Vamp Sertab

Sertab Erener, Demir Demirkan ile olan uzun süreli birlikteliğinin bitmesinden sonra farklı bir Sertab oldu. Güzelleşti, gençleşti ve daha seksi bir imaja büründü. Belki de büyük aşk yaşadığı sevgilisinin kendisinden ayrılıp lise aşkına dönmesi bu değişikliği tetikleyen neden oldu. Sertab artık geziyor, eğleniyor ve kendi hayatını yaşıyor. Zor günleri çabuk ve minimum hasarla atlatmışa benziyor. Son olarak mini etekli bir pozunu sosyal medyada paylaşmış. Kimileri ‘Bu kadar vamp olma’ kimileri de ‘Ayrılık sana yaradı’ demiş. Sertab bence bildiğini okusun. Yıllarca masum cici kızı oynadı. Derken adam başkasına gitti. Bırakın da biraz vamp takılsın. Vamplıktan bugüne kadar hangi kadına bir zarar gelmiş ki?

Donunun rengi nedir?

Serdar Ortaç’ın ağzında bakla ıslanmıyormuş. İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan meğer bundan hiç hoşnut değilmiş. “Serdar’ın ağzı çok gevşek, kocaman. Özel hayatımızın tüm detaylarını kameralara anlatıyor. Sokakta biri ‘Donunuz ne renk?’ diye sorsa rengine bakıp söyleyecek” demiş. Serdar ne de olsa eski radyoculardan. Konuşmayı, her şeyi anlatmayı seviyor. Samimi olmakta bir sakınca görmüyor. Bizim Türk kadınları belki buna alışık olabilir ama yabancılar yadırgar. Onun için yabancı ile evliysen ağzını sıkı tutacaksın. Yoksa hiç ummadığın anda seni böyle şikayet eder. Donlarının rengine gelince... Diğer günleri bilemem ama 14 Şubat Sevgililer Günü garanti kırmızıdır.

Haberin Devamı

Kaçamak selfie’si

Trabzonspor’un Portekizli futbolusu Jose Bosingwa’yı Fenerbahçe karşılaşması için İstanbul’a getirmişler. Maçta oynasın diye değil. Sakatmış çünkü çapkınlık yapsın diye. Bosingwa’da kendisine güvenenleri mahçup etmemiş. Eğlenmek için gittiği Ulus’daki popüler bir mekandan iki güzel hatunla çıkmış. Evli olmasına rağmen çapkınlığını öptüğü kızın arkadaşının çektiği selfie ile tüm dünyaya ilan etmiş. O sırada magazin fotoğrafçıları da bunları görüntülüyormuş. Flaşların patlamasıyla şaşkına dönen Jose’nin kız arkadaşı “Silin o fotoğrafları! Neden çekiyorsunuz? Ben bu durumu aileme nasıl açıklarım. Bana kızacaklar” diye haykırmış. Hadi ona ailesi kızacak. Bosinngwa’ya evde deplasmandan dönmesini bekleyen eşi ne yapacak. Ben asıl onu merak ediyorum. Kaçamağın da selfiesini ilk defa duyuyorum!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR