Evlilik bitti, şimdi sırada velayet krizi var!

Tuğçe Tayfur nişanlısı Burak Kalfa'dan olaylı bir şekilde ayrıldı. Tayfur çok geçmeden, Muhammet Aydın ile nikah masasına oturdu.

Tuğçe Tayfur'un sürekli özel hayatı ile gündemde olması ve oğluyla ilgili yaptığı açıklamalar eski eşleri karşı karşıya getirdi.

Taner Şafak, oğlunun yaşananlardan psikolojik olarak çok etkilendiğini bu nedenler de velayet davası açacağını söyledi.

Bir zaman mutlu evlilikleri olup sonra ayrılık kararı alan, yetmezmiş gibi bir de velayet krizi yaşayan çok isim var...

Özcan Deniz Feyza Aktan ilk akla gelenlerden...

Aile arasında kıyılan nikahla evlenip olaylı bir şekilde boşanan çift oğulları Kuzey'in velayeti için uzun süre mücadele ettiler.

Aylarca süren dava 2021 yılında karara bağlandı. Mahkeme, çocuğun velayetinin annede kalmasına karar verdi.

Wilma Elles’in ikiz çocuklarını yurtdışına kaçırdığını ve kendisiyle görüştürmediğini iddia eden eski eş Kerem Göğüş, geçtiğimiz mart ayında velayet ve kişisel ilişkinin kurulması davaları açtı. Göğüş, ayrıca ikizlerin velayetlerinin askıda olduğunu öne sürdü...

Deniz Uğur, üç yıl birlikte yaşadıktan sonra ayrıldığı Reha Muhtar’dan ikizlerinin velayetini almak için dava açtı. Protokol gereği ikizlerinin 18 yaşına kadar eski sevgilisi Reha Muhtar’da kalmasına izin verdiğini belirten Uğur, bu kararından vazgeçtiğini ve velayetin değiştirilmesini istedi.

Haberin Devamı

Oyuncu  Meral Kaplan ile Erhan Kanioğlu, 2021 yılında boşandı.Mahkeme, çiftin 6 yaşındaki kızlarının velayetini babaya verip Meral Kaplan’ın, Erhan Kanioğlu’na 200 bin lira tazminat ödenmesine hükmetti. Duruşma çıkışı gözyaşlarını tutamayan Kaplan, "Çocuğum doğduğundan beri mahkemelerdeyim. Şiddet görsem de ispatlayamadım. Mahkeme 6 yaşındaki çocuğumu benden aldı. Buna izin vermeyeceğim" dedi.

DİĞER YENİ YAZILAR