Bir sihirli kutuyla geçmişe gittik…

Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden olan ‘Dilek Taşı’, 7 Eylül’de yayın hayatına başladı. Dizi ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı.

‘Dilek Taşı’nın yayınladığı saat aralığında 20 bin tweet aldı.

Senaryosu kadar mekanlarıyla da izleyicileri 80’li yıllara götürmeyi başaran dizi, izlenme rekorları kıran, milyonları televizyon başına kilitleyen dönem dizilerini hatırlattı…

Başrollerini Özge Özberk, Mehmet Ali Nuroğlu ve Selda Alkor’un paylaştığı dizi 2004 yılında izleyici ile buluştu. 80’ler Türkiye’sini anlatan dizi yan rollerden biri olan Tuba Büyüküstün’ü şöhrete kavuşturdu.

Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatan ‘Kırık Kanatlar’ 2006-2007 yılları arasında yayınlandı.

Nejat İşler ile Belçim Bilgin’in rol aldığı Keşanlı Ali Destanı, dönemin iddialı yapımlarındandı…

Özgü Namal, Mehmet Aslantuğ ve Caner Cindoruk’u kadrosunda buluşturan ‘Hanımın Çiftliği’ izleyici ile buluştuğunda takvimler 2009’u gösteriyordu…


Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’i yıllar sonra aynı projede buluşturan Vatanım Sensin’in her sahnesi hafızalarda ayrı bir yer edindi.

Ali Kaptan ve çocuklarının paramparça oluş hikayesinin anlatıldığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki, izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet’i canlandırdığı ‘Mehmed’ 2018 yılında yayınlandı.

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden uyarlanan Çalı Kuşu, yayınlandığı dönemde fırtınalar estirdi. Öyle ki favori çiftlerden biri haline gelen dizinin iki başrolü Fahriye Evcen ile Burak Özçivit sette başlayan ilişkilerini nikah masasına taşıdılar.

 

 

 

DİĞER YENİ YAZILAR