Yeni yıl gecesi kim nerdeydi?

Ünlüler yılbaşı gecesi kimlerle görüldüler? Yıllar geçse de hep aynı kalan isimler kimler...

Yılbaşı gecesi kim nerdeydi diye merak ediyor musunuz?

Kimler yurt dışına gitti?

Kimler bizim buralarda eğlendi?

Kim kiminleydi?

Siz merak ediyor musunuz?

Ben şahsen hiç merak etmiyorum.

Ama medyayı takip eden biri için kurtuluş yok.

Gazeteler, magazin programları baştan aşağı bunlarla dolu.

Ünlüler yılbaşı gecesi nerde ve kimlerle görüldüler?

Bize ne! Onların yaptıklarıyla hayallere dalıp mutlu olduğumuzu mu sanıyorlar? Ya da bizim yapamadıklarımızı yapıyorlar diye kıskanmamızı mı bekliyorlar?

Her yıl aynı hikaye.

Önümüzde bir de ‘Sevgililer Günü’ var.

Onda da ünlülerimizin ne yaptığını izlemek zorundayız.

Sonra iki Bayram.

Arada bir de yaz tatili var.

Bodrum, Çeşme haberlerinden gına getiren.

Sonra bir bakmışsınız yine yeni yıl gelmiş.

Kim kiminle nerdeydi aynı hızla devam etmiş.

Böyle gelmiş böyle gider demeyin.

Siz de en iyisi onlara bakıp eğlenin.

Yıllar geçse hep aynı

Bazı ünlü isimler fizik olarak hiç değişmiyor. Bakıyorsunuz yıllar önce neyse şimdi de o.

Haberin Devamı

Hatta bazıları daha da genç gösteriyor. Süperstar Ajda Pekkan gibi. 2015’de 35 yaşında gibiydi. 2016’da da aynı olacak.

36’sından gün almayacak.

Söz yazarı Sezen Cumhur Önal da öyle. Her zaman popüler olan beyfendi şarkıcı Erol Evgin de. Tom Cruise hiç değişmeyen yabancı ünlülerden. Halle Berry ve Cate Blanchett de diğerleri.

Morgan Freeman da bugüne kadar hiç değişmedi. Hep yaşlıydı. Yakışıklı aktör Rob Lowe o kadar aynı kaldı ki kendi adını verdiği bir gençlik serumu çıkardı.

Güzeller güzeli Cindy Crawford hala mankenlik dönemindeki gibi. Johnny Depp, rol icabı kılıktan kılığa giriyor ama kendi tipi hiç değişmiyor.

Meryl Streep, 60 seneyi devirmiş olsa da 20 yıl önce olduğu gibi görünüyor. Hiçbir filmi gişede iş yapmamasına rağmen Hollywood’un en çok para kazanan yıldızlarından Adam Sandler da değişmeyenlerden. Hepsinin ortak sırrı ne biliyor musunuz? Stressiz, dertsiz bir yaşam sürüyorlar. Kafalarını sorunlarla doldurmuyorlar.

Yıllar geçse de hep aynı kalıyorlar!

Haberin Devamı

Toptan temizlik

Yeni yıl ile birlikte toptan temizlik yapma zamanı geldi. Örneğin evinizde işyerinizde kullanmadığınız gereksiz yer işgal eden şeyleri atın. İş ya da aşk ilişkiniz yürümüyorsa uzatmayın bitirin. Bugüne kadar israr ettiniz de ne oldu? Galatasaray gibi geçen sezonu 3 kupa ile kapatıp bu sezonda hiç kupa ile taraftarlarınızı üzmeyin. Muslera, Selçuk, Sneijder ve Podolski haricinde tüm oyuncuları yenileyin. ‘Kösem Sultan’ izleyici Beren’e alışınca reytinglerde yine tepetaklak mı oldu? İsrar etmekte yarar yok, kostümlerinizi bir başka muhteşem diziye saklayın. ‘Yetenek Sizsiniz’de artık yetenek olmadığından mı şikayetçisiniz? Aynı yarışmayı ‘Yeteneksizsiniz’ diye izleyin sorun kalmaz. ‘O Ses Türkiye’de sizce ses mi kalmadı? TV’nin ‘mute’ düğmesine basıp öyle izleyin bakın sorun nasıl çözülüyor.

Neco Baba burda...

Şarkıcı Neco’nun düşünce tarzını seviyorum. "Babayım diye ömrüm boyunca kimseyi çekmek zorunda değilim" demiş. Çok haklı. Bazı erkekler baba olunca kendi hayatları bitti sanıyorlar. Ömürleri çocularına kölelik yapmakla geçiyor. Noel Baba yılın bir günü hediye dağıtıyor sonra unutuluyor.Neco Baba hem hayatını yaşıyor hem ben burdayım diyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR