Zavallı Brad Pitt

Haberin Devamı

Amerikalı aktör Brad Pitt dünya kadınlarının beğendiği yakışıklı bir erkek. Kariyeri farklı karakterleri canlandırdığı filmlerle dolu başarılı bir oyuncu. Katrina felaketinde evsiz kalanlar için çalışan yardımsever bir humanist. Sansayondan uzak sorumluluğunun bilincinde düzgün yaşamı olan bir ünlü. Jennifer Aniston’dan ayrıldıktan sonra büyük aşk yaşadığı Angelina Jolie ile evlenen çok çocuklu iyi bir baba ve eşine sadık ideal bir koca. Hollywood’un en güçlü isimlerinden biri ve hatırı sayılır bir servetin sahibi.

Ama bütün bunlara rağmen yine de zavallı. Neden mi? Çünkü eşini aldatmayacağına dair inandırıcı olmaya çalışan her kadın “Brad Pitt gelse olmaz” deyip duruyor da ondan. Sanki Brad Pitt de hazırda “Bana ne zaman sıra gelecek?” deyip bunları bekliyor!

Wesley Sneijder’in manken eşi Yolanthe Cabau, “Brad Pitt gelse Wesley’in yerini tutamaz. O adam gibi adam” diye bir açıklama yapmış. Yolanthe Yenge böyle konuşmasının nedeni var. Fenerbahçe derbisinden sonra verilen kutlama partisinde yakın arkadaşları olan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’la çekilen samimi pozun yanlış anlaşılmasını istememiştir büyük bir olasılıkla. Ama yine de olan Brad’e oldu. Durup dururkek kulağı çınlatıldı. Yengemizin eşi ‘adam gibi adam’ da sanki o değil gibi bir hava yaratıldı. Yarım asırı devirdi hala “Brad Pitt gelse olmaz”

Yağtu ‘yeter artık’ dedi

Güzel oyuncu Ahu Yağtu’nun canına tak etmiş. Ne zaman, nerde görseler hep ayrıldığı eşi Cem Ylmaz’ı soruyorlarmış. Bir kere, beş kere, on kere hadi neyse de yüzlerce defa aynı soruya muhatap kalınca insan normal olarak isyan eder.
Yani Ahu Hanım’a eski e∫i ve biten evliliğinden ba∫ka bir soru sormak kimsenin aklına gelmiyor mu?

Bu kadının hayat repertuvarı o kadar dar mı? Bari önce oğlu Kemal’i sorup konuyu ordan Cem’e getirseler. Onu da yapmıyorlar. Yağtu sonunda “Yeter artık yahu” demiş. Bugüne kadar yine iyi tahammül etmiş.

Mutlu, sağlıklı ve huzurlu Renee

Dünyada sağlık, mutluluk ve huzurdan önemli ne olabilir?

Hiçbir şey!

Sonsuz paranız her türlü imkanınız olsa bunları satın alamazsınız. Dünyanın en büyük ülkelerinden birinin lideri olsanız yine gücünüz yetmez. Peki sağlık, mutluluk ve huzur herkese göre değil desem bana hak verir misiniz?
Sanmam. O zaman izninizle size küçük bir örnek vereyim. Oscar ödüllü oyuncu Renee Zellweger uzun süredir ortalıkta yoktu. 45 yaşındaki Amerikalı yıldız Hollywood’da bir ödül töreninde boy göstermiş. Tipi o kadar deği∫miş ki kimse tanıyamamış. Bebek yüzlü, gözlerinin içi gülümseyen, doğal güzel Renee gitmiş yüzü botokslu, dolgulu, estetikli bambaşka bir kadın gelmiş.

Farklı görüntüsünü soranlara “Görünüşüm değişti çünkü şu an mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat ya∫ıyorum” diye vevap vermiş.

Eski haliyle yenisini yanyana koyup baktığınızda Renee’ye mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yaşam hiç yakışmamış.

Hiç bir işe yaramayan labaratuvar deneyleri

◗ Pireler köpeklerin üstündeyken kedilerin üstünde olduklarından daha yükseğe zıplayabiliyor (2008 yılında Biyoloji deneyi)

◗ Kobay fareler Japonca ve Hollandaca’nın tersten konuşulduğunu her zaman anlamıyor (2007 yılında Dilbilimi deneyi)

◗ İnek veya öküz dışkısının içinde vanilya özü bulmak mümkün (2006 yılında Kimya deneyi)

◗ Ağaçkakanların neden başı ağrımaz? (2OO6 yılında Zooloji deneyi)

◗ Afrikada sıtma mikrobu taşıyan sivrisinekleri insanların ayak kokusu kadar Limburger cinsi peynir de çekiyor (2006 yılında Biyoloji deneyi)

DİĞER YENİ YAZILAR