Ya öpüşeceksin ya boğacaksın

Televizyonda reyting internette tıklanma rekoru almanın iki yolu var. İlki öpüşmek. "Güneşi Beklerken" dizisinin genç izleyici grubu başrol oyuncuları Kerem Bursin ile Hande Doğandemir’in daha fazla öpüşmesi için tweet yağdırmış. Üstelik iyice görmek için öpüşme sahnelerinin aydınlık olmasını istemiş. Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy için de durum aynı. Öpüşmenin yaşı da yok. Karadayı dizisinde Kenan İmirzalioğlu le Bergüzar Korel’in öpüşmesi de büyük olay olmuştu. Bir de meğer boğulma sahnelerine ilgi varmış.

Haberin Devamı


Muhteşem Yüzyıl’ın son bölümünde Kanuni’nin tahtına göz diken oğlu Şehzade Mustafa’nın cellatlar tarafından urgan ile boğularak öldürülmesi çok konuşuldu. Sizin anlayacağınız canım Türkiyem’de milletin ilgisini çekmek istiyorsan... Ya öpüşeceksin ya boğacaksın. Ortası kurtarmıyor!

Kendine aşık olmak!

İş ve aşkı arasında kalan ve daha düne kadar nikah tarihini belirlemeye çalışan sunucu Burcu Esmersoy, nişanlısından ayrılma kararı almış. Kariyerini aşka tercih etmiş. Burcu’nun 5 yıl önce boşandığı İtalyan eşi ile olan evliliğinin de bu yüzden bittiği iddia ediliyor. Burcu son derece başarılı, havalı, popüler ve Avrupai fiziğe sahip güzel bir kadın. Yaptığı işler tutuluyor, herkes ona hayran, kadınlar onun yerinde olmak istiyor.

Durum böyle olunca insan ister istemez kendine aşık olmaya başlıyor. Kim olursa olsun bir süre sonra yanındakini kendisine yakıştıramıyor.

Kendine aşık birinin de hayatını bir başkasıyla paylaşması zor oluyor!

DİĞER YENİ YAZILAR