Gazete Vatan Logo
İstanbulFenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu

İSTANBUL, (DHA) ÜLKEMİZİ Avrupa'da temsil eden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off rakipleri belirlendi. Galatasaray, Hollanda ekibi AZ Alkmaar ile eşleşirken, Fenerbahçe'nin rakibi ise Belçika temsilcisi Anderlecht oldu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Galatasaray, Hollanda ekibi AZ Alkmaar ile eşleşirken, çift maçlı eleme sisteminin uygulanacağı play-off turunda ilk maçı 13 Şubat Perşembe günü Hollanda'da, rövanşı ise 20 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynayacak.

Sarı-kırmızılılar, bu turu geçmesi halinde ise son 16 turunda Manchester United ya da Tottenham ile eşleşecek.

FENERBAHÇE'YE BELÇİKA EKİBİ

Organizasyondaki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe ise Belçika ekiplerinden Anderlecht ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, 13 Şubat'ta ilk maçını Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, ikinci maçını ise Belçika'da oynayacak.

Sarı-lacivertliler bu turu geçmesi durumunda son 16 turunda Olympiakos veya Rangers ile eşleşecek.

Haberin Devamı