2021

2021

Son dakika 2021 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2021 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2021 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2021

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2021 gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.746 2021 haberi bulunmuştur. Tüm 2021 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli paylaşımıyla sevenlerini korkuttu
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli paylaşımıyla sevenlerini korkuttu Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, 22 Ocak'ta ikiz bebeklerine kavuştu. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran isim, hastane odasından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi.
19.05.2024 Magazin
Satılık ev fiyatlarındaki artış durdu! Amortisman süresi kısaldı
Satılık ev fiyatlarındaki artış durdu! Amortisman süresi kısaldı Konut fiyat artışı hız kesip kiralar yükselmeye devam edince, evde amortisman süresi kısaldı. Konut satışının en yoğun olduğu 10 ilde yapılan araştırmaya göre; 2024 yılı itibarıyla en düşük ortalama geri dönüş süresi 14-17 yıl ile Ankara’da. Antalya, Bursa ve Kocaeli illerinde geri dönüş süreleri 15-18 yıl aralığında hesaplanıyor. İstanbul’da ise 2021’de 20-23 yıl olan süre, 16-19 yıla kadar düştü.
19.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Türk Yatırım Fonu açıklaması Türk Yatırım Fonu Guvernörler Kuruluşu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Toplamda 170 milyonu aşan genç ve dinamik nüfusumuz, 1,2 trilyon doları aşan ticaret hacmimiz ve müşterek zengin kültür mirasımız, büyük atılımlarımızı gerçekleştirmek için sağlam bir temel teşkil etmektedir” dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarına cevap verdi.
18.05.2024 Süper Lig
Konut satışlarında işler değişti! Resmen dibi gördü, kredi faiz oranı...
Konut satışlarında işler değişti! Resmen dibi gördü, kredi faiz oranı... Artan fiyatlar, yüksek faiz ve yatırımcının piyasadan uzaklaşması konutta sert fren etkisi gösterdi. Ülke genelinde nisan ayında 75 bin 569 konut satıldı. Böylece tam kapanma tedbirlerinin yaşandığı Mayıs 2021’den bu yana en düşük konut satışı gerçekleşti. Yabancıya satışta da son dört yılın en düşük rakamı kayıtlara geçti.
18.05.2024 Ekonomi
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandı
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandı Milliyet Arkeoloji dergisi, 19 Mayıs Pazar günü yayımlanacak 37. sayısında Patara Deniz Feneri’ni ve yeniden ayağa kaldırılış hikâyesini mercek altına alıyor.
17.05.2024 Vitrin
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin TIR’a çarptığı, Şule Yıldırım Arslan'ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yerel mahkemede TIR şoförü İlhami Şimşek’e 2 yıl 1 ay hapis cezası verilip bunun da 15 bin 200 TL para cezasına çevrildiği karar, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ceza az bulunarak bozuldu.
17.05.2024 Gündem
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
Burdur'da 'akraba' krizi! CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi Büyük Birlik Partisi'nin 31 Mart seçimlerinde Burdur'dan belediye başkan adayı Muhammet Taşkın, Belediyede Başkan Ali Orkun Ercengiz'in çok sayıda akrabası olduğunu belirterek bir liste hazırladı. Yeni atama yapmadığını söyleyen Ercengiz ise kendisini savundu.
17.05.2024 Gündem
Kripto yasası mecliste! Türkiye'nin gri listeden çıkması için son adım
Kripto yasası mecliste! Türkiye'nin gri listeden çıkması için son adım Kripto varlıklarına ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. Tasarı kabul edildiği takdirde kripto varlıklar ilk kez 'gayri maddi varlıklar' olarak tanımlanacak.
16.05.2024 Ekonomi
Hizmet üretim endeksi arttı
Hizmet üretim endeksi arttı TÜİK verilerine göre hizmet üretim endeksi 2024 yılı Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %6,8 arttı.
16.05.2024 Ekonomi
Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Etnografya Müzesi'nde düğün yapıldı!
Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Etnografya Müzesi'nde düğün yapıldı! Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Edirne'de 2021'de ziyarete açılan Necmi İğe Evi Etnografya Müzesi'nde, Rumeli düğünü canlandırıldığını söyledi. Soytürk, "Müzeleri sosyal hayatın içinde, canlı ve dinamik tutmak istiyoruz" dedi.
