Trendyol

Trendyol

Son dakika trendyol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trendyol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trendyol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trendyol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trendyol gelişmeleri de dahil olmak üzere 765 trendyol haberi bulunmuştur. Tüm trendyol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray şampiyon oldu mu? 19 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var?
Galatasaray şampiyon oldu mu? 19 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray şampiyon oldu mu; Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında bu akşam Fatih Karagümrük ile karşılaşan sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. Ligde 96 puanla lider olan ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan Galatasaray, galip gelmesi ve Fenerbahçe'nin de Koyserispor karşısında puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Mertens'li, Icardi'li, Ziyech'li Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu olacak? Detaylar haberimizde.
19.05.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a!
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Galatasaray'a! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Kupayı müzesine götürerek 24. şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan sarı kırmızılılar, bir yandan da gelecek sezon kadro planlaması için düğmeye bastı. Birçok yıldız oyuncuyu listesine ekleyen Cimbom, Fenerbahçe'nin eski yıldızına imza attırmak için harekete geçti.
19.05.2024 Şampiy10
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan
Sergen Yalçın fena patladı: Hepsi yalan Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarına cevap verdi.
18.05.2024 Süper Lig
İsmail Kartal'ı kovduracak hamle! Galatasaray derbisinde yıldız ismi oynatmayacak, taraftar çılgına dönecek
İsmail Kartal'ı kovduracak hamle! Galatasaray derbisinde yıldız ismi oynatmayacak, taraftar çılgına dönecek Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Taraftarlar çılgına dönecek. Trendyol Süper Lig’in 37.haftasındaki derbi müsabakasında Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, maç öncesi bomba bir karar aldı. İsmail Kartal Galatasaray derbisi öncesi verdiği kararla kendisini adeta kovduracak. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Arda Kardeşler'in Galatasaray karnesi:19 Mayıs FB GS derbisi öncesi taraftarlar çıldırdı!
Arda Kardeşler'in Galatasaray karnesi:19 Mayıs FB GS derbisi öncesi taraftarlar çıldırdı! Fenerbahçe Galatasaray maçı hakemi Arda Kardeşler hakkında futbolseverlerin araştırmaları sürüyor. Bursa bölgesi hakemi olan Arda Kardeşler, Trendyol Süper Lig'de ilk kez Fenerbahçe Galatasaray derbisi yönetecek. 24 Aralık 2023 Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak derbiden önce maçın hakemi Arda Kardeşler'in hem Fenerbahçe hem de Galatasaray karnesini inceledik.
16.05.2024 Futbol
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin oranları belli oldu!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin oranları belli oldu! Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Dev karşılaşmanın derbi oranları netleşti.
16.05.2024 Fenerbahçe
Taraftarı kahredecek! Icardi yuvadan uçuyor, 15 milyon Euro'ya adı bile duyulmamış takıma gidiyor
Taraftarı kahredecek! Icardi yuvadan uçuyor, 15 milyon Euro'ya adı bile duyulmamış takıma gidiyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, çalışmalarını sürdürüyor. Transfer arayışlarına devam eden Cimbom'da Mauro Icardi gelişemesi gündeme oturdu. Arjantinli golcü için Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek derbi öncesi yasakladı! Okan Buruk kadroyu değiştiriyor
Galatasaray'da Dursun Özbek derbi öncesi yasakladı! Okan Buruk kadroyu değiştiriyor Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi kadroda değişikliğe gidiyor. Öte yandan Galatasaray yönetiminden derbi hamlesi geldi. İşte detaylar...
16.05.2024 Galatasaray
Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı?
Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçının biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı taraftarlar tarafından sorgulanıyor. Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Süper Lig’de yaşanacak derbi maçı için nefesler tutuldu, GS ve FB maçı Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. 19 Mayıs Pazar günü oynayacak maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)?
15.05.2024 Şampiy10
İki ayda e-ihracat ile 4.5 milyon ürün satıldı
İki ayda e-ihracat ile 4.5 milyon ürün satıldı E-ticaret platformu Trendyol, mart ve nisan ayına ilişkin e-ihracat verilerini açıkladı. Buna göre Türk üreticiler iki aylık dönemde yaklaşık 4.5 milyon ürünü dünya pazarlarıyla buluşturdu. En çok satış yapılan ülkeler Suudi Arabistan ve Azerbaycan oldu.
15.05.2024 Ekonomi
TFF, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı
TFF, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'in 2024-2025 sezonu planlamasını belirledi. TFF'den yapılan açıklamaya göre Süper Lig 9 Ağustos'ta başlayacak.
14.05.2024 Süper Lig
İsmail Kartal'a güle güle! Tribünlere şov yaptı, istifa edeceği maç belli oldu
İsmail Kartal'a güle güle! Tribünlere şov yaptı, istifa edeceği maç belli oldu Trendyol Süper Lig'de Galatasaray evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Cimbom, en az 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. F.Bahçe'nin ise tek seçeneği galip gelmek. Kritik derbi öncesi kritik detay ortaya çıktı. İsmail Kartal görevinde kalacak mı? İşte yanıtı...
14.05.2024 Fenerbahçe
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa etti
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa etti Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Kulüp Başkanı Bayram Akgül istifa ettiğini açıkladı.
13.05.2024 Adana
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu Trendyol Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde dün akşam evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planını yapmaya başladı. Yeniden aday olduğunu ilan eden Başkan Ali Koç, önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile masaya oturabilir. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gelmesi halinde ise dünyaca ünlü bir golcü de Kadıköy'e ayak basabilir. İşte detaylar...
13.05.2024 Şampiy10
Küme düşen takımlar hangileri? Süper Lig, 1. lig düşen ve çıkan takımlar belli oldu!
Küme düşen takımlar hangileri? Süper Lig, 1. lig düşen ve çıkan takımlar belli oldu! Küme düşen takımlar, 2023-2024 sezonunda belli oldu. Ligin bitimine 2 hafta kalan düşmesi kesinleşen takımlar var. Ancak düşme hattında kıran kırana mücadele devam ediyor. Trendyol 1. ligde ise bir alt lige düşen takımlar belli oldu. Peki; Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'den düşen takımlar hangileri? İşte, o takımlar...
13.05.2024 Şampiy10
Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu
Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında nefes kesen maçlar ardı ardına oynandı. Deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olan Galatasaray, son nefeste sahadan 3-2 galip ayrılarak puanını 99 yaptı. İki tarafa da gidip gelen mücadelede taraftarlar adeta ölüp dirilirken maç sonunda Fernando Muslera'nın Türkçe sözleri gündem oldu. Deneyimli eldiven, soyunma odasına giderken dikkat çeken bir hamle yaptı.
13.05.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık açıklaması! 'Kalma ya da gitme planım yok'
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık açıklaması! 'Kalma ya da gitme planım yok' Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk etti. Sarı-Lacivertli ekip, Kayseri ekibi karşısında 3-0'lık skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından konuşan İsmail Kartal, yollarına devam ettiklerinin altını çizerken Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. Kartal, geleceğine yönelik de konuştu.
13.05.2024 Şampiy10
Tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi
Tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaşan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar, şampiyonluk yarışında ezeli rakibinin öne geçtiği dakikaların ardından tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi.
12.05.2024 Futbol
Fenerbahçe, Kayserispor karşısında hata yapmadı
Fenerbahçe, Kayserispor karşısında hata yapmadı Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler 3-0'lık net skorla kazandı. Bu sonuçlarla takımlar arasındaki 6 olan puan farkı devam etti ve şampiyonluk son iki haftaya kaldı. İşte tüm detaylar...
12.05.2024 Futbol
Bugünün maç takvimi: 12 Mayıs Pazar Süper Lig'de kimin maçı var? İşte program
Bugünün maç takvimi: 12 Mayıs Pazar Süper Lig'de kimin maçı var? İşte program TFF, daha önce açıkladığı gibi bugünün tüm maçlarını saat 19:00'da başlatma kararı aldı. 96 puanla lider olan Galatasaray, 90 puanla onu takip eden Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında sahaya çıkıyopr. Tüm maçlar bugün akşam başlayacak. Peki bugün kimin maçı var? İşte 12 Mayıs maç programı...
12.05.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluktan bir adım daha uzaklaşan sarı lacivertliler, Kayserispor maçını kazanarak ezeli rakibinin puan kaybetmesini ve dev derbi maçını bekleyecek. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de taraftarlar büyük tepki gösterirken, teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi.
12.05.2024 Şampiy10
Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler
Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.Sarı-lacivertliler rakibini mağlup ederek şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor. İsmail Kartal, ilk 11'ini büyük ölçüde netleştirdi. Zorlu müsabakada Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Fenerbahçe - Kayserispor maçı 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman? Muhtemel ilk 11'ler
12.05.2024 Şampiy10
Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları sürüyor
Galatasaray'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları sürüyor Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti.
10.05.2024 Galatasaray
Nicolo Zaniolo Galatasaraylıları üzecek! Herkes geri dönecek derken menajeri resti çekti
Nicolo Zaniolo Galatasaraylıları üzecek! Herkes geri dönecek derken menajeri resti çekti Zaniolo Galatasaray'a dönecek mi? Galatasaraylı taraftarlar merak ediyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk için gün sayan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon da kupayı müzesine götürmeye hazırlanan sarı kırmızılılarda gözler yeni sezon kadro planlamasına çevrildi. Cimbom'da sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun geri dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Oyuncunun menajerinden kafaları karıştıran bir açıklama geldi. İşte tüm detaylar...
9.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Trendyol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trendyol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.