Oysa sahne en sevdikleri yerdi…

Metin Arolat, 21 Eylül'de sahne aldığı mekanda fenalaşarak yere yığıldı. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Metin Arolat kurtarılamadı.

Metin Arolat'ın vefat haberi dostlarını yasa boğarken, benzer şekilde hayatını kaybeden isimleri akıllara getirdi.

Levent Kırca Tiyatrosu'nun deneyimli aktörlerinden Tekin Siper yaşamını sahnede yitirdi...Topluluğun Sefiller adlı oyununda rol alan Siper, sahnede dans ederken aniden yere yığıldı... Hemen kulise götürülen ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Siper kurtarılamadı.

Hayata sahne veda eden aktörlerden biri de Halil Ayan.

Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçılarından olan Ayan, İstibdat Kumpanyası adlı oyunda rol alıyordu. Oyun sahnelenirken fenalaşan Ayan da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 42 yaşındaki aktörün kalp krizinden öldüğü açıklandı.

Arda Kanpolat henüz 25 yaşındayken, rol aldığı Zaman filminin çekimleri sırasında hayatını kaybetti.

Sahnede ölen bir aktör daha. Dick Shawn, 1987 yılında San Diego’da yaptığı bir gösteri sırasında kalp krizi geçirdi. Ancak bunu da gösterinin bir parçası sanan seyirciler gerçeği fark edene kadar iş işten geçmişti. Snawn öldüğünde 64 yaşındaydı.

Haberin Devamı

Brezilya'da 30 yaşındaki sanatçı Pedro Henrique, internette yayınlanan dini bir etkinlikte sahnede şarkı söylediği sırada kalp krizi geçirerek yaşama veda etti.

Dünyaca ünlü İtalyan sanatçı Giuseppe Mango, konser verdiği sırada yüzlerce hayranın gözü önünde kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Fransız şarkıcı Barbara Weldens, Fransa'nın Lot bölgesindeki Goudron köyünde yer alan kilisede verdiği konser sırasında hayatını kaybetti.

Indie rock grubu Morphine’in söz yazarı solisti ve bas gitaristi olarak tanınan Mark Sandman da konser sırasında yere yığılıp kaldı.

Sandman’ın kalp krizinden öldüğü açıklandı. Sandman öldüğünde 46 yaşındaydı.

 

DİĞER YENİ YAZILAR