Yılbaşı affı çıkmış ama sayılmaz!

Rahşan Ecevit’in kulakları çınlasın. O bir af çıkardığında içeride kimse kalmazdı

Haberin Devamı

* Biricik Suden’in, Twitter’a boynunun röntgen filmini koyması ilgimi çekmedi. Ben esas Türkiye’nin cinsel hocası Haydar Dümen’in sünnet filmini bekliyorum.

* 2 aylık hamile Esra Erol’a orkestrası “biberon şov” yapmış. Bebek doğduktan sonra artık canlı yayında bir “oturak şov” kaçınılmaz oldu!

* İstanbul’a kilosu 200 liradan can erik gelmiş. Demek 50 kiloluk peşin eriğe Ali Ağaoğlu yepyeni bir daire verecek!

* Diş hekimlerine göre en güzel Tülin Şahin gülüyormuş. Her geçen gün yapılan zamlar ve artan fiyatlara göre de geçim derdinden milletin anası ağlıyor.

* Demet Akalın’dan ayrılan Önder Bekensir ondan kalan son iz olan kolundaki ‘Demet’ dövmesinin üzerine kuş resmi yaptırmış. Her baktığında elinden uçup giden Demet’i hatırlayacaksa boşuna zahmete girdi demektir.

* Şafak Sezer, yumruk yumruğa kavga ettiği Cem Özer onu öldürecek diye korkmuş. Boyuna posuna bakıp bunu kapışmadan önce hesap etseydi ya!

* Bazı cinayet ve terör suçlularına ‘Yılbaşı Affı’ çıkmış. Sayılmaz! Rahşan Ecevit’in kulakları çınlasın. O bir af çıkardığında içeride kimse kalmazdı.

* Serdar Ortaç’ın kumar merakı ondan başka herkesi ilgilendiriyor olmalı ki ne zaman bir kumarhaneye girse haber oluyor. ‘Bize ne be?’ desem ayıp mı olur?

* Beşiktaş, o kadar yabancı aldı ki yerli oyuncular takımın içinde turist kaldı!

* Playboy’un patronu 84 yaşındaki Hugh Hefner’in aldığı Viagra’nın etkisi yarım gün sürüyormuş. O yaşta olunca 2 dakikası gerçek, gerisi hayalinde herhalde.

* Yılbaşı gecesi suçüstü yakalanan tacizcilere 7 yıl hapis verilmiş. Desenize şimdi taciz edilmenin nasıl bir şey olduğunu bizzat öğrenecekler.

Saba Tümer haklı

Başarılı televizyoncu Saba Tümer, söz yazarı ve besteci Sinan Akçıl ile olan söyleşisini Sinan Bey’in mahkeme kararı aldırtarak durdurma isteğine rağmen yayınlamış. Son zamanlarda şarkıcı Hadise ile olan ilişkisi nedeniyle durmadan gündeme gelen Sinan Akçıl, Saba Hanım’ın programına konuk olduğunda özel hayatıyla ilgili bazı açıklamalarda bulunmuş. Sonra nedense söylediklerinden pişman olmuş ve o bölümün bant yayından çıkarılmasını istemiş. “Biz kafasına tabanca mı tuttuk da söylettik?“ diyen Saba Tümer de bu isteğini kabul etmemiş ve söyleşiyi olduğu gibi yayınlamış. Ben söz konusu programı izlemedim. Sinan Akçıl’ın özel hayatıyla ilgili söyleyeceği hiçbir şey beni ilgilendirmiyor. Belki de onun için yayınlansa ne olur yayınlanmasa ne olur diye düşünüyorum. Ancak bu konuda Saba Tümer’in haklı olduğuna inanıyorum. Söylemediğim sözlerden asla zarar görmedim diye bir deyim vardır. Sen gidip bülbül gibi ötersen sonuçlarına katlanırsın. Ayrıca Sinan Akçıl, dikkat çekmek için suni bir gündem de yaratmış olabilir. Yoksa bu olaydan kimsenin haberi olacağını bile sanmıyorum. Sonuçta kim olduğun önemli. Örneğin bir Acun Ilıcalı özel hayatıyla ilgili söylediklerinin programdan çıkarılmasını isteseydi, Saba Hanım onu kırmazdı gibime geliyor. Haksız mıyım?

Welcome back Hülya

Şarkıcı, oyuncu, sunucu özetle çok yönlü sanatçı Hülya Avşar’ı özlemişiz. İş adamı Sadettin Saran ile olan uzunca sayılacak birlikteliği sona erdikten sonra Hülya Hanım her fırsatta ortaya çıkmaya başladı. Şimdi sahnede giydiği kostümünden kızı Zehra’nın erken yaşta makyaja başlamasına kadar her yerde bir Hülya haberi çıkmaya başladı. Eski sevgilisine bile laf yetiştirmekten geri kalmıyor. “Beni magazine bulaştırmayın“ diyerek Hülya Hanım’ı gereksiz yere tahrik eden Sadettin Bey ile ilgili soruya “Beni de magazine bulaştırmayın” şeklinde alaycı bir uslupla yanıt veriyor. Hülya Avşar, magazin basını için bulunmaz bir nimet. Hem popüler hem de konuşkan.
Her konuda bir fikri var ve bunu söylemekten çekinmiyor. Jürisinde olduğu yarışmada yorum yaparken ikinci bir cümleyi kurmakta zorlansa bile magazincilere laf yetiştirmek onun için çocuk oyuncağı. Yeni yılda kariyerinde atağa geçen Hülya Avşar’ın ilerleyen günlerde imzasını atacağı polemikleri “Welcome Back Hülya” diyerek bekliyoruz.

DİĞER YENİ YAZILAR