Ali Koç

Ali Koç

Son dakika ali koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.244 ali koç haberi bulunmuştur. Tüm ali koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıkladılar, imzayı atacak
Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıkladılar, imzayı atacak Süper Lig ekibi Antalyaspor'da Başkan Vekili Alkan Evren, gelecek sezon takımın başında Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın olacağını açıkladı.
18.05.2024 Süper Lig
Ali Koç'un hayalini süslüyor! Ne Mourinho ne de Stefano Pioli 15 milyon euroluk hoca geliyor
Ali Koç'un hayalini süslüyor! Ne Mourinho ne de Stefano Pioli 15 milyon euroluk hoca geliyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrilmişken Ali Koç ve Aziz Yıldırım gelecek sezon takımın başına getirecekleri teknik direktörü belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho ve Stefano Pioli’nin ismi gündeme gelse de Ali Koç'un istediği teknik adam ortaya çıktı. İşte detaylar...
18.05.2024 Fenerbahçe
Sadettin Saran'dan Ali Koç sözleri: Hiçbir şeye inanmayın
Sadettin Saran'dan Ali Koç sözleri: Hiçbir şeye inanmayın Fenerbahçe başkan adaylığından Ali Koç lehine çekilen Sadettin Saran'dan kendisi ve ekibi hakkında çıkan haberlere ilişkin açıklama geldi.
17.05.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'u zora sokacak! Aziz Yıldırım seçimlerde öne geçti, kimse bunu beklemesin
Ali Koç'u zora sokacak! Aziz Yıldırım seçimlerde öne geçti, kimse bunu beklemesin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışı sürerken, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın 9 Haziran'da yapılacak seçimler için hazırlıkları devam ediyor. Sarı lacivertli ekipte seçimi Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı kazanır? Usta isim Ali Koç'u zora sokacak deyip bombayı patlattı. İşte detaylar...
17.05.2024 Fenerbahçe
Mourinho'nun ismini duyunca hepsine bir haller oldu! Dzeko, Tadic, Fred şimdi de karar değiştirdi
Mourinho'nun ismini duyunca hepsine bir haller oldu! Dzeko, Tadic, Fred şimdi de karar değiştirdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de hem Başkan Ali Koç hem de başkan adayı Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho’yu takımın başına getirmek için harekete geçmesi takımda işleri değiştirdi. İşte detaylar...
17.05.2024 Süper Lig
Acun Ilıcalı 'artık yeter' deyip Ali Koç'un teklifini düşünmeden kabul etti
Acun Ilıcalı 'artık yeter' deyip Ali Koç'un teklifini düşünmeden kabul etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Acun Ilıcalı sürprizi geldi. Fenerbahçe'de başkanlık seçimine kısa bir süre kala Ali Koç'tan bomba bir atak yapıldı. İşte detaylar...
17.05.2024 Fenerbahçe
Mourinho gelecek derken ters köşe! Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladılar
Mourinho gelecek derken ters köşe! Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladılar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezonda İsmail Kartal ile yola devam etmeyecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürüyor. Başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde Jose Mourinho'yu getireceğini açıklarken, mevcut başkan Ali Koç da dünyaca ünlü teknik direktörü takımın başına geçirmek için harekete geçti. İşte detaylar...
16.05.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Aziz Yıldırım'a resti çekti! Mourinho'ya karşılık kupa canavarı hocayı getiriyor
Ali Koç, Aziz Yıldırım'a resti çekti! Mourinho'ya karşılık kupa canavarı hocayı getiriyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile görüştüğünü açıklamasının ardından Ali Koç'un teknik direktör adayı da ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'nin başına geçecek kupa canavarı dünyaca ünlü hoca...
16.05.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı?
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı? Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, resmen adaylığını açıkladı. Ali Koç'a Jose Mourinho çağrısı yapan Yıldırım, "Mourinho ile çalışmayı istiyorlarsa imzayı atsınlar. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahüt ediyorum." dedi.
15.05.2024 Şampiy10
Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüşmesinin detaylarını açıkladı! Ali Koç'a bomba teklif: Yarısını ödeyeceğim
Aziz Yıldırım, Mourinho ile görüşmesinin detaylarını açıkladı! Ali Koç'a bomba teklif: Yarısını ödeyeceğim Fenerbahçe'ye başkan adayı olarak Ali Koç'un karşısına çıkan Aziz Yıldırım, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Mourinho teklifi geldi.
15.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ortalık karışacak! Ali Koç'un hamlesi Aziz Yıldırım'ı çılgına çevirecek
Fenerbahçe'de ortalık karışacak! Ali Koç'un hamlesi Aziz Yıldırım'ı çılgına çevirecek Fenerbahçe'de yaşanan kötü sonuçlar sonrası moral bozukluğu yaşanıyor. Aziz Yıldırım'ın Mourinho ile görüştüğünü ve seçilirse onu getireceğini açıklaması büyük heyecan yarattı. Bu gelişmelerin ardından Ali Koç da harekete geçti. İşte detaylar...
15.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de seçim tarihi açıklandı
Fenerbahçe'de seçim tarihi açıklandı Fenerbahçe Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 8-9 Haziran'da yapılacağını açıkladı.
