Bu gözler neler gördü

Eski model ve sunucu Sevda Demirel önceki akşam Film-San Vakfı tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı. Yıllar önce bir televizyon programında Hande Ataizi’ye attığı tokatla hafızalara kazınan Demirel, uzun süredir neden ortalarda görünmediğini açıkladı:

“Kariyerimi 25 sene önce yaşadığım talihsiz olaydan dolayı istediğim noktaya taşıyamadım, genç kızdım, istem dışı şeyler oldu. Yaptığım için pişmanım.” Geçirdiği estetik operasyonlarıyla bambaşka birine dönüşen Demirel “Artık kimse beni tanımıyor, baya yüz nakli yaptırdım. Burnum, şakaklarım, yanaklarım ve çene hattım hepsi yapıldı. Tüm bunları tokat olayı unutulsun, kimse beni tanımasın diye yaptırdım. Dedemden miras kalmıştı, hepsini onun parasıyla yaptırdım” dedi.

Sadece Sevda Demirel-Hande Ataizi krizi Türk Televizyonlarında yaşanan ilk olay değildi...

Türk televizyon tarihine damga vuran olaylardan biri İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe kavgasıydı. Tatlıses'in şarkısını bölmesine sinirlenen Yıldız Tilbe, usta sanatçıyı sert bir dille uyardı. İkili arasındaki söz düellosu kısa sürede hararetli bir tartışmaya dönüştü.

'Benimle Evlenir misin?' programı ile ünlenen Caner, katıldığı televizyon programında Tülin ile ilişkileri hakkında konuşuyordu. Tam bu sırada programa gelin adayı Tülin bağlandı... Duyduklarına sinirlenen Caner masada duran bardağı aldı ve kafasına sertçe vurarak parçaladı.

Haberin Devamı

Banu Alkan ve o dönemki sevgilisi Murat Taşdemir bir sabah programına birlikte katılmışlardı. İkili arasında aniden bir gerilim patlak verdi ve Alkan sevgilisi Taşdemir'e masada duran bir içeceği fırlattı.

Erol Büyükburç, 'Şarkı Söylemek Lazım' programında jüri üyeliği yaparken, kendisine söz hakkı verilmemesinden rahatsız oldu. Usta sanatçı tepkisini şöyle dile getirdi:

'Ben burada saksı değilim, bana da söz hakkı vereceksin, ben Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük sanatçısıyım, en çok bana söz hakkı vereceksin!'

'Mesut Yar'la Tuhaf Şeyler'in konuğu Rapçi Fuat ve Boys Anılar idi. Fuat şarkısını söylerken, Boys Anılar'ın solisti aniden sahneye atıldı ve Fuat'ı yumrukladı. Canlı yayın hemen kesildi, Boys Anılar stüdyodan çıkarıldı.

DİĞER YENİ YAZILAR