Gazete Vatan Logo

Vali Yılmaz’dan, şiddete maruz kalan 75 yaşındaki Mehmet Demir’e ziyaret

Vali Yılmaz’dan, şiddete maruz kalan 75 yaşındaki Mehmet Demir’e ziyaret

Vali Yılmaz’dan, şiddete maruz kalan 75 yaşındaki Mehmet Demir’e ziyaret

İbrahim EMÜL/Osmaniye, (DHA) - OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yer alan görüntülerde bir şahsın şiddetine maruz kaldığı tespit edilen 75 yaşındaki Mehmet Demir’i evinde ziyaret etti.

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hacı Akkoyunlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdurrahman Sefa Akkoyunlu da yer aldı. Mehmet Demir’e geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlığını soran Vali Yılmaz, “Mehmet Amca, çok üzüldüm ben o olaya. Takip ediyoruz, için rahat olsun. “dedi.

Vali Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Mehmet Amcamıza o vicdansızlığı yapan kişi şu anda cezaevinde. Olayı öğrendiğimiz anda vicdanımız sızladı ve Mehmet Amca için gerçekten çok üzüldük. Mehmet Amca herhangi tepki vermiyor, herhangi bir şey yapmıyor ama o böyle vicdansızca hiçbirimizin asla kabul edemeyeceğimiz bir davranış gösterdi. Bu hepimizi, milletimizi çok üzdü ama biz takipçisi olduk. Osmaniye Cumhuriyet Başsavcımıza, yargımıza, emniyetimize teşekkür ediyorum. Olayı öğrendiğimiz andan itibaren hemen gerekli işlemler başlatıldı. Hamdolsun yargımız da gerekli refleksi gösterdi. Şu anda cezaevinde, o hak ettiğini yaşayacak. Biz de Mehmet Amcamızın yanındayız. Gönül ister ki hiç olmasın. Osmaniye’miz gerçekten hoşgörünün, yiğitliğin, mertliğin, insanlığın zirve yaptığı bir yerdir. Böyle bir olayın Osmaniye’mizde yaşanması bizi gerçekten derinden üzdü, Osmaniye’mize de hiç yakışmadı. Osmaniye’miz şehitler diyarı, Türkiye’de en çok şehit veren bir iliz. Ama maalesef böyle bir olay yaşadık bunun üzüntüsünü hepimiz çok hissettik. Mehmet Amcamızın hep yanında olacağız bundan sonra da “ diye konuştu.

Haberin Devamı

Mehmet Demir ve ailesi, Vali Yılmaz’a gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür ettiler. (DHA)

FOTOĞRAFLI