16.05.2024 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası Google yerel arama hizmetleri kararı doğrultusunda getirilen yükümlülükleri otel sorguları bakımından yerine getirmedi. Yükümlülükleri yerine getirene kadar her gün için 2023 yılı gayri safi gelirlerinin on binde 5'i oranında idari para cezası uygulanacak.
16.05.2024 Ekonomi
'Kükreyen kedicik' geri döndü hisseler sert yükseldi
'Kükreyen kedicik' geri döndü hisseler sert yükseldi 'Roaring Kity' (kükreyen kedicik) hesabının yaptığı paylaşım ile oyun perakende firması GameStop ve sinema salonları zinciri AMC hisseleri yükselişe geçti.
14.05.2024 Ekonomi
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz
Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu! Bakan Şimşek: 3 yıl süreyle durduruyoruz Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri tek tek açıkladı. Kamuda yeni araç ve bina alımı 3 yıl süreyle durduruluyor. Yönetim kurulu ücretlerine üst sınır getiriliyor. Toplu taşıma olan yerlerde personel servisi kaldırılıyor. 3 yıl süreyle mobilya ve demirbaş alımları yapılmayacak. Deprem ve zorunlu harcamalar hariç mal ve hizmet alım ödenekleri ile yatırım ödeneklerinde kesintiye gidiliyor.
13.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporcu Mete Gazoz'a tebrik mesajı! Milli sporcu Mete Gazoz, Açık Avrupa Şampiyonası Klasik Yay Erkekler finalinde Sloven Den Habjan Malavasic'i yenerek altın madalya kazandı.
12.05.2024 Şampiy10
Süper Loto'nun 83 milyon liralık büyük ikramiye Aydın'a çıktı
Süper Loto'nun 83 milyon liralık büyük ikramiye Aydın'a çıktı Milli Piyango'nun 5 Mayıs Pazar günü yapılan Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi çıktı. 83 milyon 9 bin 784 liralık ikramiye ise Aydın'ın Germencik ilçesinde oynanan kupona isabet etti. Kuponun oynandığı Milli Piyango bayisinin sahiplerinden Tahsin Pehlivan, "83 milyon lira ihtiyacı olan birine çıktı" dedi.
11.05.2024 Ekonomi
Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu
Dr. R. Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu oldu  Dr.R.Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu Oldu DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi Başkanı ve Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Recep Erdem Erkul, Kore Cumhuriyeti’nin Sivas Fahri Konsolosu olarak görevlendirildi.
10.05.2024 Gündem
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi
Hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi 2021 yılında Siemens Healthineers Türkiye tarafından hayata geçirilen, ‘Algoritmalar ve Bitkiler’ adlı serginin ardından bu kez de ‘Algoritmalar ve Hayvanlar’ adlı sergi çevrimiçi ziyarete açıldı. Sergide hayvan sağlığında tıbbi görüntülemenin önemine dikkat çekmek için farklı türde hayvanların tanı amacıyla çekilmiş MR ve bilgisayarlı tomografi görüntüleri sanatsal bir yorumla yer alıyor.
9.05.2024 Vitrin
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler…
Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! Öne çıkan istatistikler, dev karşılaşma hakkında bilinmesi gerekenler… UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak için sahaya çıkacak. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de en yüksek oranlarla yaşanacak.
8.05.2024 İddaa
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!
Final Yolunda Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de! UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, bu akşam saat 22.00’de Estadio Santiago Bernabéu’da Bayern Münih’i konuk edecek. 2-2’lik ilk maçın ardından oynanacak rövanş mücadelesinde iki takım da adını Devler Ligi finaline yazdırmak ve Dortmund’un rakibi olmak için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı Bayern Münih’in alması durumunda finalin adı 2013’teki gibi Almanya finali olacak ve iki ezeli rakip Dortmund ve Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın heyecanı Misli’de Türkiye’nin en yüksek oranlarıyla yaşanacak.
8.05.2024 Şampiy10
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar Akıncı, 30 bin feet irtifadan deniz üstündeki sabit hedefi MAM-T ile tam isabetle vurdu.
8.05.2024 Ekonomi
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, deniz üstünde seyreden hareketli ve sabit hedeflere yönelik gerçekleştirilen atış testlerini başarıyla tamamladı. Bayraktar AKINCI, milli elektro-optik sistem ve yerli mini akıllı mühimmatları kullanarak deniz hedeflerini başarıyla imha etti.
7.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

2021 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2021 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.