Evlilik bitti nafaka savaşları başladı

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması için eski eşi Demet Şener’e dava açtı. Basketbol oynayan Ömer’in Real Madrid’e transfer olduğunu belirten Kutluay, oğlunun artık kendi hayatını idame ettirebileceğini ileri sürdü.

Demet Şener ise davanın reddini istedi. Şener’in avukatı Esra Ceren Üçerler, “İbrahim Kutluay’ın aylık gelirinin 50 bin lira olduğu asılsızdır. Aksine birçok gayrimenkulu olan İbrahim Kutluay’ın bunlardan geliri dahi aylık 400-500 bin lira arasındadır. Ömer Kutluay’ın Real Madrid ile imzalı bir sözleşmesi yoktur, bu kulüpten para almamaktadır. Böylesi bir durumda babasının bu desteği esirgemesi kabul edilebilir değildir” dedi.

İki ismin karşılıklı davaları sürerken, bu durum daha önce nafaka krizi yaşayan ünlüleri akıllara getirdi.

Komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp 40 bin TL olmasını talep etmişti. Davada karar geçtiğimiz yıl mart ayından çıktı. Mahkeme, Cem Yılmaz'ın talebini kısmen kabul ederek 70 bin TL nafaka ödemesine karar verdi.

Oyuncu Halil Kumova'yla 2015 yılında boşandığı 37 yıllık eşi Semra Kumova'nın davasında son sözü Yargıtay söyledi. Yargıtay'ın bozma ilamı doğrultusunda kararını veren mahkeme ise 500 liralık nafakayı 300 liraya düşürdü. Oyuncunun, Semra Kumova'dan talep ettiği 250 bin liralık maddi tazminat talebi ise reddedildi.

Haberin Devamı

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisiyle adını duyuran Wilma Elles, Kerem Göğüş ile  birlikteliklerinden dünyaya gelen ikiz çocuklarının masraflarını karşılamadığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu.

Davanın karar duruşmasına Wilma Elles’in avukatı katıldı. Kararını açıklayan mahkeme, Wilma Elles’in davasını kabul etti. Mahkeme, her bir çocuk için aylık 770’er Euro’dan toplam 1.540 Euro’nun davalı Kerem Göğüş’ten alınarak ikiz çocuklarına ödenmesine karar verdi.

Arzu Yanardağ 16 yıl önce boşandığı Ali Serter’e 18 yaşındaki kızları Alara ile ilgilenmediği ve yıllardır maddi manevi destekte bulunmadığı iddiasıyla 35 bin TL’lik nafaka davası açtı. Çiftin davası sürüyor...

Burak Sergen de eski eşi Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması için dava açtı.

Burak Sergen’in avukatları, “COVID-19 geçiren müvekkil, uzun süre hastanede yatmış, eskisi gibi kolay iş bulamamıştır. Rol aldığı projelerde de düşük ücret almaktadır. Işıl Sergen ise, oyunculuk dışında el yapımı mum, mücevherat işi ve lüks muhitlerde emlakçılık yapmaktadır. Müvekkilin gelirinde azalma olurken, Işıl Sergen’in malvarlığında artış olmuştur. Bu nedenle nafakanın 10 bin liraya azaltılmasını istiyoruz” dediler. Işıl Sergen ise "Ben şahsım adına tek kuruş nafaka alamıyorum. Kadına şiddet her boyutta yaşanıyor! Bu sefer sonuna kadar dur diyeceğiz." açıklamasını yaptı. Eski eşlerin davası sürüyor...

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR