Bayburt

Bayburt

Son dakika bayburt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayburt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayburt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayburt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayburt gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.717 bayburt haberi bulunmuştur. Tüm bayburt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayburt Tarhunu coğrafi işaret tescili aldı! 4. ürün oldu
Bayburt Tarhunu coğrafi işaret tescili aldı! 4. ürün olduBayburt’un önemli tıbbi ve aromatik bitkilerinden biri olan tarhun coğrafi işaret tescili aldı.
18.09.2024Gündem
Bayburt’ta harekete geçildi! Baraj ve göletlere 574 bin yavru balık bırakıldı
Bayburt’ta harekete geçildi! Baraj ve göletlere 574 bin yavru balık bırakıldıBayburt’ta su kaynaklarının balıklandırılması ve ekolojik dengenin devam edebilmesi için Mehmet Arslan Göleti, Gökçedere Göleti ve Kırklartepe Barajına 574 bin yavru balık bırakıldı.
18.09.2024Gündem
Konut satışları yüksek faize rağmen ağustosta zirve yaptı
Konut satışları yüksek faize rağmen ağustosta zirve yaptıKonut satışında yüksek faiz oranlarına rağmen 134 bin 155 adetle ağustosta yılın en yüksek aylık rakamına ulaşıldı.
18.09.2024Ekonomi
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur eşleşmeleri belirlendi
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur eşleşmeleri belirlendiZiraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu eşleşmeleri belli oldu. İşte oynanacak o maçlar...
17.09.2024Süper Lig
Bayburt'ta tünelde göçük: 1 işçi öldü, 3 yaralı
Bayburt'ta tünelde göçük: 1 işçi öldü, 3 yaralıBayburt'ta yapımı süren Kop Tüneli'nde meydana gelen kısmi göçükte, Mustafa Bayramoğlu (22) hayatını kaybetti, 3 işçi ise yaralandı.
7.09.2024Gündem
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacak
Son hava tahmni raporu Meteoroloji tarafından yayınlandı: Gök gürültülü sağanak yağışlar 26 ilde etkili olacakSon dakika haberi; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Osmaniye, Çankırı çevreleri, Hatay’ın kıyı, Ankara’nın kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen'den hafta sonu için uyarı geldi.
6.09.2024Gündem
Türkiye Kupası 1. Eleme Turu'nda eşleşmeler belli oldu
Türkiye Kupası 1. Eleme Turu'nda eşleşmeler belli olduBu sene yeni formatıyla oynanacak Türkiye Kupası'nda 1. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu. İşte oynanacak o maçlar...
3.09.2024Süper Lig
Doğu Karadeniz'de petrol keşfi heyecanı yaşanıyor! Denizden sonra şimdi sıra karada!
Doğu Karadeniz'de petrol keşfi heyecanı yaşanıyor! Denizden sonra şimdi sıra karada!Daha önce Rize'nin Çayeli açıklarındaki petrol sızıntısına dikkat çeken Gümüşhane Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nafiz Maden, Bayburt'ta petrol varlığına yönelik yaptıkları çalışmalarda yeni bulgulara ulaştıklarını belirterek alınan numunelerin incelemeye gönderileceğini ve bölgenin petrol açısından ümit vadettiğini söyledi.
29.08.2024Ekonomi
Sinop'a kadın emniyet müdürü, Çankırı'ya ise kadın komutan!
Sinop'a kadın emniyet müdürü, Çankırı'ya ise kadın komutan!Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin emekli edilirken, yerine yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı getirildi.16 ilin emniyet müdürü ve 18 ilin jandarma komutanı merkeze alındı. Sinop’a kadın emniyet müdürü, Çankırı’ya ise kadın komutan atandı.
17.08.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayınlandı: Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atamalar:
Resmi Gazete'de yayınlandı: Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atamalar:Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, 2803 sayılı kanunun 13’üncü maddesi gereğince 1 Eylül tarihinden geçerli olmak üzere yaş haddi nedeniyle emekliliğe sevk edildi. Jandarma Genel Komutanı olarak Orgeneral Ali Çardakcı atandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
16.08.2024Gündem
TÜİK'ten dikkat çeken araştırma: İstanbul'dan kaçış devam ediyor!
TÜİK'ten dikkat çeken araştırma: İstanbul'dan kaçış devam ediyor!Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'de 2023 yılında 3 milyon 450 bin 953 kişinin iller arasında göç ettiğini açıkladı. İstanbul hem en çok göç veren hem de en çok göç alan şehir oldu. Megakentten ayrılanların en önemli göç nedeni daha iyi konut ve yaşam şartı arayışı olarak ön plana çıktı.
14.08.2024Ekonomi
TMO hububat alımına Perşembe günü başlayacak
TMO hububat alımına Perşembe günü başlayacakToprak Mahsulleri Ofisi(TMO) hububat alımına 8 Ağustos Perşembe günü başlayacak. Üreticiler 8 Ağustos tarihine kadar randevularını e-Devlet üzerinden alabilecekler.