14.05.2024 Şampiy10
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu!
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu! Fenerbahçe Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde, mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da adaylığını duyurdu. Seçimlere dönük yorum yapan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, "Kim kazanacak derseniz, bana göre tam bıçak sırtı” dedi.
14.05.2024 Vatan TV
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu!
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu! Fenerbahçe Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde, mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da adaylığını duyurdu. Seçimlere dönük yorum yapan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar,"Kim kazanacak derseniz, bana göre tam bıçak sırtı” dedi.
14.05.2024 Şampiy10
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe başkanlık seçimleri kaç yılda bir yapılır, Fenerbahçe başkan adayları 2024 kim? Aziz yıldırım aday mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe başkanlık seçimleri kaç yılda bir yapılır, Fenerbahçe başkan adayları 2024 kim? Aziz yıldırım aday mı? Fenerbahçe Başkanlık seçimi tarihi merak konusu oldu. Aziz Yıldırım'ın adaylık açıklaması sonrası tarih araştırmaları hızlandı. Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç ise daha önce yeniden başkanlığa aday olacağını açıklamıştı. İki rakip 2018 yılında yapılan seçimli olağan genel kurulda yine aday olmuştu. Ali Koç 16 bin 92 oyla başkanlığa seçilirken, Aziz Yıldırım 4 bin 644 oy almıştı. Peki, Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman?
14.05.2024 Şampiy10
Ali Koç'un sözleri İsmail Kartal'ı kırdı! Yüzüne karşı kararı açıkladı: Seni istemiyoruz
Ali Koç'un sözleri İsmail Kartal'ı kırdı! Yüzüne karşı kararı açıkladı: Seni istemiyoruz Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Ali Koç'un Konyaspor beraberliği sonrası İsmail Kartal ile ayrılık kararı aldığı belirtildi. Ali Koç'un İsmail Kartal ile yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.
14.05.2024 Fenerbahçe
Ali Koç emeğe saygısızlık etti! deyip açıkladı: Fenerbahçe kupasız kalacak
Ali Koç emeğe saygısızlık etti! deyip açıkladı: Fenerbahçe kupasız kalacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Ali Koç, genel kurul çalışmalarına başladı. Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de futbolcular son iki maç için hazırlıklarını sürdürürken, adaylığını açıklayan Başkan Ali Koç hakkındaki ifadeler gündem oldu. İşte detaylar...
14.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Başkan adayları kimler? Aziz Yıldım aday mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Başkan adayları kimler? Aziz Yıldım aday mı? Fenerbahçe kongresi için geri sayım başladı. Ali Koç'un yanı sıra Aziz Yıldırım, Sadettin Saran gibi isimler taraftarların takibindeydi. Dün akşam adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, başkan seçildiği takdirde Jose Mourinho'yu teknik direktörlüğe getireceğini söyledi. Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman?
14.05.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladı
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladı Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bu hafta Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayacağını belirterek, Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşmesini aktardı. Yıldırım, "Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. Görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim. Çünkü artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım" dedi.
13.05.2024 Futbol
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 2 isim! Temaslar kuruldu Trendyol Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde dün akşam evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planını yapmaya başladı. Yeniden aday olduğunu ilan eden Başkan Ali Koç, önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile masaya oturabilir. Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye gelmesi halinde ise dünyaca ünlü bir golcü de Kadıköy'e ayak basabilir. İşte detaylar...
13.05.2024 Şampiy10
Tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi
Tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaşan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar, şampiyonluk yarışında ezeli rakibinin öne geçtiği dakikaların ardından tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi.
12.05.2024 Futbol
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası! Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin geçen haftaki puan kaybı sonrası Galatasaray avantajlı konuma geçti. Fenerbahçe'de bazı taraftarların protesto hazırlığında olduğu iddia edildi.
12.05.2024 Şampiy10
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluktan bir adım daha uzaklaşan sarı lacivertliler, Kayserispor maçını kazanarak ezeli rakibinin puan kaybetmesini ve dev derbi maçını bekleyecek. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de taraftarlar büyük tepki gösterirken, teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi.
12.05.2024 Şampiy10
Mourinho ile ilk kontak kuruldu! 15 milyon euro...
Mourinho ile ilk kontak kuruldu! 15 milyon euro... Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler önümüzdeki sezona çevrildi. Seçim öncesi Sadettin Saran adaylıktan çekilirken Ali Koç, yeniden başkanlık yarışına girmeye karar verdi. Aziz Yıldırım'ın başkanlık kararı merak edilirken bir yandan da önümüzdeki sezonun çalışmaları devam ediyor. Fenerbahçe kulislerinde adı geçen ilk aday ise Jose Mourinho. İşte detaylar...
12.05.2024 Şampiy10
Sadettin Saran adaylıktan çekildi! Ali Koç inat etti, bir kez daha başkan olacak
Sadettin Saran adaylıktan çekildi! Ali Koç inat etti, bir kez daha başkan olacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Saadetin Saran ile yaptığı görüşmenin ardından son kararını verdi. İşte detaylar...
11.05.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ali Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.