Yeni yılda yeni düşünceler

Haberin Devamı

1) ZUHAL OLCAY, 25 yaşında gösteriyor. Estetikse diyecek laf yok da fotoshopsa ayarı biraz fazla kaçırmışlar fotohipermarket olmuş

2) DEMET AKALIN ile HANDE YENER birbirlerine hiç ama hiç yakışmıyor. Keşke dargın kalsalardı.

3) “Çok kilo almışsın” diyenlere “Sen de çok yaşlanıp çirkinleşmişsin” desek ne olur?

4) CEM YILMAZ, filmlerini daha çok konuşulsun diye mahsus kötü yapıyor olmalı.

5) Gişe rekortmeni RECEP İVEDİK, bu gidişle Yahşi Batı’da kolbastı yapacak.

6) Manken TUĞÇE KAZAZ, gözlerini eşarpla bağlayarak poz vermiş. Keşke boşandığı Yunanlı eski eşiyle nikah masasına oturmadan önce de gözlerini kapatmasaydı.

7) Ligde hâlâ devre arasındayız ve ben ERMAN TOROĞLU ile AHMET ÇAKAR’ı hiç özlemediğim için kendimi suçlu hissetmeye başladım.

8) CÜBBELİ AHMET HOCA’nın montajlı kasedi çıkacakmış. Gerek yok montajsızı yeter de artar bile.

9) Aşk bittiğinde, aşkı için dinini değiştirenler, dini için aşkını değiştirenlerden daha bedbaht olurlar.

10) “Okul”, “Küçük Kıyamet” ve “Vavien” filmlerinden sonra bizim çakma COEN BROTHERS, TAYLAN BİRADERLER, artık tek başlarına çalışmaya başlasalar daha iyi olur çünkü ikisi bir filme fazla geliyor.

11) Sigara yasağını denetlemek için geceleri harıl harıl dolaşan ve içenleri ihbar eden “Duman Avcısı” Prof ORHAN KURAL’ı yakında hiçbir mekana almayacaklar. Hatta camdan içeri bakmasına bile izin vermeyecekler.

12) Araştırmalara göre Türk erkeğinin sevişme süresi 5 dakikayı geçmiyormuş. Neden biliyor musunuz? 115 dakikası sevişmek için dil dökmekle geçiyor da ondan!

WARRENİZM’İN FENDİ KADİRİZM’İ YENDİ...

Hollywood’un efsane jönlerinden 72 yaşındaki Warren Beatty’nin hayatı boyunca 12 bin 775 kadınla birlikte olduğu iddia ediliyor.

Ünlü oyuncu Shirley Mc Claine’in kardeşi Warren Beatty, hem hâlâ çok yakışıklı hem de zamanında çok popüler ve inanılmaz çapkın bir adamdı.

Bu rakam abartılı gelebilir ama inanılmaz değil.

Warren Beatty’nin Hollywood’da birlikte olduğu sayısız ünlü ve ünsüz güzel kadından ismini bile bilmediği, hayatında görmediği çocukları olduğu söylenir. Bu haber üstüne 2 bin kadınla birlikte olduğu iddia edilen aktör Kadir İnanır’a ne düşündüğünü sormuşlar.

Kadir Bey’in de Kadirizm’i tutmuş “Hadi len o kadar olmaz” demiş. “

Niye olmasın?

2000 oluyor da 12775 olmuyor mu?

Hem Kadir Bey daha genç.

Warren’a yetişmesi için bir düzine senesi var.

Ama hemen başlasa iyi olur.

Yoksa şarkıdaki gibi “Vakit yok gemi kalkıyor artık!”

Hülya Avşar’ın dünyası

NTV’de “Haberin Var mı?” adında günlük bir haber yarışması var. Gündemi takip eden izleyicilere sorular sorup bilenleri ödüllendiriyorlar. Geçenlerde kendi programında 25 yıl önce ölen Ruhi Su’ya selam yollayan Hülya Avşar bu yarışmada ne kadar başarılı olabilir bilemem. Çünkü Hülya Hanım kendi dünyasında yaşayan bir kadın. O dünyanın dışındakilerle ilgilenmiyor. Onun için Hülya Hanım’a sorulacak gündeme ait sorular onun dünyasından olmalı.

Ünlü Amerikalı komedyen Mike Myers’ın 1992 yapımı filmi “Wayne’s World” (Wayne’nin Dünyası) gibi absürd bir durum söz konusu.

İşte Hülya Avşar’a sorulacak sorular:

1) Helin’in röportajları hangi gazetede çıkıyor?

2) Zehra hangi okula ve kaçıncı sınıfa gidiyor?

3) Kaya ile Feraye’nin çocuklarının adı ne?

4) Saadettin Saran hangi takımı tutuyor?

Bence Hülya Avşar’ın Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca’yı konuk ettiğinde Ruhi Su’ya selam göndermesi denildiği gibi büyük bir gaf değil. Cem Karaca’ya selam yollasaydı o zaman büyük gaf olurdu.

SİNANGİR ÇIKMAZI

TBMM’nin açılışının 90. Yıldönümü kutlamaları kapsamındaki bir sergide sunuculuk yapan yönetmen Sinan Çetin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç ve Meclis Başkanı Şahin’e “Sizleri biraz yorgun görüyorum. Gerçekten iyi misiniz? Özellikle sayın Başbakanımız biraz az uyuyormuş, kendisini mutlu edemeyen kimseyi mutlu edemez” diye seslendi.

Sinan Çetin “TC kimliği taşıyanlar ölüyor, güç sizde çözün efendim...” sözleriyle salonda buz gibi bir hava esmesine neden oldu. Suratlar asıldı. Özellikle Bülent Arınç’ın yüzünden düşenler bin parça oluyordu.

Sinan Çetin’i severim. Son derece ilginç ve yaratıcı bir adamdır. Ama bana göre bu konuşmanın yeri ve zamanı Meclis’in bir kutlama resepsiyonu değildi.

Mesaj vermek, verdiğiniz mesaj yerini bulursa bir anlam taşır. Orda bulmadı. Antipatik olmakla hiçbir yere varılmıyor. Hele Noel yerine Christmas deyince hiç olmuyor. Sinan Çetin, başarılı bir iş adamı. Cihangir onun diyorlar. Lakabı Sinangir olmuş.

Bizim başımızdakiler iyidir hoştur da böyle şeyleri kolay kolay unutmazlar. Nasıl söylesem sert eleştirilere karşı pek hoşgörülü davranmazlar. Örneğin Cem Uzan!

Sinan Çetin’den bu yaptığı şövalyeliğin acısını çıkartırlarsa hiç şaşmam. Cihangir, Sinangir’ken birdenbire Sinangir çıkmazı olursa ünlü ilizyonist kankası Uri Geller bile gelse bizim Sinan’ı kurtaramaz.

İnşallah Sinan’ın yüzünden emlak vergilerine bir zam daha gelmez!

DİĞER YENİ YAZILAR