Yaktın bizi Nurella

‘Bu Tarz Benim’ yarışmasında ‘banttan yayın kazası’ yaşanmış. Nurella lakaplı sosyal medyanın Fenomentaş’ı Nur Yerlitaş sigara içerken kameralara yakalanmış.

Banttan yayınlanan programda nasıl böyle bir hata yaparlar?

Bu konuda görevli veya yetkili birileri var mı yok mu bilemiyorum. Ancak görünen o ki programları yayına vermeden doğru dürüst izlemiyorlar. Ama bizim meraklı ve şikayet etmek için tetikte bekleyen ekran müdavimlerinin gözünden böyle durumlar hiç kaçmıyor. Hiç vakit kaybetmeden RTÜK’e şikayet etmişler.

Programa büyük para cezası verilmesi bekleniyor.

Filmlerde elinde sigara olanı buzluyorlar. Yerli dizilerde zaten artık tüttüren kalmadı. Banttan yayınlanan bu programda nasıl olduysa atlamışlar.

Yüzünü yerleştirmedikleri yer kalmayan Nurella’ya sonunda nazar değdi.

Şimdi kanalın yönetimi “Yaktın bizi Nurella” diye için için söyleniyordur!

Hack’leyen Hack’leyene

Demet Evgar’ın twitter hesabını hacklemişler. Konuk jüri olarak katıldığı ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasının toplumu aylık maaşlara bağlı çiftlik hayvanları haline getirdiğini yazmışlar.

Haberin Devamı

Derken, Demet’in 1 Erkek 1 Kadın’daki rol arkadaşı Emre Karayel’in hesabından “O yazılanlar Demet’e ait” diye bir tweet paylaşınca ortalık iyice karışmış. Meğer onun hesabı da hack’lenmiş. Sanal saldırıya uğrayan diğer bir ünlü de Meltem Cumbul. Mail ve twitter adresleri çalınmış. Meltem “Avukatım devrede. Bunu yapanlar cezasız kalmayacak” demiş. Boşuna heveslenmesin! Twitter’da size hakaret eden, hakkınızda yalan dolan mesajlar yazarak insanları azmettirenismi,cismi belli olan kendini bilmezlere bile bir ceza uygulanamıyor. Mahkemeye verdiğinle kalıyorsun.

Nerde kalmış ne idüğü belirsiz hackerleri bulabilmek? Meydanı boş buldular hack’leyen hack’leyene!

Çatı adayımız Martha

İstanbul’u ziyeret eden dünyaca ünlü isimlerin Kapalıçarşı’nın çatısına çıkması moda oldu.

International filmi için Clive Owen daha sonra Skyfall filminde James Bond’u oynayan Daniel Craig’in ve Taken-2 filminde Liam Neeson hep Kapalıçarşı’nın çatısına çıktı. İstanbul Kongre Merkezi’nde bugün başlayan Brand Week’e katılmak için gelen Amerikalı televizyon yıldızı Martha Stewart, çatıya çıkan dünyaca ünlüson isim oldu.

Haberin Devamı

Ben de diyorum ki,

Madem gelen turistler bu kadar meraklı. Hazır bedavadan reklamı da yapılmışken.

Çatıya çıkmayı ücretli yapsınlar.

Bilet kesilsin turnikeden geçilsin.

Hatta çatıda bir kafe açsınlar.

Üç boyutlu hatıra resmi çeken bir fotoğrafçı olsun.

Hediyelik eşyafilan satsınlar.

Örneğin eski kiremitlere tarihi eser diye çok müşteri çıkabilir.

Ne dersiniz?

Son çatı adayımız Martha Stewart.

Ötekinin adı Ekmelemeddin miydi?

Hatırlayan varsa parmak kaldırsın!

DİĞER YENİ YAZILAR