6.08.2024Ekonomi
Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 Ağustos'ta açılıyor
Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 Ağustos'ta açılıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda incelemelerde bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, “Yıllık 9 milyon yolcu kapasitesiyle en geniş gövdeli uçakların da inebileceği Çukurova Uluslararası Havalimanımızın resmi açılışını 10 Ağustos Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi. Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın bölgesel olması niteliğiyle havacılık alanındaki en önemli altyapı yatırımlarından biri olduğunun altını çizen Bakan Uraloğlu, “Açılışına kalan son 12 günde de son dokunuşları gerçekleştireceğiz. Şunun altını çizmek istiyorum ki Çukurova Havalimanı Türkiye'nin Ortadoğu ülkelerine açılan kapısı olacaktır.” diye konuştu.
30.07.2024Ekonomi
Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 Ağustos’ta açılıyor! Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin Ortadoğu ülkelerine açılan kapısı olacaktır
Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 Ağustos’ta açılıyor! Bakan Uraloğlu: Türkiye'nin Ortadoğu ülkelerine açılan kapısı olacaktırUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda incelemelerde bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, “Yıllık 9 milyon yolcu kapasitesiyle en geniş gövdeli uçakların da inebileceği Çukurova Uluslararası Havalimanımızın resmi açılışını 10 Ağustos Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” dedi. Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın bölgesel olması niteliğiyle havacılık alanındaki en önemli altyapı yatırımlarından biri olduğunun altını çizen Bakan Uraloğlu, “Açılışına kalan son 12 günde de son dokunuşları gerçekleştireceğiz. Şunun altını çizmek istiyorum ki Çukurova Havalimanı Türkiye'nin Ortadoğu ülkelerine açılan kapısı olacaktır.” diye konuştu.
29.07.2024Gündem
Bayburt'ta yıllarca yöre halkı tarafından çıra olarak yakıldı! Ekonomik değeri herkesi pişman etti
Bayburt'ta yıllarca yöre halkı tarafından çıra olarak yakıldı! Ekonomik değeri herkesi pişman ettiBayburt'un Aydıncık köyünde çıkarılan kehribar taşının değerlendirilmesi ve nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi amacıyla Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde hizmet veren kehribar atölyesinde kursiyerler hem üretiyor, hem de istihdam ediliyor.
18.07.2024Ekonomi
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
16.07.2024Gündem
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildi
Yağmur kuvvetli şekilde geri dönüyor! İstanbul dahil 16 il için saat verildiMeteoroloji'den kırmızı alarm verildi. Kuvvetli yağış için son dakika açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), öğle saatlerinden sonra kentin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini bildirdi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 16 il için sarı kodlu alarm verdi. Uyarı yapılan iller sırasıyla Artvin, Çankırı, Çorum, Erzurum, Giresun, Kars, Kastamonu, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Bayburt, Bartın, Ardahan, Karabük oldu.
10.07.2024Gündem
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi
Kuvvet rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji'den 11 için yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldiSıcak havalar etkisini sürdürürken sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar birçok ilde hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
29.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Bu pazarcı bir başka! Tezgahta ürün bırakmıyor: Domates değil çikolata satıyoruz
Bu pazarcı bir başka! Tezgahta ürün bırakmıyor: Domates değil çikolata satıyoruzBayburt'ta uzun yıllardır pazarcılık yapan pazar yeri esnaflarından Selim Gazioğlu güler yüzüyle, enerjisiyle, sempatisiyle herkesin sevgisini kazandı.
20.06.2024Gündem
Bu pazarcıyı gören vatandaşlar tezgahında ürün bırakmıyor
Bu pazarcıyı gören vatandaşlar tezgahında ürün bırakmıyorBayburt'ta uzun yıllardır pazarcılık yapan pazar yeri esnaflarından Selim Gazioğlu güler yüzüyle, enerjisiyle, sempatisiyle herkesin sevgisini kazandı. 25-26 yıldır pazarcılıkla uğraşan Gazioğlu, her gelen müşteriyle ayrı ayrı ilgilenerek güler yüzü, neşesi sayesinde tezgahta ürün bırakmıyor.
20.06.2024Vatan TV
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleri
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleriKurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. Diyanet 2024 bayram namazı saatlerini il il yayınladı. Bayramın birinci günü kılınacak olan bayram namazının ardından Kurban Bayramı 2024 başlayacak. Peki, bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir için kaç? İşte il il bayram namazı saatleri.
14.06.2024Gündem
Konut satışlarında düşüşler sürüyor
Konut satışlarında düşüşler sürüyorTürkiye genelinde Mayıs ayında 110 bin 588 konut satıldı.
13.06.2024Ekonomi
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldı
Meteoroloji uyarmıştı: Ankara'da sokaklar göle döndü, araçlar yolda kaldıMeteoroloji Genel Müdürlüğü bugün Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Afyonkarahisar, Konya, Çorum, Bolu’nun güney ve doğusu, Karabük'ün güney kesimleri, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Bayburt çevreleri ile Rize ve Artvin illerinin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara'da yağış yerel olarak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.
8.06.2024Gündem
Atama kararları Resmi Gazete’de
Atama kararları Resmi Gazete’deCumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
30.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayburt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayburt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.