Gazete Vatan Logo

Mersin’de Süper Kupa Finali'nde şampiyon Menteşspor

Mersin’de Süper Kupa Finali'nde şampiyon Menteşspor

Mersin’de Süper Kupa Finali'nde şampiyon Menteşspor

MERSİN, (DHA)-MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Menteşspor ve Burhanspor’un karşı karşıya geldiği ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası Fındıkpınarı & Ayvagediği Süper Kupa Finali’ni izledi. Kıran kırana geçen mücadelede şampiyon olan Menteşspor, kupasını Başkan Seçer’in elinden aldı. Normal süresi 1-1 beraberlikle biten maç penaltılara kaldı ve karşılaşmayı 7-6 skor ile Menteşspor kazanarak şampiyon oldu.

Toroslar Belediyesi Koray Aydın Stadyumu’nda oynanan Süper Kupa Finali’ni Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte; CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ile Hasan Ufuk Çakır, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, siyasi parti temsilcileri, Meclis üyeleri, muhtarlar ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları izledi.

Başkan Seçer şampiyon takım Menteşspor’a kupasını takdim ederken, 2. takımada madalyaları Başkan Seçer ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Haberin Devamı

Büyükşehir tarafından Fındıkpınarı ve Ayvagediği yaylalarında 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvaları’nda şampiyon olan 2 takım Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Menteşspor ile Burhanspor’un kıyasıya rekabet ettiği maç centilmence davranışlara sahne olurken, kupa heyecanına mahalleliler de coşkuyla dahil oldu.

30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda 24 takım, 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda 18 takım olmak üzere; turnuvalarda toplam 42 takım yer aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI