Otomobil

Otomobil

Son dakika otomobil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otomobil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otomobil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otomobil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otomobil gelişmeleri de dahil olmak üzere 23.753 otomobil haberi bulunmuştur. Tüm otomobil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alanya'da iki turistin korkunç ölümü! Ayrıntılar kan dondurdu
Alanya'da iki turistin korkunç ölümü! Ayrıntılar kan dondurdu Antalya'nın Alanya ilçesinde Polonyalı turistler sürücü Zbigniew Piotr Kurzepa (59) ile yanındaki Magdalena Maria Kulik (47) hayatını kaybetti. Kazayla ilgili ayrıntılar ise kan dondurdu.
18.05.2024 Gündem
Trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü
Trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü Adana’da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi ağır yaralandı. Tarlaya ve yola savrulan yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
17.05.2024 Adana
Kozan’da trafik kazası! 5 kişi yaralandı
Kozan’da trafik kazası! 5 kişi yaralandı Adana’nın Kozan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
17.05.2024 Adana
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin TIR’a çarptığı, Şule Yıldırım Arslan'ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yerel mahkemede TIR şoförü İlhami Şimşek’e 2 yıl 1 ay hapis cezası verilip bunun da 15 bin 200 TL para cezasına çevrildiği karar, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ceza az bulunarak bozuldu.
17.05.2024 Gündem
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı!
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı! Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Tren Garı mevkisinde üst geçidi kullanmak yerine bulvara çıkan Salih ile eşi Yasemen Tokerim, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek yaralandı. Çifte çarpan otomobilin sürücüsü Tuğba Çolak’ın, Tokat Erbaasporlu futbolcu Hüseyin Çolak’ın eşi olduğu belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Kadın işçi ışığı fark etti! Fabrikada soyunma odasında gizli kamera skandalı
Kadın işçi ışığı fark etti! Fabrikada soyunma odasında gizli kamera skandalı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikasında kadın işçilerin soyunma kabininde kamera bulundu. İşçilerin ifadesi üzerine fabrikanın güvenlik amiri gözaltına alındı.
15.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi Ankara'da taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.
15.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırla saldırdı!
Taksi şoförüne satırla saldırdı! Ankara'nın Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi Ukrayna Caddesi'nde taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, saldırganı yakalama çalışmaları başlattı.
15.05.2024 Gündem
Sıfır arabada en ucuz modeller ortaya çıktı!
Sıfır arabada en ucuz modeller ortaya çıktı! Sıfır araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Parasal, mali politikalarda yapılan değişiklikler ve otomobil piyasasına yönelik getirilen düzenlemelerle birlikte yatırım aracı olmaktan çıkan sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları rayına oturmaya başladı. İkinci el otomobiller sıfırlarından ucuza satılırken sıfır otomobil fiyatları da geçtiğimiz aylardaki gibi hızlı yükseliş yaşamıyor.
14.05.2024 Ekonomi
Gaziantep Auto-Drift Fest muhteşem gösterilere sahne oldu! "İnanılmaz bir enerji var"
Gaziantep Auto-Drift Fest muhteşem gösterilere sahne oldu! "İnanılmaz bir enerji var" Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ve iş birliğinde, Gaziantep Valiliği destekleriyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl 3’üncüsünün düzenlendiği Gaziantep Auto-Drift Fest Gazi şehirlilere unutulmaz bir gün yaşattı.
13.05.2024 Gündem
Hyundai Tucson fiyatı SUV dünyasını karıştırdı; Yeni SUV'un fiyatını kimse böyle beklemiyordu
Hyundai Tucson fiyatı SUV dünyasını karıştırdı; Yeni SUV'un fiyatını kimse böyle beklemiyordu 2024 model Hyundai Tucson hakkında merak edilenler ortaya çıkmaya başladı. İşte otomobil tutkunlarının merak ettiği o detay...
13.05.2024 Gündem
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Lüks otomobil hurdaya döndü! Ölü ve yaralılar var
Lüks otomobil hurdaya döndü! Ölü ve yaralılar var Ankara’nın Çankaya ilçesinde kontrolden çıkan bir araç direğe çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.
12.05.2024 Gündem
Renault SUV dünyasında Symbioz ile atak yaptı; Fiyatını gören SUV model demez
Renault SUV dünyasında Symbioz ile atak yaptı; Fiyatını gören SUV model demez C segment SUV atağında Renault Symbioz ile gerçek bir atak yaptı. Bu çıkışla birlikte meraklılar Renault Symbioz fiyat listesine bakıyor.. İşte merak edilenler
11.05.2024 Gündem
Adana’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Adana’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı Adana’nın Kozan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.
