Güneş Tutulmasında 3 burç için yara ve şifa bir arada: Astrolog Aygül Aydın: Tutulmayla 4 burcun hayat yolu değişiyor!
Güneş Tutulmasında 3 burç için yara ve şifa bir arada: Astrolog Aygül Aydın: Tutulmayla 4 burcun hayat yolu değişiyor! Güneş Tutulması Türkiye saatine göre saat 18:42'de başlasa da tutulmaya büyük ABD tutulması deniyor. ABD'nin büyük bölümünden görülebildiğinden dolayı. Astrolog Aygül Aydın, Güneş Tutulmasının burçlara etkisini yorumladı. "Ya kabuğunu kaşır kanatırsın ya da yaranı fark eder iyileşirsin" diyen Aydın'dan 8 Nisan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
8.04.2024 Astroloji
8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024? Güneş tutulması hangi illerde görülecek?
8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024? Güneş tutulması hangi illerde görülecek? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman, 8 Nisan güneş tutulması saat kaçta? Nisan ayına girilmesiyle güneş tutulmasıyla ilgili detaylar da sorgulanmaya başladı. Ay, Güneş ve dünyanın arasına girecek, dünyanın ışığı bir süre gölgelenecek. Tutulma ülkemizden izlenemeyecek, Amerika, Kanada, Meksika, Asya’nın doğu kıyılarından görülecek. Peki, 8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024, hangi illerde görülecek?
6.04.2024 Yaşam