Gazete Vatan Logo

Altınözü Devlet Hastanesi gün sayıyor

Altınözü Devlet Hastanesi gün sayıyor

Altınözü Devlet Hastanesi gün sayıyor

Samim SELÇUK/ Hatay, (DHA) – HATAY’ın Altınözü ilçesinde deprem felaketinin ardından hasarlı olduğundan dolayı yıkılan hastanenin yerinde yapımı süren 120 yatak kapasiteli Altınözü Devlet Hastanesi’nde çalışmalar her geçen gün ilerliyor.

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, ilçenin en önemli sağlık ihtiyaçlarından birini karşılayacak olan yeni Altınözü Devlet Hastanesi inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Kaymakam Sert, inceleme sırasında yetkililerden inşaatın ilerleyişi hakkında detaylı bilgi aldı. 120 yatak kapasitesine sahip olacak yeni hastane, modern sağlık hizmetlerinin sunulmasına olanak sağlayacak şekilde tasarlandı.

KAYMAKAM SERT: HASTANE HALKIMIZIN İHTİYAÇLARINI FAZLASIYLA KARŞILAYACAK

Kaymakam Sert, "Altınözü İlçemizin en büyük ihtiyacını karşılayacak bu yeni devlet hastanesi projesi, halkımıza daha kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmamızı sağlayacak. İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte, bölgemizdeki sağlık hizmetleri kapasitesi önemli ölçüde artacak" dedi.

Haberin Devamı

Hastanenin içerisinde 4 ameliyathane, 20 yoğun bakım ünitesi, 20 poliklinik ve 12 diyaliz merkezinin yer alacağını belirten Kaymakam Mehmet Sert, "Bu hastane, Altınözü ve çevresindeki vatandaşlarımız için modern ve donanımlı bir sağlık merkezi olacak. Acil servis, ameliyathane ve poliklinik hizmetlerinin yanı sıra yoğun bakım ve diyaliz üniteleri gibi özellikleriyle de bölge halkının sağlık ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayacaktır" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI