Yaz babam yaz

Haberin Devamı

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri karşılıklı atışıyorlar. Yaz babam yazKamu oyunu sözüm ona aydınlatıcı bildiriler yayınlıyorlar. Ancak iki ezeli rakip bunu her defasında eline yüzüne bulaştırıyor.

Bitmek bilmeyen bir cümle halinde yazılan noktasız, virgülsüz açıklamalar o kadar uzun oluyor ki sonuna gelindiğinde başını hatırlamıyorsunuz. Karşı tarafa laf geçirmek için yerli yersiz seçilmiş kinayeli kelimeler salatası. Ne kadar çok laf o kadar köfte misali. Yaz babam yaz!

Seçme seçim sloganları bunlar
Yaz babam yaz
Önümüzdeki yerel seçimler için adaylar belirlendi. Seçim kampanyaları başladı.

Bazı sloganlar acayip yaratıcı. Örneğin Beykoz’da.

Adaylardan biri "Beykoz, Beykoz’da kalacak" diyor. İnsan ister istemez acaba nereye gidecekti diye merak ediyor. Diğeri "Beykoz’a Hızır gelecek huzur gelecek" diyor. Aday Hızır Bey ile birlikte huzur gelecek demek istiyor. Sarıyer’de ise durum farklı. "Sarıyer daha Güzel olacak" diyen Salih Güzel isimli Belediye Başkan aday adayı elenmiş.

Gel de çık işin içinden!

Kaç Leyla kaç

Alarko’nun veliahtlarından başarılı iş kadını Leyla Alaton çok anlamlı bir nişan ile ödüllendirilmiş.

Hayır tekrar evlenmiyor. Yoğurdu üfleyerek yiyor. Türk-Fransız ilişkilerine katkılarından dolayı Fransa’nın en büyük devlet nişanı olan Legion d’Honneur’a layık görülmüş. Leyla’yı çok severim. Dobra, mert, zeki, esprili, sevecen, iyi kalpli, babası gibi hümanist dünya tatlısı bir kadındır. Buradan kendisini uyarıyorum. Bu Fransızlara asla güven olmaz. Önce ödül verip sevindirirler.

Sonra başkanları Hollande fırsat bu fırsat deyip peşinde koşmaya başlar.

Candan Erçetin daha geçenlerde 3 öpücükle elinden zor kurtulmuştu.

Onun için neme lazım.

Kaç Leyla kaç!

Kemerburgaz Mahmutbey hattı

Geçtiğimiz hafta Mahmutbey’deki Kemerburgaz Üniversitesi’nde öğrencilerle eğlenceli bir söyleşi yaptık.

Radyo Slow Time frekaslarında hafta içi her sabah 07.00-10.00 arası yayınlanan Cem Ceminay Showtime programındaki sevgili haber spikerimiz Nur Banu Molla ile birlikte gençlerle hayat hakkıdaki görüşlerimizi paylaştık.

Bize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı tüm öğrencilere teşekkür etmek istedim.

Sırada Kemerburaz’daki Mahmutbey Üniversitesi var. Açılır açılmaz onlardan da bir davet bekliyoruz. İstanbul’un neresinde ne var artık hiç belli olmuyor!

Leno'yu erken yolladılar

Tonight Show’un sunucusu değişti.64 yaşına gelen Jay Leno 22 yıl sonra gitti. 40’ına merdiven dayayan Jimmy Fallon geldi.
Yaz babam yaz
NBC kanalının yöneticileri daha önce de Jay Leno’yu emekliye ayırmışlardı. Ancak yerine getirdikleri Conan O’Brian reytinglerde tökezleyince Jay’i apar topar geri getirdiler. Bu kez Jimmy Fallon’a inanılmaz destek veriyorlar. New York’ta yeni bir stüdyo, birbirinden ünlü konuklar, şatafatlı bir başlangıç. Jimmy Fallon iyi niyetli, sempatik bir sunucu olabilir ama henüz hazır değil gibi.

Televizyonda altın kuralı çiğnediler. İyi giden bir şeyi değiştirmeyeceksin.

Leno’yu bence yine erken yolladılar!

DİĞER YENİ YAZILAR