Evlenmek için 2024'ü beklediler

Pınar Deniz, uzun süredir birlikte olduğu meslektaşı Kaan Yıldırım ile dün İtalya'da nikah masasına oturdu.

Bu özel günde Pınar Deniz Vivienne Westwood tasarımı gelinlik giyerken, Kaan Yıldırım Tom Ford imzalı bir takım giydi. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, nikah sonrası yakın dostlarıyla bu özel günü akşam yemeği ile kutladılar.

2024'ün tek gelini Pınar Deniz değil...

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk, geçtiğimiz şubat ayında aile arasında gerçekleştirdikleri bir törenle nişanlanmıştı. Çift temmuz ayında Çeşme Alaçatı'da nikâh masasına oturdu.

Oyuncu Merve Dizdar, 10 aydır beraber olduğu Cihan Ayger ile evlendi. Çift, ailelerin ve dostlarının katıldığı bir törenle Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde nikâh masasına oturdu... Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar, 2018'de Gürhan Altundaşar ile evlenmiş ve 2021'de boşanmıştı.

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu eski oyuncu Gamze Özçelik, haziran ayında oyuncu Reshad Strik ile nikah masasına oturdu.

Bu yaz mutlu haberini veren ünlülerden biri de şarkıcı Yasemin Mori oldu. 42 yaşındaki şarkıcı evlendiğini de sosyal medyadan duyurdu.

Acun Ilıcalı bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturdu. Kendisine ait sürat teknesini gelin arabası gibi süsleyen Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte nikâh alanına boğazdan sürat teknesini kullanarak geldi. Çiftin nikâh şahitliklerini Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan yaptı.

Haberin Devamı

DİĞER YENİ YAZILAR