Aile sorunları hiç bitmedi

Ferdi Tayfur, “Böyle olmasını istemezdim” notuyla sosyal medya hesabından avukatı Hakan Tamgüç aracılığıyla bir açıklama yayınladı.

Tayfur, soyisminin, ticari haklarının ve eserlerinin kızı tarafından kullanılmasını yasakladı.

Sanatçı, gerekli uyarıların dikkate alınmaması durumunda savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

Sosyal medya sayfasından babasına cevap veren Tuğçe Tayfur ise "Tayfur soy ismini bana leylekler vermedi. Babamsın ya, o yüzden soyadım ‘Tayfur.’ İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz baba olarak ne dediyseniz onu yaptım ama yine kötü ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba! Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim" notunu paylaştı.

Muhammet Aydın da eşine destek videosu paylaşıp şunları söyledi:

 "Kayın pederimin avukatıyla karıma aba altından sopa göstermesini hazmedemeyen bir adam olarak, aile hiyerarşisine artık karışıyorum. Tuğçe sahipsiz değil, aslan gibi kocası var. Senin kızın mobbing yaşarken ben yanındaydım, tamam mı? Ayrı olarak saydığım Necla Nazır sultan yanındaydı. Sen demedin mi telefonda 'Kızım sahneye çıkma artık, kıyafet markası kur' diye? Senin kızını bir yıldır ben sahneye çıkarttırmıyorum. Senin kızını koruyup kolluyorum çünkü namusum olmuş; sen de diyorsun ya 'Aile her şeydir' diye... Aile her şeydir, ben kızını koruyorum! Karımı koruyorum! Kızınla evlendim, torunun doğdu, sen bir bize baba olamadın. Tüm Türkiye'ye baba olup, kızına baba olamayan bir adam bir de avukat tutmuş. Alkışlıyorum Ferdi Baba!"

Haberin Devamı

Magazin dünyasında ailesiyle sorun yaşayan tek isim Ferdi Tayfur değil...

Geçtiğimiz günlerde Özcan Deniz de abisi ve kız kardeşiyle yaşadığı sorunlarla gündemdeydi. Karşılıklı meydan okumaların ardından Deniz, sosyal medya hesabında paylaştığı mesajlarla aile fertlerine göz dağı verdi.

Şarkıcı Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasındaki tartışma magazinin gündemindeydi. Sonunda birbirlerine zeytin dalı uzatsalar da iki kardeş bir daha hiç eskisi gibi olamadı.

Oyuncu Cihan Ünal ilk evliliğinden olan kızı Irmak Ünal ile yıllarca küs kaldı. Baba kız, Türkan Şoray ile Yağmur Ünal'ın araya girmesiyle barıştı.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan arasında da bıçaklar çekildi. Tatlıses önce 'evimden çık' dediği kızına sonra 'soyadımı da kullanma' mesajını gönderdi. Dilan Çıtak, gerekli yerlere başvurduktan sonra sosyal medya hesaplarındaki 'Tatlıses' soyadını kaldırdı.

 

DİĞER YENİ YAZILAR