Gazete Vatan Logo

Osmaniye’de, koruyucu aileler ve çocukları, şenlikte buluştu

Osmaniye’de, koruyucu aileler ve çocukları, şenlikte buluştu

Osmaniye’de, koruyucu aileler ve çocukları, şenlikte buluştu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de koruyucu aileler ve çocukları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan “Koruyucu Aile” şenliğinde bir araya geldi.

Polisevinde düzenlenen programda konuşan Vali Erdinç Yılmaz, ailelere, düzenlenen programa evlatlarıyla birlikte katılımlarından dolayı teşekkür etti. Vali Yılmaz, “Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi öncülüğünde koruyucu aile programı ülkemiz genelinde uygulanmakta. Sizler böyle bir sevgiyle bu evlatlarımızı yetiştirerek ülkemize, milletimize, geleceğimize çok önemli hizmetler yapıyorsunuz. Osmaniye’miz bu anlamda en iyi illerden biri, çünkü Osmaniye’mizin merhametli, yufka yürekli anneleri, babaları, insanı bu konuda da hamdolsun öncülük etmektedir. Kıymetli evlatlarımızın huzur, mutluluk, sağlık içinde büyümelerini, sevginizi, merhametinizi hiç esirgemeyeceğinizi biliyorum, sizin sevginizle yetişmeleri dileklerimle Koruyucu Aile Gününüzü kutluyor, evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum”dedi.

Haberin Devamı

Vali Erdinç Yılmaz’ın konuşmasının ardından çocuk etkinlikleri yapıldı. Hazırlanan etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi. (DHA)

FOTOĞRAFLI