Gazete Vatan Logo

Deprem nedeniyle duran kuran kursu inşaatı yeniden başladı

Deprem nedeniyle duran kuran kursu inşaatı yeniden başladı

Deprem nedeniyle duran kuran kursu inşaatı yeniden başladı

Samim SELÇUK/ Hatay, (DHA) – HATAY’ın Altınözü ilçesinde 6 Şubat deprem felaketi nedeniyle durdurulan Kuran kursu inşaatı kaldığı yerden yeniden başladı.

Altınözü ilçesi Altınkaya Mahallesi kavşağında yapımı devam ederken yaşanan asrın felaketi sebebi ile çalışmalarına ara verilen Erkek Hafızlık Kur’an Kursu inşaatının çalışmaları yeniden başlandı. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere inşaata gelen Altınözü ilçe Müftüsü Yahya Okşar, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "6 Şubat depremi sebebiyle ara verdiğimiz, Erkek Hafızlık Kur’an Kursu inşaatına hayırsever Mustafa Güney’in tam desteği ile kaldığımız yerden tekrar başladık. İnşaat alanını birlikte incelemelerde bulunduk. Maddi desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

5 bin 421 metrekare kapalı üzerinde bulunan, yatılı Kuran Kursu projesinin içerisinde özel hafızlık odaları, konferans salonu, kütüphane, mescit, spor salonu, odalar, kantin, 200 kişilik toplantı salonu ile çok yönlü hizmet verecek. Projede duş ve lavabo bulunan 4’er kişilik yatakhaneler ile teras katında yemekhane bulunuyor. (DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI