Gazete Vatan Logo

Başkan Boltaç, yol çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Boltaç, yol çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Boltaç, yol çalışmalarını yerinde inceledi

MERSİN, (DHA)- MERSİN’de Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hazır bulunduğu Şahin mahallesinde, yapılan çalışmaları inceledi. Yol çalışmalarının planlı ve programlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkan Boltaç, "Tarsus’a her şeyin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Bugün Şahin Mahallesi’nde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik. Amacımız, Tarsus'un tüm mahallelerinde yol sorunlarını hızlı ve kalıcı çözümlerle gidermek" dedi.

İHTİYAÇ SIRASINA GÖRE MAHALLELER ELE ALINIYOR

Tarsus Belediyesi'nin yol çalışmalarında ihtiyaç önceliğine göre hareket ettiğini belirten Boltaç, "Program dahilinde öncelik sırasına göre, tüm mahallelerde yol sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına kulak veriyoruz ve öncelikleri belirleyerek hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde hareket ederek, mahalle mahalle sorunları çözeceğiz. Bu sayede daha hızlı ve etkili sonuçlar alacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Her zaman halkla içiçe olacağının sözünü veren Başkan Boltaç Şahin mahallesinde yol çalışmalarını inceledikten sonra vatandaşlarla kahve sohbetinde bir araya geldi. Mahalle sorunlarının konuşulduğu kahve buluşmasında ulaşılabilir bir başkan olacağının ve tüm sorunları çözüme kavuşturacağının sözünü verdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI