Cilt

Cilt

Son dakika cilt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cilt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cilt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cilt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cilt gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.838 cilt haberi bulunmuştur. Tüm cilt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oturarak değil, egzersizle terleyin ama terledikten sonra hemen temizleyin!
Oturarak değil, egzersizle terleyin ama terledikten sonra hemen temizleyin! Rahatsızlık verici olduğu düşünülür ancak terleme mikrop ve kötü enerjinin vücuttan atılması için en etkili yollardan birisini teşkil eder. Terliyor olmanız vücudun buna ihtiyacı olduğu anlamını taşır ve daha çok oksijen ve kan pompalanması için kalbinize sinyaller gider. Cilt hücreleri için de terlemenin faydaları vardır.
19.05.2024 Yaşam
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilir
Cilt Kanseri Farkındalık Ayı'nda uzmanından uyarı; yüz bölgesindeki kanser beyne ilerleyebilir Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır dedi.
18.05.2024 Adana
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor Yüzde yaşlanma karşıtı nazolabial dolguların yanı sıra, dudak ve burun dolgusunun da yaygınlaştığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, dolgu uygulamalarına dair merak edilenleri açıkladı. Ulusal, " Kırışık giderici enjeksiyonlar, termal dolgu maddeleri gibi malzemelerle gençleşme fikri yaygınlaşıyor. Üstelik bu işlemler, insanların günlük hayatına hızla dönmesini de sağlıyor. Dolgu uygulamaları ile gençliğe dönüş hayali gerçek oluyor" dedi.
17.05.2024 Gündem
Türk Tarih Kurumu’ndan Süheyl Ünver Sanat Koleksiyonu
Türk Tarih Kurumu’ndan Süheyl Ünver Sanat Koleksiyonu Hekim ve akademisyen kimliğinin yanı sıra kültür ve sanat alanında da eserler veren Süheyl Ünver’in şahsi emeğiyle oluşturduğu ve Türk Tarih Kurumuna bağışladığı sanat koleksiyonu, Kurum tarafından 4 cilt hâlinde yayımlanmıştır.
17.05.2024 Vitrin
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu
AOSB’den Ar-Ge ve inovasyona büyük destek! Ödüller sahiplerini buldu Değişimi ve sürekli yenilenmeyi destekleyen, yaşanabilir bir çevre, sürdürülebilir ekonomik gelişme ve Türkiye'nin rekabetçi gücüne katkı için AR-GE ve inovasyonu teşvik eden Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin 4. Ulusal Sanayi Odaklı AR-GE ve İnovasyon Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.
17.05.2024 Adana
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdiğini açıkladı.
16.05.2024 Gündem
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024 Gündem
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor! Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
15.05.2024 Şampiy10
Uyku kırışıklığı için yatmadan önce tek hareket yetiyor! Bu pozisyon insanı daha hızlı yaşlandırıyor
Uyku kırışıklığı için yatmadan önce tek hareket yetiyor! Bu pozisyon insanı daha hızlı yaşlandırıyor Başınızı yastığa koyar koymaz uyuyanlardan mısınız? Öyleyse siz kötü bir haberimiz var: Uyku kırışıklıkları ve çizgileriyle uyanabilirsiniz. Yaş aldıkça cildinizde oluşan sayısız kırışıklık için doğru pozisyonda uyumak önemli hale geliyor. Nasıl mı? Detaylar haberimizde.
15.05.2024 Yaşam
Ebru Şallı'nın cilt bakım rutini tek bir kırışık bırakmıyor; Sizin de evinizde var!
Ebru Şallı'nın cilt bakım rutini tek bir kırışık bırakmıyor; Sizin de evinizde var! Ebru Şallı'nın cildi için neler yaptığı takipçilerinin yanı sıra pek çok kişinin merak konusu olmuştur. Pürüzsüz cildi için yaptığı limon kürünü yapmak da oldukça kolay. İşte Şallı'nın uyguladığı o kür...
14.05.2024 Yaşam
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor Güller ve göller diyarı olarak bilinen Burdur’da göl kenarında yapılan gül yetiştiriciliğinde bu sene iklim şartlarından dolayı hasat 3 hafta erken başladı.
12.05.2024 Ekonomi
Göz çevresini gerdikçe geriyor; Göz altını ışıldatan meğer salatalık değil oymuş!
Göz çevresini gerdikçe geriyor; Göz altını ışıldatan meğer salatalık değil oymuş! Göz çevresindeki cilt hassastır. Bu yüzden bakımında oldukça titiz olunmalıdır. Yaşlanmanın ilk belirtisi de göz çevresindeki kırışıklıklardır. Ancak bunu ileriye ertelemeniz mümkün.
12.05.2024 Yaşam
Renault SUV dünyasında Symbioz ile atak yaptı; Fiyatını gören SUV model demez
Renault SUV dünyasında Symbioz ile atak yaptı; Fiyatını gören SUV model demez C segment SUV atağında Renault Symbioz ile gerçek bir atak yaptı. Bu çıkışla birlikte meraklılar Renault Symbioz fiyat listesine bakıyor.. İşte merak edilenler
11.05.2024 Gündem
Banyodan çıktığınızda 10 yaş gençleştiriyor! Doğal botoks etkisi var: Sütlü sabunu kaç kez sürmelisiniz?
Banyodan çıktığınızda 10 yaş gençleştiriyor! Doğal botoks etkisi var: Sütlü sabunu kaç kez sürmelisiniz? Cilt bakımında yıllardır vazgeçilmez olan sabunlarda bir de keçi sütü olanlar denenmeye başlandı. Güzellik sırlarını ev hanımları da keşfetti. Doğal maddelerin içeriğinde yer aldığı sütlü sabunda faydalı bileşenler de yer alıyor. Asıl amacını birkaç yıkamada gerçekleştiriyor.
11.05.2024 Yaşam
Ellerinizi Ayçiçek yağına batırıp bir kaşık ekleyin:  Kuruyan elleri nemlendirmek için bu kombinasyonu direk uygulayın!
Ellerinizi Ayçiçek yağına batırıp bir kaşık ekleyin: Kuruyan elleri nemlendirmek için bu kombinasyonu direk uygulayın! Ellerinizin gereğinden fazla kuru olduğunu fark ettiğiniz anda bu çözümü uygulayın. Birçok kişi için bu normal bir durum olsa da uyumadan önce, gün içerisinde nemlendirici kullanmak sorunu bitirmeyebilir. Veya vaktiniz yoktur. Gece nemlendirici sürüp sabahına yine aynı problemi yaşayabilirsiniz. Çantanızda da sürekli nemlemdirici taşımak zorunda kalmayasınız diye size çok basit birkaç adım tavsiye ediyoruz.
9.05.2024 Yaşam
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre 8+1 koltuk kapasiteli araçlardan 4+1 koltuk kapasiteli taksiye dönüşmek isteyenlerin kuraları çekildi. 737 8+1 araç 4+1'e dönüşmesi için süre başladı.
9.05.2024 Gündem
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor
Hüseyin Yayman'dan dijital telif yasasıyla ilgili açıklama: Mutlaka güncellememiz gerekiyor Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesi, Türkiye'yle ilgili beklentileri de artırmıştı. Yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına ara veren TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “Fikri Sanat Eserleri Kanunu’nu yayıncıların telif haklarını korumaktan çok uzak. Bunu mutlaka güncellememiz gerekiyor. Komisyonumuza bu dönem tarihi bir görev düşüyor” dedi. İşte detaylar…
9.05.2024 Gündem
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti
Baykar Akıncı'dan tam isabet! Hedefleri imha etti Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar Akıncı, 30 bin feet irtifadan deniz üstündeki sabit hedefi MAM-T ile tam isabetle vurdu.
8.05.2024 Ekonomi
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet
Bayraktar Akıncı'dan deniz hedeflerine tam isabet Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, deniz üstünde seyreden hareketli ve sabit hedeflere yönelik gerçekleştirilen atış testlerini başarıyla tamamladı. Bayraktar AKINCI, milli elektro-optik sistem ve yerli mini akıllı mühimmatları kullanarak deniz hedeflerini başarıyla imha etti.
7.05.2024 Ekonomi
Günde bir avucu kolajeni kan damarında çoğaltıyor! Bir tek kırışık bırakmaz: Hücrelere saldırır, yaşlanmaya dur diyor!
Günde bir avucu kolajeni kan damarında çoğaltıyor! Bir tek kırışık bırakmaz: Hücrelere saldırır, yaşlanmaya dur diyor! Vücuttaki protein, özellikle cilt, kas ve kemik sağlığı için önemlidir. Bağırsak astarında ve kan damarlarında bulunan kolajen ise cilt problemlerinin şifasıdır. Vücut doğal üretir ancak zamanla bu üretim yavaşlar. Besin takviyesiyle kolajen üretimi desteklenir. Kişiler, kolajeni artırmak için bazı besinlere öncelik vermelidir. Hücrelere kadar işleyen bu besinler kolajeni adeta fışkırtıyor.
7.05.2024 Yaşam
50 yaşındaki kadının inanılmaz değişimi! Gören 20 yaşında sanıyor
50 yaşındaki kadının inanılmaz değişimi! Gören 20 yaşında sanıyor Popüler kültür ile birlikte estetik operasyonlar da fazlalaştı. Sosyal medya ise bu estetik operasyonların en çok göründüğü mecralardan. 49 yaşındaki Ekaterina'nın yüzündeki değişim görenleri hayrete düşürüyor.
7.05.2024 Yaşam
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir?
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir? İstanbul Küçükçekmece'deki sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin düzenlenen bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.
6.05.2024 Gündem
Evde retinol hazırlamak için 3 malzemeye ihtiyacınız var! Tek bir kırışık bırakmıyor: Egzaması olanlar kaçsın!
Evde retinol hazırlamak için 3 malzemeye ihtiyacınız var! Tek bir kırışık bırakmıyor: Egzaması olanlar kaçsın! A vitamininin bir formu olduğu bilinen retinol, ciltte tek bir kırışık bırakmayan bir bileşendir. Cilt hücresi yenileme görevi vardır ve ton düzeltmeye yardımcı olur. Dışarıdan cilde sürülebildiği gibi tüketilen gıdalardan da alınması muhtemeldir.
6.05.2024 Yaşam
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva Hünnap Çin tıbbının geleneksel bir unsuru olarak kabul edilen ve pek çok sağlık avantajı sunan bir bitkidir. Ayrıca Çin hurması ya da kırmızı hurma olarak da tanınır. Hünnap meyvesi uykusuzluk, öksürük, bağışıklık sistemi zayıflığı ve kabızlık gibi çeşitli hastalıkların ve sorunların tedavisinde kullanılır. Lif, potasyum ve C vitamini bakımından zengindir. Yüksek besin değeri sebebiyle insanları uzun süre tok tutar ve kilo verme sürecine destek olur. Hünnap ülkemizde en çok Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor. Dünyada ise Genellikle Doğu Asya'da, özellikle de Çin ve Kore'de yaygın olarak bulunuyor.
6.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Cilt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cilt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.