Yeni yılın saçma soruları

Haberin Devamı

Sahte Milli Piyango biletine çıkan ikramiyeyi sahte para ile ödeseler ne olur?

İlk yarıdaki kabız futbolcular devre arasında da kabızlık çekmeye devam ediyorlar mıdır?

Ayşe Arman her fotoğrafında prensip olarak tek bacağını göstermeye devam edecek mi yoksa yeni yılın şerefine ikisini birden mi gösterecek?

“Ne yazık ki Muaviyeler ve Yezidler bitmedi” diyen Deniz Baykal, yeni yılda da nabzımızı böyle anlayacağımız dilden konuşarak mı tutacak?

Bir evlilik uzmanı kadınları “Asalak erkeklere dikkat!” diye uyarmış. Bir harf eksik kalmış olabilir mi?

Son uçak kaçırma olayından sonra Amerikalılar yolculara uçuş sırasında yerlerinden kıpırdamamaları için sonda bağlamaya kalkarlarsa ne olur?

“Yine kırdı, geçirdi” denildiğinde Cem Yılmaz etrafa yine zarar vermiş mi oluyor?

Evinizin önündeki yol daire biçiminde olsa arabanıza bindiğinizde nereye kadar gidebilirsiniz?

PTT’nin postası, telefonu, telgrafı gitti sadece ismi mi yadigar kaldı?

İclal Aydın “Dikenli bir tenim var artık” dedikten sonra kaktüsler birden gözünüze güzel mi gelmeye başladı?

Saba Tümer 2010’a yeni bir kahkaha ile giremediyse her defasında farklı bir kahkaha efekti kullansalar daha iyi olmaz mı?

Yılbaşından sonra parti lafından içiniz dışınız parti olmadı mı?

“Limitsiz yerli içki” dedikleri aslında “yabancı içkiler kazık” değil mi?

Ezel ile Eyşan, İstiklal Caddesi’nde öpüşmüş. Gerçek hayatta olsa sokağın ortasında öpüştüler diye dayak yemezler miydi?

Ahmet Hoca’nın cüppesi, Adnan Hoca’nın müritleri, Erman Hoca’nın Şansal’ı varsa, öğretmenlerin asgari ücretleriyle emekli maaşları mı var?

HELİN KOMPLEKSİ



Helin Avşar’a “Yılın röportajcısı” yakıştırması yapılmasını abartılı bulanlar var. Doğrudur. Abartılıdır. Ama canım Türkiyem’de ne abartılı değil ki?

Ahmet Çakar geçenlerde Milli Takımımızın teknik direktör adaylarından Trappatoni’yi öylesine abartılı bir şekilde övdü ki duysanız adam uzaylı.

Aynı Ahmet Çakar, beğenmediği birini yerin dibine batırmakta da usta. Örneğin Fenerbahçe’den ayrılan dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Roberto Carlos’un arkasından söylemediğini bırakmadı. Sanki adamın ona borcu var da ödemeden tüymüş. Diyeceğim şudur: Helin konusunda itirazda bulunanlar 30 yıldır ablasına Türkiyenin en güzel kadını denmesine niye ses çıkartmıyorlar? Hülya Hanım güzel de ondan.

O zaman Helin de biri ile röportaj yapamayacak kadar aptal değil. Kasedi kim çözerse çözsün bize ne? Fotoğraflarda kendisi yok mu? Sonuç başarılı değil mi? Gerisi palavra! Bırakın şu Helin kompleksini. Ben tanıştım, çok iyi ve tatlı bir kız. Esra ile Ceyda kardeşlerin de yeni yılda röportaj yapmalarını bekliyorum. Çok matrak olur!

QUENTIN TARANTINO MU?

Suni döllenmeyle hamile kalıp Kayra adında bebeğini dünyaya getiren oyuncu Leyla Bilginel’i hatırlarsınız.

ABD’de aynı yöntemle doğum yapmak isteyenlere “Çocuğunuz kime benzesin?” diye sorduklarında Tom Cruise, Brad Pitt, David Beckham gibi yakışıklı ünlülerin yanında marjinal yönetmen Quentin Tarantino diyenler de çıkmış. Quentin Tarantino dedikleri adam normal biri değil.

Ne kafa ne de tip olarak. Hatta ürkütücü bile denilebilir. Korku filminde makyajsız oynasa kimse yadırgamaz. İnsanın imkanı olsa bebeğinin ona benzememesi için önlem alması gerekir, benzemesi için değil. Pes yani!


Yeni yılda kendime verdiğim sözler

Sinema veya tiyatrolara gitme konusunda kimsenin görüşlerinden etkilenmeyeceğim. Başkalarınınkine değil kendi zevkime güveneceğim.

Dünya Kupası futbol maçlarını izlerken Fatih Terim’i düşünmeyeceğim.

Televizyonda yerli dizi ve talk- şov izlememe huyumu değiştirmeyeceğim.

Hem insanlarla hem de insanlar hakkında konuşurken daha dikkatli olacağım. “Söylemediğim sözlerden asla zarar görmedim!” lafını unutmayacağım.

Arabayla giderken yolda bir inek gördüğümde camı açıp “Mööö” diye bağırmaya ve ineğin dikkatini çekinceye kadar “Mööö”lemeye devam etmeyi her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdüreceğim. Koyunlara “Mööö” yerine “Meee” diye haykırmayı unutmayacağım.

Dünya basketbol şampiyonasında elensek de heyecan olsun diye bizden başka takım tutmayacağım.

Korsan film, kaset, kitap almayacağım.

Karayiplerden yeni bir korsan filmi gelirse gitmeyeceğim.

Twitter’da ortalığı kasıp kavurmaya devam edeceğim.

Milli Piyango biletime büyük ikramiye çıktıysa siz bu satırları okurken, ben tropik bir kumsalda güneşleniyor ve denize giriyor olacağım.



TELE-ŞAKALAR BAŞLADI



Marmara Bölgesi’nde FM 101 frekansında yayın yapan Radyo N 101’deki telefon şakalarıma yeniden başladım.

Hasretle beklediğiniz tele-şakalar hafta içi her sabah “Back Up Morning Show”da saat 08.15’de yayınlanıyor. Sevdiklerinizi telefonda işletmemizi istiyorsanız, siz de hemen web sitem www.cemceminay.com’a girin ve iletişim bölümüne telefon şakası için uygun gördüğünüz kurbanlar hakkında bilgi verin. Ne kadar kapsamlı bilgi verirseniz o kadar iyi işletiriz. Geçen hafta bir erkek dinleyicimiz eşini o kadar fena işlettik ki kadın hayatının sonuna kadar unutmayacak ve korkarım kocasına da unutturmayacak. Yatakları ayırmış bile olabilir. Bu tabii işin şakası ama şaka bir yana şaka yapmanın tehlikeleri de var.

Örneğin eşi hamile bir kadını doğacak çocuğunun ultrasonda çıktığı gibi erkek değil kız olacağını söyleyerek işletmemizi istedi. Bunu yapmadık.

Hamile olan bir kadını heyecanlandırmanın riskli olabileceğini düşündük.

Onun için lütfen sadece karşılıklı gülebileceğiniz dostlarınıza şaka yaptırın.

DİĞER YENİ YAZILAR