Zengin gelinle gururlu damat

Haberin Devamı

İşadamı Ünal Aysal ve Les Ottomans otelinin sahibi Ahu Hanım’ın kızları Ceyla, 2 yıl önce gönlünü kaptırdığı annesinin otelinin müdürü Mehmet Kırklar ile Şubat ayında nişanlanmıştı.
Nişan sonrası Yeniköy’de ortak aldıkları evde oturmaya başlamışlar. Ceyla Hanım "Borç ödüyoruz. Eşyaları bile taksitle aldık" diyormuş.
İddiaya göre; Ünal Bey araya girip evi hediye etmek istediğini söylemiş. Ancak damat adayı bu teklifi nazikçe reddetmiş.
Bu şövalyevari davranış kulağa hoş gelebilir. Ama hayat maalesef böyle geçmiyor. Müstakbel gelinin alıştığı bir yaşam tarzı var.
Aşktan başı dönmüşse bir süre fedakarlık yapabilir.
O baş dönmesi geçince rüya gibi olan ilişki de anında kabusa dönüşebilir. Kendinden varlıklı biriyle evleniyorsan bunu gurur meselesi yapmayacaksın.

Eski Türk filmi değil bu!

Biri atıp diğeri kaçırınca...

Zengin gelinle gururlu damat

Galatasaray ile Real Madrid’in takım kadroları arasında güç farkı olması normal. Dünyanın en zengin ve gösterişi seven kulüplerinden birinden söz ediyoruz. Real’in yedekleri bile Galatasaray’ın kadrosuna 43 milyon Euro fark atmış. Onlar pozisyona girdiklerinde golü attı. Biz kaçırdık. Biri atıp diğeri kaçırınca tur da kaçtı. Ne demişler? Lig uzun bir maraton. Önümüzdeki maçlara bakacağız!

Bieber tatili verilsin

Justin Bieber konseri yüzünden Norveç’te sınav tarihlerini değiştirmişler.
500 öğrencinin gireceği sınav Bieber konseriyle aynı güne rastlayınca bir hafta öncesine alınmış.
Bieber’in İstanbul konseri 2 Mayıs Perşembe gününe denk geliyor. Bence Cuma günü okulları tatil etsinler. Kar tatili misali Bieber tatili verilsin!

Akil İnsanlar listesi

Zengin gelinle gururlu damat

Akil İnsanlar Komisyonu’nda yer alan sanatçılar arasında Hülya Koçyiğit, Lale Mansur, Kadir İnanır, Yılmaz Erdoğan ve Kadir İnanır var. Akil İnsan deyince Ediz Hun, Filiz Akın, Şener Şen, Erol Evgin, Yıldız Kenter, Zuhal Olcay gibi sanatçılar da aklımıza geliyor.
Bülent ve Oya Eczacıbaşı, Ali ve Güler Sabancı, Rahmi Koç, Hüsnü Özyeğin, Haluk ve Suzan Sabancı Dinçer, Betül Mardin gibi iş dünyasının ileri gelenleri...
Fatih Terim, Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Ali Şen,Faruk Süren, Süleyman Seba gibi sporun duayenleri...
Etrafta çok insan var da akil olanlarını bulmak zor!

Uykusuz her gece...

A Haber’de Pazartesi'den Perşembe'ye 24.00-02.00 arası yayınlanan ‘Uykusuz Her Gece’ altıncı ayını tamamlıyor. Ünlü konuklarla kaliteli bir late-night show yapıyoruz.
Değişik türde müzik yapan çok değerli müzisyenleri canım Türkiyem’in en güzel stüdyosunda ağırlıyoruz. Yapımcımız Mutlu Hesapçı, yönetmenimiz Elif Altay ve asistanımız Esra Kanat programımızın başarılı olması etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Programla ilgili hiçbir yerde herhangi bir bilgi çıkmadığı için kendi köşemden haber vermek istedim.
Kaçırdığınız bölümleri www.ahaber.com.tr sitesinden izleyebilirsiniz!

DİĞER YENİ YAZILAR