Oyunculuk mu, o da ne!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan Volkswagen Arena’daki partiye katıldı. Uzun zamandır oyunculuk yapmayan Atacan "Pınar’la evleneceğimiz gün, sabah saat 7’de gittim eve. Akşama düğün yaptık. Çocuk olduktan sonra ara verdim. İkimizden biri, az kazanan bırakacaktı setleri. Ben bırakayım bari dedim. Bırakma kararı almam 30 saniye sürdü" dedi.

Tıpkı Yağmur Atacan gibi ani bir kararla çok sevdiği oyunculuğa veda eden o kadar çok isim var ki…

‘Doktorlar’ dizisinin Ela’sı Yasemin Özilhan, İzzet Özilhan ile evlendikten sonra setlere veda etti.

Eski manken ve oyuncu Aysun Kayacı, sessiz sedasız evlenip Londra’ya yerleşti. Bu evlilik Kayacı’nın oyunculuk kariyerinin de sonu oldu.

Avrupa Yakası’nın Yaprak’ı Hale Caneroğlu da evliliğin ardından oyunculuğa veda eden isimlerden…

Sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamalarla dikkat çeken Mehmet Ali Alakurt, oyunculuğu bıraktı. Alakurt, ‘Sıla’ ve ‘Adanalı’ gibi bir dönem çok izlenen dizilerde rol almıştı…

Yıllarca ‘Mahallenin Muhtarları’ dizisinin Şirin’i olarak izleyici karşısına çıkan Esra Akkaya’ya oyunculuğu bıraktıran oğlu Can oldu. Akkaya, Can’ı evlat edindikten sonra bir süre Etiyopya’da yaşadı.

Yeşilçam’a damgasını vuran unutulmaz oyuncularından Gülşen Bubikoğlu da setlere veda eden isimlerden… Bubikoğlu, yıllar önce yaptığı bir açıklamada “Beni artık asla ekranda görmeyeceksiniz. Bir daha asla kamera karşısına geçmem. Çünkü bıraktım o işleri. Geçmişte kaldı.” demişti…

Haberin Devamı

Burak Sağyaşar, "Muhteşem Yüzyıl"daki rolüyle birlikte oyunculuk adına jübilesini yaptığını ve bu mesleğe veda ettiğini açıklamıştı. Sağyaşar, kariyerine yapımcı olarak devam ediyor.

Özlem Yılmaz oyunculuğa veda ettiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu: "19 yaşından beri severek yaptığım mesleğimden beni uzaklaştıran detayları çok gerekli görürsem bilahare konuşuruz"

En son 2017 yılında izleyici ile buluşan ‘İçimdeki Fırtına’ dizisinde rol alan Merve Boluğur, oyunculuk kariyerine nokta koyduğunu açıkladı. Boluğur, “Ben çok değerliyim. Şu anda ekrana ayıracak zamanım yok.” demişti..

 

 

 

 

DİĞER YENİ YAZILAR