Zamanlama manidar

Sinem Kobal ile İbrahim Çellikkol bir süredir haklarında çıkan aşk söylentilerini yalanlıyordu. Sinem, “Aramızda asla aşk yok. O benim en yakın arkadaşım” diyordu. Derken geçen gün birden bire fikir değiştirdiler. Aşklarını balık tutarken çekilmiş fotoğraflarıyla ilan ettiler. Sinem için bu ilk değil. Daha önce futbolcu sevgilisi Arda Turan olan ilişkisini de başta yalanlamıştı. Ama bu sefer ki farklı. Neden mi?

Durdular durdular Arda’nın Atletico Madrid ile Galatasaray arasında Soma’ya yardım amacıyla oynanacak maç için Türkiye’ye gelmesini beklediler de ondan. Arda’nın tam maça çıkacağı gün bunların arkadaş değil sevgili oldukları haberi gazetelerin baş sayfalarını süsledi. Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol meslektaş. İkisi de oyuncu. İlişkilerini duyururken oyunculuklarının hakkını verdiler.

Aşklarını duyurmak için seçtikleri zamanlama manidar!

Anadan üryan Babla

Diva Bülent Ersoy ya da Bülent Abla veya nam-ı diğer Babla, Yunan adalarında nü (çıplak) güneşlendiğini ve anadan üryan denize girdiğini itiraf etmiş. Denizdeki balıkların yerine koyun kendinizi bir an için. Masum masum suyun içinde yüzüyorsunuz kendinize bir yem arıyorsunuz. Derken kafanızın üstünde küçük çapta bir tsunami oluyor. Ne oluyor diye başınızı kaldırıp yukarı bakıyorsunuz. Ve...

Haberin Devamı

Anadan üryan Babla’yı görüyorsunuz. Söyleyin şimdi bana lütfen. Arkanıza bakmadan tam gaz kaçar mısınız? Yoksa hemen gidip diğer balıklara denizin içinde olup biteni haber mi verirsiniz? Empati yapıyorum da... Ben balığın yerinde olsam var ya... Sudan ‘İmdat’ diye fırlayıp karaya çıkarım karaya!

Duymayan kalmasın

Serdar Ortaç, sanat hayatının 20. yılını verdiği konserle kutlamış. İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan için önce şarkılar söylemiş. Sonra kendisine eşlik eden dansçı kızlara sarılmak için ondan izin istemiş. Sahneden eşine “Senin kocan bir popstar”diye Türkçe bağırmış. Serdarcım boşuna nefesini tüketmiş.

Chloe yenge daha evlendiği adamın popstar olduğunu anlamadıysa ne kadar bağırırsa bağırsın bu saatten sonra bir yararı olmaz. En iyisi ben Chloe’nin anlayacağı dilden burada yazayım belki okuyunca inanır. Hey Chloe your husband Serdar is a popstar! Okey?

Haberin Devamı

Lady Gaga geliyor

Sansasyonel şarkıcı Lady Gaga önümüzdeki ay canım Türkiyem’deki ilk konserini İstanbul’da verecek.

Yanında 144 personel getiriyormuş. 14 gardrop ve 21 tırla geliyormuş. Bir konser için bu kadar yükle seyahat edilir mi? Lady Gaga, İstanbul’un güzelliğini duydu buraya yerleşmeye mi karar verdi? Taşınıyor gibi bir hali var. Yaşar Gaga yetmedi. Bir Gaga’mız daha eksikti. Ona da yakında kavuşacağız.

DİĞER YENİ YAZILAR