Varsın batsın bu dünya

Haberin Devamı

Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden Ceylan yeni albümü için imajını değiştirmiş. Saçlarını asi punk şarkıcıları gibi havaya dikip fuşya rengine boyatmış. Ancak bütün bu görsel çabasına rağmen müzik tarzı aynı. Arabesk ve Türk Halk Müziği türünde devam etmiş. Resmine baktığınızda kendini tamamen yenilemiş. Dinlediğinizde ise hiçbir şey değişmemiş. Oysa farklı tellerden çalmak güzel şeydir. Arabeskin kralı Orhan Baba’mız rap yapsa... Sevim Hanım’dan izin alıp saçlarını kazıtsa... Arkadaşlar buna hazır mısınız? Varsın batsın o zaman bu dünya!

Sükan’ın canı çekmiş evlenmiş

Eski manken Ece Sükan ilginç bir kadın. Nev-i şahsına özgür bir düşünce şekli var. Ece Hanım uzun süredir birlikte olduğu modacı sevgilisiyle Amerika’da evlenmiş. Sürpriz nikahla ilgili sorulara ‘O anda canımız istedi evlendik’ diye cevap vermiş. Yani Amerika’da olmaları tesadüf. Patagonya’da da olsa evleneceklermiş. Canı çekince çikolata, dondurma, kızarmış patatesle hamburger yiyeni duydum. Canı çekince sinemaya, tiyatroya, konsere gideni veya seyahate çıkanı duydum. Evlenenleri ilk defa duyuyorum. İnsanın canı hangi şartlar altında evlenmek ister acaba? Gelinlik satan bir mağazanın ya da bir mücevheratçının vitrininin önünde mi? Aynı anda canlarının çekmesi güzel bir tesadüf. Anlaşılan tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş.

Bieber ayvayı fena halde yemiş

Kanadalı pop ikonu Justin Bieber müziğinden çok çıkardığı skandallarla gündeme geliyor. Genç şarkıcının ayda 1 milyon dolar harcadığı iddia ediliyor. Miami sokaklarında alkollü bir vaziyette araba yarışları... Los Angeles’da yan komşusunun evine yumurta atmalar... Dünyanın dört bir yanında çılgın partiler, olay çıkartmalar... Fotoğrafını çekmek isteyen magazincilere saldırmalar... Bunlar Justin’in vukuatlarından bazıları. Peki ya hafızası? Justin’i, kendisine dava eden bir paparaziye saldırmakla ilgili sorguya çekmişler. "Avustralya’da bulundun mu?" diye soruyorlar. Bön bön bakıyor ve "hatırlamıyorum" diyor. Dünyanın bir ucundaki kıtaya gidip gitmediğinden haberi yok. Bu daha 19 yaşında. Hafıza toptan gitmiş. Bieber ayvayı yemiş!

DİĞER YENİ YAZILAR