11.05.2024 Adana
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı Adana’da otomobilin çarptığı 69 yaşındaki bisikletli şahıs hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.05.2024 Adana
Renault Duster 2024 fiyatı açıklandı; Bu fiyat kimsenin aklına gelmezdi
Renault Duster 2024 fiyatı açıklandı; Bu fiyat kimsenin aklına gelmezdi Renault Duster bir süre sonra sipariş edilebilecek. Peki 2024 Renault Duster fiyatı ne kadar? İşte merak edilen so sorunun cevabı haberimizde.
9.05.2024 Gündem
İkinci el ilanlarda büyük patlama! Satmak isteyenin elinde kaldı, yeni uyarı geldi
İkinci el ilanlarda büyük patlama! Satmak isteyenin elinde kaldı, yeni uyarı geldi Araba piyasasıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. İkinci el otomobil piyasasında satışlar durma noktasında. Yılbaşında kısa süre içinde alıcı bulabilen araçlar bugünlerde zor satılıyor. İkinci el platformlarında satılık ilan sayısında patlama yaşandı. İlan sayıları 1 milyona dayandı. Peki vatandaşlar araçlarını neden satmak istiyor? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! ‘Otomobilimizde zehir soluyoruz’
Arabası olanlar dikkat! ‘Otomobilimizde zehir soluyoruz’ Yeni bir araştırmada, otomobillerin içindeki havada yüksek düzeyde toksik alev geciktirici bulunduğu ve bunun sağlık sorunlarına neden olduğu bildirildi.
9.05.2024 Gündem
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi!
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi! Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini iddia ettiği kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi.
8.05.2024 Gündem
Fiat Egea fiyatı 4 ayda bu hale geldi! 166 bin TL'lik çılgınlığı kimse beklemiyordu
Fiat Egea fiyatı 4 ayda bu hale geldi! 166 bin TL'lik çılgınlığı kimse beklemiyordu Türkiye'nin en çok satan otomobilleri arasında olan Fiat Mayıs ayında bir liste yayınladı ki kimse inanmaz. İşte Fiat Egea Sedan güncel fiyatları...
8.05.2024 Ekonomi
Araba satacaklara hayati uyarı! Bu tuzağa düşen 100 bin TL indirim yapıyor
Araba satacaklara hayati uyarı! Bu tuzağa düşen 100 bin TL indirim yapıyor İkinci el araç piyasasında durgunluk devam ediyor. Araç fiyatları ise son bir yılda yaklaşık yüzde 30 geriledi. Araç fiyatları bir süredir sabit kalsa da enflasyona göre düşüş eğilimi gösteriyor. Birçok kişi arabasını satmaya çalışırken ciddi alıcıların çıkmasını bekliyor. Ancak otomobil dolandırıcıları da boş durmuyor. Dolandırıcıların akıllara durgunluk veren yeni yöntemi ortaya çıktı. Dolandırıcılar bu yöntemle alacakları aracı 80-100 bin TL daha ucuza alıyor. İşte detaylar...
8.05.2024 Ekonomi
Eski voleybolcu ve sevgilisi hırsızlıktan gözaltına alınmıştı, serbest kaldılar!
Eski voleybolcu ve sevgilisi hırsızlıktan gözaltına alınmıştı, serbest kaldılar! İzmir'de Bornova ilçesinde hırsızlıktan gözaltına alınan, büyük kulüplerin erkek voleybol takımlarında 'smaçör' olarak oynadığı öğrenilen Ç.Ö. ile sevgilisi olduğu iddia edilen öğretmen D.A, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Bakırköy İlçesinde trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerledi. Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan sürücülerden biri kaza yaptı. Otomobilin makas attığı sırada başka bir araca çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
6.05.2024 Vatan TV
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Makas atarak ilerleyen otomobil kaza yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Bakırköy İlçesinde trafiğin yoğun olduğu öğle saatlerinde iki otomobil sürücüsü yolda makas atarak ilerledi. Trafik kurallarını hiçe sayan ve trafikte ilerleyenlerin canlarını tehlikeye atan sürücülerden biri kaza yaptı. Otomobilin makas attığı sırada başka bir araca çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
6.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otomobil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otomobil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.