Açıklama

Açıklama

Son dakika açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 86.048 açıklama haberi bulunmuştur. Tüm açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi ile ilgili açıklama: Her türlü desteğe hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi ile ilgili açıklama: Her türlü desteğe hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı Reisi için açıklama yaptı. Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon halinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.
19.05.2024 Gündem
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı! İlk açıklama geldi
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı! İlk açıklama geldi İran'ın yarı resmi Tasnim Haber Ajansı, İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin kaza yaptığını yazdı. İran devlet televizyonu ise Reisi’yi taşıyan helikopterin kaza geçirdiğini ve yardım ekiplerinin kazanın yaşandığı bölgeye ulaşmaya çalıştığı bilgisini paylaştı. İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi konu ile ilgili resmi açıklamada bulundu.
19.05.2024 Vatan TV
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Gündem
Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
19.05.2024 Gündem
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu! Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Vatan TV
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT kullanan yolcu sayısı Türkiye nüfusunu geçti
Bakan Uraloğlu duyurdu! YHT kullanan yolcu sayısı Türkiye nüfusunu geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hizmete verdikleri raylı sistem hatlarının büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Bugüne kadar yüksek hızlı trenlerle taşınan yolcu sayısının Türkiye’nin nüfusunu geçtiğini açıklayan Bakan Uraloğlu, ilk hizmet vermeye başladığı 13 Mart 2009 tarihinden bugüne kadar toplam 86 milyon 100 bin kişinin seyahat ettiğini bildirdi. Bakan Uraloğlu, Yüksek Hızlı trenlerin Yüksek hızlı trenlerin bugüne kadar 80 milyon 291 bin kilometrenin üzerinde yol kat ettiği bilgisini de verirken, bu rakamın aynı zamanda dünyanın etrafında yaklaşık 2003 kez tur atacak kadar bir mesafeye eşit olduğunu ifade etti.
19.05.2024 Gündem
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı Tokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde meydana gelen patlamada 5'i asker 7 kişi yaralandı.
18.05.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil
Emine Erdoğan: Sağlık alanında şiddeti kabul etmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde düzenlenen programda Türkiye'nin farklı illerinde görev yapan ebe ve hemşireler ile bir araya geldi. Bakan Koca burada yaptığı konuşmada, "2024 yılı içinde 15 bini hemşire, 2 bini de ebe olmak üzere toplam 17 bin ebe ve hemşire istihdamı gerçekleştirdik. Ebe ve hemşire sayımız istikrarlı bir politikayla artacak" dedi. Emine Erdoğan ise, "Sağlık çalışanlarımızı hedef alan şiddet eylemlerinin önlenmesi için yeni yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesini çok kıymetli buluyorum" diye konuştu.
18.05.2024 Gündem
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı Amasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024 Gündem
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarına cevap verdi.
18.05.2024 Süper Lig
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te dijital telif yasasıyla ilgili "Biz dijital telifi çok önemsiyoruz ve CNN TÜRK aracılığıyla da ben bir müjdeyi vereyim. Bu yayına gelmeden önce Google'ın temsilcileriyle tekrar konuştuk. Haziran ayı içerisinde gelecekler. Meclis komisyonumuzla bu konuda bir iş birliği yapacağız. Bu çalışmaları yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
18.05.2024 Gündem
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz MHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024 Gündem
Adana Demirspor'da deprem! UEFA'dan men cezası!
Adana Demirspor'da deprem! UEFA'dan men cezası! Adana Demirspor, vadesi geçmiş borçları nedeniyle UEFA turnuvalarından 1 yıl men edildi.
18.05.2024 Süper Lig
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde görev yapan bir askerin silah kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.
17.05.2024 Gündem
Centro Gofret yasaklandı mı, Centro Muzlu Gofret olayı nedir? Nedeni merak ediliyor, BİM açıklama yaptı!
Centro Gofret yasaklandı mı, Centro Muzlu Gofret olayı nedir? Nedeni merak ediliyor, BİM açıklama yaptı! BİM’in meşhur Centro Muzlu Gofret’i yasaklandı, haberi gofret severleri meraklandırdı. Arama motorlarına yönelen tüketiciler Centro Gofret yasaklandı mı, BİM Centro Muzlu Gofret neden yasaklandı? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
17.05.2024 Gündem
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü?
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü? Evet-Hayır yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti.
17.05.2024 Magazin
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Kardeşler tepkisi!
Galatasaray'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Kardeşler tepkisi! Sarı-kırmızılı kulübün İkinci Başkanı Metin Öztürk, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine hakem Arda Kardeşler'in atanmasına tepki gösterdi.
17.05.2024 Galatasaray
Sadettin Saran'dan Ali Koç sözleri: Hiçbir şeye inanmayın
Sadettin Saran'dan Ali Koç sözleri: Hiçbir şeye inanmayın Fenerbahçe başkan adaylığından Ali Koç lehine çekilen Sadettin Saran'dan kendisi ve ekibi hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama geldi.
17.05.2024 Fenerbahçe
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Gündem
Diyanet'ten tasarruf kararı
Diyanet'ten tasarruf kararı Diyanet İşleri Başkanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında uygulanacak tedbirlere ilişkin bir açıklama yaptı.
17.05.2024 Ekonomi
MSB duyurdu: Suriye ve Irak'ın kuzeyinde operasyon, 7 terörist etkisiz
MSB duyurdu: Suriye ve Irak'ın kuzeyinde operasyon, 7 terörist etkisiz Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG'li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.
17.05.2024 Gündem
Tuba Büyüküstün ile sevgili miydi? Murat Boz cevap verdi: Adı konmamış tuhaf bir enerji
Tuba Büyüküstün ile sevgili miydi? Murat Boz cevap verdi: Adı konmamış tuhaf bir enerji Oyuncu Aslı Enver'le ilişkisinin ardından birçok ünlü isimle adı anılan Murat Boz’a Tuğba Büyüküstün soruldu. 44 yaşındaki popçu, rol arkadaşı Tuba Büyüküstün'le haklarında çıkan aşk iddiası hakkında açıklama yaptı.
17.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.