Yıldız çarpması

Güneş çarpması diye bir şey vardır. Fazla güneşte kalırsan güneş seni çarpar. Meğer ay tutulması diye birşey de varmış. Yıldız Tilbe’ye sataşırsan Yıldız seni çarpıyor. Hem de ne çarpma! Hülya Avşar, konuk jüri olarak katıldığı bir programda Yıldız Tilbe taklidi yapan yarışmacıya “Ona benzememişsin, çünkü sen güzel bir kızsın’’ deyince kıyamet kopmuş. Nev-i şahsına münhasır bir kadın olan Yıldız açmış ağzını yummuş gözünü. Twitter’dan, “Benim güzelliğimi ölçmek senin gibilere kalmadı. Senin gibi her şeyimi sergileyerek dolaşsaydım esameniz okunmazdı maymun hanım! Bu arada şebek ve maymunlardan özür diliyorum’’ diye seslenmiş. Oysa Avşar 2003’de kendi programında konuk ettiği Yıldız Tilbe’ye övgüler yağdırmıştı. Salih Güney ile ben de aynı programa konuk olmuştuk. Yıldız Tilbe şarkıları ve danslarıyla o gece harikalar yaratmıştı. Bir düzine yıl sonra ne oldu da durum değişti, banttan yayınlanan bir yarışmada yapılan gaf canlı yayına neden verildi bilemiyorum. Ama bildiğim birşey varsa o da Hülya Avşar, fena halde bir Yıldız çarpmasına maruz kaldı!

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’ın odunları

Cem Yılmaz’ın evinin önünde muhabirler nöbet tutuyor.

Eve kim veya ne girdi ne çıktı hepsini not alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu önce Cem’in aşkı Ayşe Hatun Önal gelmiş.

Peşinden ünlü komedyenin VIP minübüsüyle ve poşetlerin içinde şöminelik odunlar getirtmişler.

Uyanık magazinciler hemen durumu çakmış.

“Ayşe’ye Şömine Odunu’’ diye başlığı atmış. Biz de Cem’in bacasından çıkan dumanlar kimin içi n tütüyor diye çok merak ediyorduk(!)

Habercilik dediğin işte budur!

Zevk meselesi

Zevkler renkler tartışılmaz derler.

Ama Demet Akalın’ınki tartışılır.

Demet, güzel ve gösterişli bir kadın.

Ancak kendisine yakışmayan şeyleri bulmakta usta. Giydiği elbiseler ağlıyor, takılar sırıtıyor, ne yapsa olmuyor.

Son olarak sahneye başında kuş kanadını andıran ilginç bir tokayla çıkmış.

Kafasının üstünde helikopter pervanesi gibi duruyor. Pembe elbisesiyle de aynı renkte. Demet’in pembe tokası Levent Kırca’nın bir skecindeki “Ne kodun la kafana’’ repliğini hatırlarmış.

Haberin Devamı

Zevk meselesi.

Müzik piyasasında bir giyim danışmanına en çok kimin ihtiyacı var diye fazla kafa yormaya gerek yok.

Demet’in Demet’in!

Ne kadar kalça o kadar...

ABD’deki Pittsburg Üniversitesi’ndeki biliminsanları, kadınların kalça bölgesindeki yağ birikiminin çocuklarının zekasının olumlu etkilediğini saptamış.

Uzmanlara göre kalçadaki yağlar emzirme döneminde beyin gelişimine doğrudan katkı sağlıyor ve bu bölgede bebek için yararlı besleyici ögeleri depolanıyormuş. Tez doğruysa dünyamızda yeni bir Einstein yetişiyor demektir.

Kim Kardashian’ın bebeği ve devasa kalçası da bunun kanıtıdır!

DİĞER YENİ YAZILAR