Aşk bitti, geriye ne kaldı şimdi?

İtalya’da tatil yapan Hadise paylaştığı fotoğrafla akılları karıştırdı. 4 ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler’le barıştığı iddia edilen şarkıcı Instagram hesabının hikâye bölümünde kalp emojili fotoğraf paylaştı.

Fotoğrafta kolu görünen kişinin daha önce aynı gömlekle paylaşım yapan Mehmet Dinçerler olduğu iddia edildi.

Çok geçmeden Hadise’nin avukatından “Müvekkilimin adıyla anılmak dahi istemediği kişiyle yan yana getirilerek yapılan yayına karşı yasal yollara başvuracağız” açıklaması geldi...

Her fırsatta mutluluk pozları veren, 'sonsuza kadar' yeminleri eden ikili, artık birbirlerinin isimlerine dahi tahammül edemez oldular...

İlişkilerinin başında 'hiç ayrılmayacağız' sözleri veren günün sonunda ise deyimi yerindeyse iki düşmana dönüşen tek çift onlar değil elbette...

Örneğin Serdar Ortaç, 2014 yılında nikah masasına oturup 5 yıl evli kaldığı Chloe Loughnan ile mahkemelik... Nerdeyse her konserinde, her açıklamasında eski eşine gönderme yapan ve ağır sözler söyleyen Ortaç için eski Chloe "Ona cevap vermek için Türkçem yeterli değil" dedi.

Ani bir kararla 2 çocuğunun annesi Emina Jahoviç'ten boşanan Mustafa Sandal, nafaka yüzünden eski eşiyle mahkemelik.

Özcan Deniz gizlice evlenip, sonra jet hızıyla boşandığı Feyza Aktan ile oğulları Kuzey'in velayeti için birçok kez karşı karşıya geldi. Birbirlerine fiziksel şiddet uygulama noktasına gelen ikilinin görüntüleri günlerce konuşuldu.

Haberin Devamı

Burcu Kıratlı, iki kez evlenip boşandığı Sinan Akçıl'ın adını duymak bile istemiyor...

Tuğçe Tayfur, görkemli bir törenle nişanlandığı Burak Kalfa'dan olaylı bir şekilde ayrıldı. Eski nişanlısından şiddet gördüğünü iddia eden Tayfur, korunma talebinde bulundu.

Bir dönem büyük aşk yaşayan ve fotoğrafları sosyal medyada paylaşılan Sıla ile Ahmet Kural aşkı da mahkeme salonunda bitti... Şiddetli bir kavgaya tutuşan ikili, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra özel hayatında bir türlü dikiş tutturamayan Merve Boluğur, müzisyen Mert Aydın ile nikah masasına oturdu. Aydın'ın her fotoğrafını "Kocam da kocam" notuyla paylaşan Boluğur'un evliliği 2 ay bile sürmedi... Büyük aşk yaşıyoruz diyen çift, yollarını kalıcı olarak ayırdı.

DİĞER YENİ YAZILAR