Gazete Vatan Logo

Marmaris'e yeni park

Marmaris'e yeni park

Marmaris'e yeni park

MARMARİS (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris ilçesi, İnönü Caddesi'nde yapımı tamamlanan parkın açılışı çocuklarla birlikte yapıldı. Açılışta konuşan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, "Parkı çocuklarımıza emanet ediyorum. Güle güle kullansınlar" dedi.

Marmaris Beledriyesi tarafından Beldibi Mahallesi, İnönü Caddesi'nde yeni park yaptırıldı. Parkta, 2 bin 950 metrekare yeşil alan, 200 metrekare çocuk oyun alanı, 465 metrekare çim futbol sahası, 95 metre koşu yolu ve açık hava spor aletlerine yer verildi. Parktaki en ilgi çeken oyuncak ise trambolin oldu. Bir tane daha trambolin konulmasını isteyen çocukların isteğini kırmayan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne talimatı verdi. Parkın açılışı Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Meclis Üyeleri, CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir, mahalle sakinleri ve çocukların katılımıyla yapıldı.

Parkın açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesen Belediye Başkanı Acar Ünlü, birlikte bir süre futbol da oynadı. Bölge sakinleriyle sohbet edip fotoğraf çektiren Ünlü, “"Marmaris'in her mahallesinde yeni parklar, nefes alınacak alanlar hizmete açacağız. Büyüklerin keyifle vakit geçireceği, miniklerimizin kahkahalarıyla dolduracağı bu parkımız da Marmaris'imize hayırlı olsun. Parkı çocuklarımıza emanet ediyorum. Güle güle kullansınlar" dedi.(DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI