V P Ugly Farah

Haberin Devamı

Irak kökenli 24 yaşındaki oyuncu Farah Zeynep Abdullah’a V P Ugly FarahArap kızları sosyal medyada ‘Ugly Farah’ yani ‘Çirkin Farah’ diye takılıyorlarmış. Kıvanç Tatlıtuğ ile ‘’Kurt Seyit ve Şura’’ dizisinde başrolü paylaşan 24 yaşındaki başarılı oyuncu ‘’Kıvanç’la karşılıklı oynayan kadınların kaderi bu’’ demiş. Doğru söylemiş. Kıvanç gerçekten o kadar yakışıklı ki hayranları yanına kimseyi yakıştıramıyor. Oyunculuğunu sürekli geliştirmesine rağmen fiziğiyle ön plana çıkmaya devam ediyor. Tıpkı Brad Pitt gibi. İmajlarını değiştirip kendilerini ne kadar çirkin göstermeye çalışsalar da başaramıyorlar. Araplar ‘Ugly Betty’ isimli diziden esinlenmiş olmalı. Hiç üstünde durmasın. Dizi biter, Kıvanç gider. ‘Ugly Farah’ sona erer!

Burçlar ve ebeler

Gökbilimci Prof. Dr Ethem Derman burçların ve gezegenlerin insanlar üstünde olan etkisini farklı bir açıdan değerlendirmiş. V P Ugly Farah‘’Hayatınızda ebenin etkisi Satürn’den daha fazla’’ demiş. ‘’Ebe daha yakın olduğu için doğumunuzda sizi Satürn değil ebe etkiler’’ diye de durumu izah etmiş. Bunu öğrenmemiz iyi oldu. Artık günlük burcumuza göre hareket etmemize gerek yok. Ebemizi arayıp ona soracağız. Davranışlarımızı burçlarımız değil ebemizin söyledikleri belirleyecek. Bir de ebemizin kim olduğunu hatırlıyor ve nerde olduğunu biliyorsak tabii.

Ardacık ve Sinemcik'in hav havları

Arda Turan ile Sinem Kobal’ın ayrılması magazin basını için iyi olmadı. Önce Ardacık doğup büyüdüğü semte atıfta bulunarak Bayram ve Paşa adını verdiği iki yavru hav havla birlikte çekilmiş fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Hemen ertesi gün Sinemcik kucağında bir hav havcıkla buna karşılık verdi. Sinemcik’inki çoğu kişiye göre tesadüften çok gözüm üzerinde mesajıymış. Gözdağı mesajı da olabilir. ‘’Sen birini bulursan. Ben de bulurum’’ gibilerinden.

DİĞER YENİ YAZILAR