Gazete Vatan Logo

Başpehlivan Altun, hayatını kaybetti

Başpehlivan Altun, hayatını kaybetti

Başpehlivan Altun, hayatını kaybetti

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- KONYAALTI ilçesinde yer alan bir salonda diğer güreşçi arkadaşlarıyla spor amaçlı toplanan, sonrasında oynadıkları futbol maçında fenaşalan Döşemealtı Belediyesi Başpehlivanı Ali Altun (42), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 12.30 sıralarında Konyaaltı ilçesinde bulunan bir salonda meydana geldi. Salonda spor amaçlı toplanan Başpehlivan Ali Altun ve arkadaşları, daha sonra futbol oynamaya başladı. Altun, bir süre sonra sırtında ağrı olduğunu belirterek salon içerisinde bulunan mindere uzandı. Başpehlivanın durumunun kötüye gittiğini fark eden arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla kısa sürede salonun bulunduğu yere gelen sağlık ekibi Altun'u ambulansa alarak özel bir hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Altun hayatını kaybetti.

Ali Altun'un zaman zaman arkadaşlarına sırtının ağrıdığını söylediği öğrenildi. Altun'un cenazesi yarın saat 10.00'da Döşemealtı ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta defnedilecek.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI