Soruşturma

Soruşturma

Son dakika soruşturma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soruşturma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soruşturma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soruşturma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soruşturma gelişmeleri de dahil olmak üzere 62.193 soruşturma haberi bulunmuştur. Tüm soruşturma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı Tokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde meydana gelen patlamada 5'i asker 7 kişi yaralandı.
18.05.2024 Gündem
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi daha gözaltına alındı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi daha gözaltına alındı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. Toplam gözaltı sayısı 8 oldu.
18.05.2024 Gündem
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti Sosyal medya platformu X’te (Twitter) “Rey” rumuzlu bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından taciz edildiğini iddia etti. Paylaşımların ardından 5 kadın daha yıllar içerisinde aynı doktor tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Yaşadığı taciz olayının ardından önce hastane yönetimine sonra karakola giderek şikâyetçi olan “Rey” “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.
18.05.2024 Gündem
Dedesini refakatçi olarak bekleyen hemşire hastanede ölü bulundu!
Dedesini refakatçi olarak bekleyen hemşire hastanede ölü bulundu! İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde bir hastanenin yoğun bakımında yatan dedesinin yanında refakatçi olarak kalan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin hastanedeki bir odada ölü olarak bulundu. Selen Bilgin'in, erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Doktor Fatih A. tarafından koluna enjekte edilen ilaç sonrasında hayatını kaybettiği iddia edildi.
17.05.2024 Gündem
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Gündem
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandı
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandı Adana'nın Kozan ilçesinde çorbacı önünde oturan şahsa, husumetlisi tarafından tüfekle ateş edildi. Saldırıda çorbacıda çalışan bir kişi de olmak üzere 2 kişi yaralandı.
17.05.2024 Adana
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar
Para çeken turistlere yardım etme bahanesiyle dolandırdılar! Yapılan operasyonla kıs kıvrak yakalandılar İstanbul'un turistik bölgelerinde ATM'lerden para çekmek isteyen turistlere yardım etme bahanesiyle yaklaşan ve 'bankamatik kartınızı yuttu' yalanıyla kredi kartlarını el çabukluğu ile çalan 3 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Ekonomi
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri AŞ’nin CANON markalı ürünlerin yeniden satış fiyatını tespit etmek suretiyle Kanun’u ihlal ettiği iddiasına yönelik Rekabet Kuruluna sözlü savunma yapacak.
17.05.2024 Ekonomi
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın  savunması
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın savunması Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 6 Şubat depremlerinde 24 kişinin hayatını kaybetti. Sulayıcı Apartmanı davasında, binayı yaptıran, zemin katta traktör galerisi bulunan ve kolon kestiği iddiasıyla hakkında 618 yıla kadar hapis cezası istenen Mahmut Sulayıcı, ilk duruşmada, "Kendi ailemle birlikte para karşılığında binayı Ökkeş K.'ye yaptırdım. Binanın altındaki traktör bayisi bana aittir, bu iş yerinde kolon kesme olayı olmamıştır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Avukat Feyza Altun'a mahkeme kararını verdi! 9 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı
Avukat Feyza Altun'a mahkeme kararını verdi! 9 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı Avukat Feyza Altun sosyal medyadaki şeriatla ilgili paylaşımı nedeniyle yargılandığı davada 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan 9 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.
16.05.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdiğini açıkladı.
16.05.2024 Gündem
Kobani davasında cezalar belli oldu
Kobani davasında cezalar belli oldu 2014'te Kobani'deki olayları gerekçe göstererek yapılan eylemlere ilişkin davada sona gelindi. Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da içinde olduğu 108 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. Kobani davasında mahkeme, Ahmet Türk'ü silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırdı.
16.05.2024 Gündem
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda çarpışan 2 tırdan biri kontrolden çıkararak köprüden aşağı uçtu. Feci kazada tırda bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
16.05.2024 Gaziantep
Evi soydular! Çıkışında keklik gibi polise yakalandılar
Evi soydular! Çıkışında keklik gibi polise yakalandılar Bursa'nın İnegöl ilçesi Yeni Mahalle'sinde devriye görevi sırasında evleri gözetleyen 3 kadından şüphelenen polisler, kapısını banka kartı ile açtıkları evde hırsızlık yapan Çağla Ura, Aynur Taş ve Yonca Suç daireden çıkarken suç üstü yakaladılar.
16.05.2024 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası
Rekabet Kurulu'ndan Google'a para cezası Google yerel arama hizmetleri kararı doğrultusunda getirilen yükümlülükleri otel sorguları bakımından yerine getirmedi. Yükümlülükleri yerine getirene kadar her gün için 2023 yılı gayri safi gelirlerinin on binde 5'i oranında idari para cezası uygulanacak.
16.05.2024 Ekonomi
İstanbul'da 9 DEAŞ şüphelisi yakalandı
İstanbul'da 9 DEAŞ şüphelisi yakalandı İstanbul’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren 9 şüpheli yakalandı.
16.05.2024 Gündem
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı!
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı! Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Tren Garı mevkisinde üst geçidi kullanmak yerine bulvara çıkan Salih ile eşi Yasemen Tokerim, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek yaralandı. Çifte çarpan otomobilin sürücüsü Tuğba Çolak’ın, Tokat Erbaasporlu futbolcu Hüseyin Çolak’ın eşi olduğu belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Candan kardeşler iddianamesinde şok detaylar!
Candan kardeşler iddianamesinde şok detaylar! Dolandırıcılık ve kara para aklama suçundan hakkında 44 yıla kadar hapis cezası istenen Bahar Candan ile 24 yıla kadar hapsi istenen ablası Nihal Candan hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı.
15.05.2024 Gündem
Kadın işçi ışığı fark etti! Fabrikada soyunma odasında gizli kamera skandalı
Kadın işçi ışığı fark etti! Fabrikada soyunma odasında gizli kamera skandalı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikasında kadın işçilerin soyunma kabininde kamera bulundu. İşçilerin ifadesi üzerine fabrikanın güvenlik amiri gözaltına alındı.
15.05.2024 Gündem
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan flaş açıklama: 4 kamu görevlisi gözaltına alındı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan flaş açıklama: 4 kamu görevlisi gözaltına alındı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında Ankara Emniyeti'nde yaşananlarla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 4 kamu görevlisinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.
15.05.2024 Gündem
Bakan Tunç: İddialara yönelik soruşturma sürüyor
Bakan Tunç: İddialara yönelik soruşturma sürüyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Yargımıza güvenin, iddialara yönelik soruşturma sürüyor' dedi.
15.05.2024 Gündem
Sahte rapor alıp tatile gitti! ‘Görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme' suçundan hapis cezası aldı
Sahte rapor alıp tatile gitti! ‘Görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme' suçundan hapis cezası aldı Konya'da Özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak çalışan Sait U., hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp tatile gitti. Sahte raporla tatile çıktığını öğrenen rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle açılan davada, 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından beraat ederken, ‘Görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme' suçundan 5 ay hapis cezası aldı.
15.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Soruşturma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soruşturma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.