğru koşan ve güvenlik tarafından alandan uzaklaştırılan Moss, fotoğrafçı Nikolai von Bismarck ile aşk yaşamasına rağmen genç şarkıcı ile el ele yakalandı.
14.05.2024 Magazin
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Gökçer, bir süredir sağlık problemi yaşıyordu.  Cüneyt Gökçer ile dünyaevine giren Ayten Gökçer'in Aslı Gökçer Oba adında kızı var. Peki, Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
14.05.2024 Magazin
Ali Atay ile Hazal Kaya çifti imajını değiştirdi! 'Bir anlık cinnet diyelim'
Ali Atay ile Hazal Kaya çifti imajını değiştirdi! 'Bir anlık cinnet diyelim' Kanal D ekranlarında 2008 - 2010 yılları arasında yayınlanan ve reyting rekorları dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya radikal bir kararla imajını değiştirmişti. Hazal Kaya ile eşi Ali Atay, radikal kararıyla ilgili açıklamalar yaptı.
13.05.2024 Magazin
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık'
Nükhet Duru'dan yeni çıkış! 'Ne olur bu olaya dur deyin artık' Nişantaşı'nda görüntülenen Nükhet Duru'ya, "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" şeklindeki tartışma çıkaran röportajı hatırlatıldı. Sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan sanatçı, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Magazin
11 Mayıs Dünya Aşk Günü sözleri ve mesajları > 11 Mayıs aşk günü mü?
11 Mayıs Dünya Aşk Günü sözleri ve mesajları > 11 Mayıs aşk günü mü? Sevgi dolu bir gün kutlaması için hazır mısın? 11 Mayıs, Dünya Aşk Günü! Sevgiline bir not, bir gül ya da sadece güzel bir gülümseme ile gününü daha özel hale getirebilirsin. İşte 11 Mayıs dünya aşk günü sözleri ve aşk günü mesajları…
11.05.2024 Yaşam
İlker Kaleli’yi dünya izliyor! Adı trend listesine girdi
İlker Kaleli’yi dünya izliyor! Adı trend listesine girdi İlker Kaleli İspanya’da gündem oldu. Oyuncunun ismi, sosyal medya trend listelerinde zirvede yer aldı.
11.05.2024 Magazin
Genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Semiha Yankı: Beklentileri hep maddiyat, şan şöhret
Genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Semiha Yankı: Beklentileri hep maddiyat, şan şöhret 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Semiha Yankı, genç erkeklerle aşk yaşayan kadınlar hakkında konuşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda Yankı, Seda Sayan ile 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten'in evliliğine değindi.
10.05.2024 Magazin
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Şarkıcı Kalben Sağdıç, Beyoğlu'nda yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Operasyonda 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
8.05.2024 Magazin
Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Menajeri bilgi verdi
Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Menajeri bilgi verdi Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Firdevs Hanım karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Nebahat Çehre, evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin menajeri Serkan Kaya'dan açıklama geldi.
7.05.2024 Magazin
Duygu Nebioğlu'dan Metin Akpınar'a sitem! 'Sesimizi duymadınız'
Duygu Nebioğlu'dan Metin Akpınar'a sitem! 'Sesimizi duymadınız' Metin Akpınar'ın 1987'de aşk yaşadığı Suphiye Orancı'dan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli ikiz kızları olduğunun ortaya çıkması Türkiye gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Babalık davası sonuçlanan olayın taraflarından Duygu Nebioğlu geçtiğimiz haftalarda annesini aramak için Müge Anlı'ya başvurmuştu. Nebioğlu açıklamaların devam ediyor.
7.05.2024 Magazin
Hülya Avşar’ın İrem Derici itirafı şaşırttı! ‘Ben erkek olsam seni bırakır giderim’
Hülya Avşar’ın İrem Derici itirafı şaşırttı! ‘Ben erkek olsam seni bırakır giderim’ Ünlü şarkıcı İrem Derici aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, "En uzun ilişkim 1 buçuk sene sürdü" derken Hülya Avşar dikkat çeken bir yorumda bulundu.
6.05.2024 Magazin
Kevin Costner ile Christine Baumgartner arasında gerginlik! 'O ikisi benim paramı yiyor'
Kevin Costner ile Christine Baumgartner arasında gerginlik! 'O ikisi benim paramı yiyor' Oyuncu ve yönetmen Kevin Costner ile Christine Baumgartner ile arasında gerginlik çıktı. Boşanmaların ardından bir zamanlar hayatı paylaşan Kevin Costner ile Christine Baumgartner çifti, 'O ikisi benim paramı yiyor... Midem bulanıyor' diyerek kavga ettiler.
3.05.2024 Magazin
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan, sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicilerin gönlünü fetheden dizisi Üç Kız Kardeş, final yapmaya hazırlanıyor.
3.05.2024 Magazin
Sergen Yalçın ile barıştı mı? Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı
Sergen Yalçın ile barıştı mı? Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde rol alan Melisa Döngel, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Kuruçeşme'de objektiflere takılan Döngel’in 'aşk' itirafı şaşırttı.
3.05.2024 Magazin
Aşk soruları gerdi! Buse Meral’in Aras Bulut İynemli cevabı: ‘Güzel. Her şey çok keyifli şu an’
Aşk soruları gerdi! Buse Meral’in Aras Bulut İynemli cevabı: ‘Güzel. Her şey çok keyifli şu an’ Adı Aras Bulut İynemli’yle anılan oyuncu Buse Meral, “Cadı” filmini anlatmak için katıldığı programda aşk soruları karşısında gerildi.
1.05.2024 Magazin
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den açıklama geldi
Lucas Torreira ile aşk mı yaşıyor? Hadise'den açıklama geldi Şarkıcı Hadise'nin, oyuncu Devrim Özkan ile ilişkisi sona eren, kendisinden 10 yaş küçük olan Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hadise, gündeme bomba gibi düşen iddia hakkında açıklama yaptı.
1.05.2024 Magazin
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.
29.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi...
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi... Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
28.04.2024 Magazin
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı
Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan iddialara yanıt vermişti! Ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ya Çok Seversen' dizisinde adından söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddialarını yalanlamıştı. Ünlü oyuncu Bürsin, ayna karşısında verdiği pozuyla kaslarını sosyal medya hesabından paylaştı.
26.04.2024 Magazin
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı
Ukraynalı kadın ile Şırnaklı adam sosyal medyadan tanıştıp dünya evine girdi! Çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı Şırnak'ın Uludere ilçesinde kepçe operatörü Ferhat Aykut ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Şırnak'ta 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldığı açıklandı.
26.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.