Gazete Vatan Logo

Gaziantep'te, depremzede çocuklar için toplu sünnet töreni

Gaziantep'te, depremzede çocuklar için toplu sünnet töreni

Gaziantep'te, depremzede çocuklar için toplu sünnet töreni

Kadir ÇELİK/NURDAĞI (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in Nurdağı İlçesindeki depremzede 22 çocuk için toplu sünnet töreni düzenlendi.

Nurdağı Konteyner yaşam alanında ‘Siz yalnız değilsiniz, biz buradayız’ platformu gönüllüleri depremzede 22 çocuk için toplu sünnet töreni düzenlendi.

Törende; çocuklara otobüsle ilçe turu attırılmasının, kına yakıldı. Ayrıca çocuklar ve törene katılanlar davul zurna eşliğinde eğlendi.

'Siz yalnız değilsiniz, biz buradayız' platformunun temsilcisi Mine Kapı, depremin ilk anından itibaren özellikle çocuklara destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek,''Türkiye genelinde 25'inci toplu sünnet törenimizi, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Nurdağı'nda gerçekleştirdik. Bu kapsamda depremzede yavrularımız güzel bir törenle unutamayacakları bir anı yaşadılar, Depremin stresini atan yavrularımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Yavrularımızın sünnet törenine katılan ve destek veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI